Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нециклопедијa: Србија као Нокиа! :)  (Pročitano 7162 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Vlado
Zaista me ponekad iznenadis-pozitivno ... mnogo dobar text, pozitivna kritika na racun Srbiju (sto kazu "da nije tragicno, bilo bi komicno" .... vrlo istinit text), nije vazno od koga dolazi ... koje gledao "Jet Set", shvatice.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Qtek 小米
Бошњачка независна држава - Филџан.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
E stvarrno visokointelektualna tema za posprdivanje. Zna se ko se peca.
Nisam ni sumnjao.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung S7220
Ni samom moderatoru nije jasno zasto posatvi ovu temu ovde. Vazno je a se sprdamo sa Srbijom. A ostali neka docekaju-kada sami sebe sjabavamo neka i ostali nas jebavaju. Necu da budem kulturniji povodom ove teme kojoj definitivno mesto na politickom delu foruma.
Ti ako ti se ne svidja, zali se na dijelu foruma koji je previdjen za to, ne spamuj temu. Tekst predstavlja parodiju na opste politicko i drustvenjo stanje u Srbiji. Ako neko moze cijeli dan da sjedi na Burek forumu i da pljuje po svemu sto mu padne na pamet, a cini politicki zivot Srbije, zasto ja ne bih mogao otvoriti saljivu temu, da se svi slatko nasmijemo? Ako ti ovo nije smijesno, ti onda preskoci temu...

Citat
Ni samom moderatoru nije jasno zasto posatvi ovu temu ovde.
Neko je samouvjeren, ako to znas, onda sigurno znas i kako se ja zovem...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung S7220
Crna Gora

Ono što nitko ne govori = Republika Crna Gora

Pravo ime = Monte Niger

Moto države = Iđe, a leži!

Himna = Sjutra!

Zastava =

Grb =

Glavni grad = Beograd

Službeni jezik = Srbljanski (Ijekavica)

Vlada = diktatura švercera

Diktator = serdar SpužvaBob Prošvercani

Vođa Crnogorskog sindikata lijenih švercera = dotični ne želi otkriti ime

Nacionalni heroji = Stevan Faddy, Fićo Vujić, Durmitor

Neovisnost = možda neki drugi put

Novac = bitno da je novac

Religija = ljenost, šverc

Stanovništvo = 127 (99% Srbi, 0,7% Crnogorci, 0,3% Aljbanci)

Crna Gora- Naseljava je narod koji čuva novce ispod lopate.

TEKST HIMNE:

(Đuro Palica i No name (Na Evropski) ili Bezimeni (Na maternji)

Tamo đe su žene vrijedne rode, Tamo đe se budi pošlje podne, Tamo kod sinjega mora mora, Tamo je Crna Gora...

Tamo đe je teška ladovina, Đe se rađa uvijek sin do sina, nas i Rusa trista meleona Ka Malbora kartona...

OJHA!

Ne bi ja iz Crne Gore gore Krš ne može da se ore ore Kraj jezera Skadarskoga ribu lovi moj do moga.

U kanjonu kraj Morače-rače Svi brzinu prekorače-rače Kad vozačka sreća izda izda Ljudi, dolazi do Strmopizda!

Evo mene, oj Evropo mila, đe si dosad draga sestro bila? Na krilima oba aviJona Tebi stižem ja...

Tamo đe je Milo oko srca Tamo đe je Milo oko duše Skupi se cigari tamo puše, tamo živim ja...

Tamo đe je Njegoš davno snio Stipe Mesić tu je skopo bio Počasni je đetić odma posto Ispod Lovćena...

OJHA!

Uobičajeni pozdrav Crnogoraca:Milo mi je što vas vidim.

Omiljena domaća ličnost:Milo Đukanović

(TITULE:Car crne gore, ima počasno mjesto u Srcu svakog crnogorca.)

Omiljena strana ličnost:Ljepi naš Stipe Mesić

(TITULE:Ljepi naš Počasni građanin Crne Gore, Ljepi naš Ustaša...)

Omiljena domaća pjesma: (Osim himne): Hajde kroči-Stevan Fedi Moja ljubavi-NO NAME

Omiljena strana pjesma: Ljepa naša domovino

Omiljena Istorijska ličnost: Njegoš

Najveća greška Njegoša: OGLEDALO SRPSKO!

http://hr.neciklopedija.org/
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Citat
Ni samom moderatoru nije jasno zasto posatvi ovu temu ovde.
Neko je samouvjeren, ako to znas, onda sigurno znas i kako se ja zovem...
Ne spamujem i dalje tvrdim da ovoj temi nije mesto ovde. A da li imam utisak da mi pretis time sto si moderator????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung S7220
Ne spamujem i dalje tvrdim da ovoj temi nije mesto ovde. A da li imam utisak da mi pretis time sto si moderator????

6) Zabranjeno repliciranje na odluke moderatora na temi. Kada moderator da neki komentar, opomenu, donese neku odluku u vezi sa temom ili nekim ucesnikom u diskusiji, sve replike se upucuju iskljucivo moderatorima preko Privatnih poruka.

A da li imam utisak da mi pretis time sto si moderator????
Naravno da ti prijetim, ti krsis pravila.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Demokratija
Iz projekta Нециклопедија
Skoči na: navigacija, pretraga
Demokratija je jezik kojim se u posebnim prilkama služe krvoločne osobe i samoprozvani pastiri, a razumljiv samo osobama čiji je AJKJU ispod prosečnog neprosečnog, tj. osobama sklonim grupnim (tkzv. stočnim) okupljanjima. Deli se na demokratiju u širem i užem smislu. Demokratija u širem smislu se bavi obmanjivanjem kompletne javnosti na čelu sa vlašću, dok se demokratija u užem smislu (narodna demokratija) bavi jednostavnim zamazivanejm očiju najširim narodnim masama.

