Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нециклопедијa: Србија као Нокиа! :)  (Pročitano 7203 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
a jel, vidite kako gosin stami Smile izbegava da postuje o Srbiji, samo postuje o onom sto njemu i njegovoj sujeti odgovara. Smile

stami, ne uzbudjuj se, ovo je zajebancija, prihvati salu ... niko te nece pojesti, sto si toliko blentav?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa sto mi stalno brisete post covjece cime sam vas to uvrijedio sem sto sam rekao da je degutantno i nije za ovaj dio foruma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
ja postavi razne postove pa i zajebanciju na temu Srbija ali ih ne zatekoh jutros. Uplasili se mene pa pobegli Smile Smile Smile Smile Smile

@~: sasaborg
ne sekiraj se -nisi jedini kome brisu postove !
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 19:39:03 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
ma ova tema ima u naslovu Smiley sto znaci da mozemo da se malo zezamo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
pa sto mi stalno brisete post covjece cime sam vas to uvrijedio sem sto sam rekao da je degutantno i nije za ovaj dio foruma
ja postavi razne postove pa i zajebanciju na temu Srbija ali ih ne zatekoh jutros. Uplasili se mene pa pobegli Smile Smile Smile Smile Smile

Nije dozvoljeno komentarisati odluke moderatota jer samim tim idete u debeo off
Ko misli da je na neki nacin ostecen moze da se zali  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 5610

Nije dozvoljeno komentarisati odluke moderatota jer samim tim idete u debeo off
Ko misli da je na neki nacin ostecen moze da se zali  Smile
Где је тај шалтер за жалбе?  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kome da se zalim jel moze neka peticija da se pokrene protiv moderatoratora jer se meni cine da oni to namjerno brisu i ono sto ne treba da se birese vjerovatno bojeci se za svoje polozaje
neki ustanak da digemo anarhiju da napravimo da skinemo kriminalce sa vlasti ajmo Srbi jurissssssssss Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 5610
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Демократија
Из пројекта Нециклопедија
Скочи на: навигација, претрага

Демократија је језик којим се у посебним прилкама служе крволочне особе и самопрозвани пастири, а разумљив само особама чији је АЈКЈУ испод просечног непросечног, тј. особама склоним групним (ткзв. сточним) окупљањима. Дели се на демократију у ширем и ужем смислу. Демократија у ширем смислу се бави обмањивањем комплетне јавности на челу са влашћу, док се демократија у ужем смислу (народна демократија) бави једноставним замазиванејм очију најширим народним масама.

Назив демократија потиче од хеленске (грчке) реци ДЕМОС= народ и српског глагола кратити.Грци су смислили демократију-владавину народа. То је њима тада било могуће, јер су имали робове који су све радили, па је сваки човек безбрижно могао да се бави политиком. Поставља се питање: Да ли је демократија могућа данас, када робови званично непостоје?

Елементи језичке структуре: Лажи, Паралажи, Обмане, Демагогија, Трице, Кучине, Срања, "Ми ћемо..", "Европа"...
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 20:17:19 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Румуни

Румуни су сировина коју Срби увозе из Румуније да копају канале и повећавају број становника у вукојебинама попут Парага.

Историја
Археолошки остаци у каналима и Старом парошком гробљу показују да Румуни датирају још из доба, нећете веровати, РУМУНИЈЕ. То је било отприлике пре 21. века. Канале у Србији копају још откад је брат од тетке сестрића бабе по очевој страни Каина и Авеља дошао у Србију.

Значај
Румуни данас служе да би министри њих увозили да по Србији копају канале, док се с друге стране жале на ниску стопу незапослености.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.