Naziv demokratija potiče od helenske (grčke) reci DEMOS= narod i srpskog glagola kratiti.Grci su smislili demokratiju-vladavinu naroda. To je njima tada bilo moguće, jer su imali robove koji su sve radili, pa je svaki čovek bezbrižno mogao da se bavi politikom. Postavlja se pitanje: Da li je demokratija moguća danas, kada robovi zvanično nepostoje?

Elementi jezičke strukture: Laži, Paralaži, Obmane, Demagogija, Trice, Kučine, Sranja, "Mi ćemo..", "Evropa"...
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Boris Tadić
Iz projekta Нециклопедија
Skoči na: navigacija, pretraga
Boris Tadić je trenutni vlasnik Republike Srbije i najopasnije biće na planeti Alfa Kentauri koja je nastanjena mikroorganizmima. Rođen je u Venecueli 1984. godine pod imenom Alberto Gorila, ali su ga svi prijatelji zvali Boris, kad je uzeo ženino prezime nastao je Boris Tadić. Voli izlaske, jetrenu paštetu i duge šetnje parkom. Mnogo je lep.

Sadržaj [sakrij]
1 Rane godine
2 Divlje godine (2001–2006)
3 Karijera
4 Lični život
5 Zanimljivosti
6 Citati

[uredi] Rane godine
Ne zna se mnogo o njegovom ranom životu. Zna se da je pohađao gimnaziju i kasnije je studirao na nekom privatnom fakultetu. Takođe je proveo 7 godina u Šaolin hramu gde je bio direktor Centra za razvoj kung-fu veština.

Boris Tadić sklapa ugovor o uvozu Kineza.[uredi] Divlje godine (2001–2006)
Mnogi biolozi koji prate život Borisa Tadića smatraju da su ove godine (2001, 2002, 2003, 2004, 2005 i 2006) najintrigantniji period njegovog života. Mnogo stvari se dogodilo. Prvo je Boris osnovao rok bend zvani Bisti Bojs. Bend je postao slavan kada je Boris zubima otkinuo glavu živom petlu na jednoj svirci u školskoj sali u Novom Sadu. Taj događaj je zapamćen kao „Pokolj na dan zaljubljenih“ i još uvek se obeležava u ruralnijim delovima Srbije. U periodu divljih godina Boris je zabeležio i par uloga u filmovima: „Čarobnjak iz EU-je“ i nastavku Bonda „Nikad ne reci sutra opet dan zauvek“. Boris je takođe bio nominovan na dodeli Nobelove nagrade za mir zbog njegovih intenzivnih mirovnih pregovora između polarnih medveda i ljudi.

Boris od svog prijatelja traži savet za Kosovo.[uredi] Karijera
Boris Tadić ima mnogo uspešnih karijera glumca, manekena, ulizice, demokrate, demagoga. Tokom kratkotrajne glumačke karijere zabeležio je mnogo uloga na pozorištu, filmu i reklamama za uloške. Gluma ga nije mnogo zanimala pa je krenuo manekenskim stopama. Zbog atletski građenog tela sve svetske agencije su se otimale o njega, isplaćujući mu honorare u drahmama. Karijera demokrate mu je donela predsedničku fotelju u kojoj se ceo dan ljulja i retko kad izlazi iz nje. U retkim trenutcima kada nije u fotelji, njegova funkcija je da se pojavljuje na TV stanicama i novinama i da daje izveštaje o velikom napretku pregovora sa EU, kao i da makar jednom dnevno javno osudi nečiji napad na Srbe ili Srbiju. Boris je član i vrhovni komandant Demokratske stranke od 1990. Tokom svoje uspešne političke karijere poznat po svojoj istančanoj veštini izjavljivanja saučešća porodicama diktatora.

Boris odgovara na nezgodno pitanje iz publike.[uredi] Lični život
Govori engleski i francuski i italijanski jezik i grčki jezik i nemački jezik i španski jezik i argentinski jezik i brazilski jezik, služi se hrvatskim jezikom i bošnjačkim jezikom i makedonskim jezikom. Na svim nabrojanim jezicima zna da kaže: "oprostite", "izvinite", "uradićemo tako" i "najstrože osuđujem". Srećno je oženjen i ima mnogo dece koja liče na njega. Divi se liku i delu Nikole Tesle i ima dokaze da je sa njim u krvnoj vezi. Član je DS-a i biblioteke. U prodavnici ispred zgrade u kojoj živi uzima hleb na crtu i neretko flertuje sa kasirkom Ljiljanom.

Boris Tadić dokazuje da ima mnogo više zajedničkog sa Nikolom Teslom osim prvog slova u prezimenu.[uredi] Zanimljivosti
Predsednik Tadić je na nedavnom testu inteligencije osvojio sedmo mesto od 130 ispitanika u Vrtiću Pčelica na Novom Beogradu.
Tajna Borisove lepote krije se u boci.
Boris je paranormalan-Kad ima para onda je normalan.
[uredi] Citati
- Jel' sam ja sad predsednik ili pretsednik? ( prva rečenica na funkciji )
- I am sorry - prva ( i jedina ) rečenica izgovorena u poseti SAD
- Ich bin leid - prva rečenica izgovorena u poseti Nemačkoj
- Iz Vi NITE - prva rečenica izgovorena u poseti Kini
- Jeb' ga, ba - prva rečenica po dolasku u Bosnu

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.