Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 18:22:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neće vas jer niste bogati  (Pročitano 12529 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Не, то би само било погрешно. Прозивка је друго нешто. Ал пошто оно што си ти написала није прозивка да престанемо са офом. ОК Лоли? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Ma naravno  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Pa valjda bi negativno bilo da te prozovem da su ti pare najbitniji faktor, kapiram da bi se tu nasao uvredjen? Smile

Meni su pare najbitniji faktor i skoro najvaznija stvar u zivotu mada bilo je trenutaka kada su mi i bile najvaznije. jednostavno ja na spram pare imam osecaj kao majka na spram malo dete  Smile
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 19:35:49 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG 4X HD
E ladno sam vidovit, javlja mi se da će ova tema uskoro nakupiti ogroman broj postova od čega će većina biti off, prozivke i svađa, a zatim će temu zaključati Goa.

A što se teme konkretno tiče, mene to uopšte ne brine, ja sam bogat, samo jaš da zaradim i neke pare.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Žena na svetu ipak ima više nego muškaraca, tako da su muškarcu manje šanse da će da umre sam.

Ondah se setih homoseksualaca i pade šta rekoh u vodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia No kašlje
Žena na svetu ipak ima više nego muškaraca, tako da su muškarcu manje šanse da će da umre sam.

sledeci komentar je postavljen cisto kao odgovor na gore podvuceni citat:

Da bi zena taj problem rijesila, treba samo da se prikljuci Hamasu!
Ode lijepo ujutro na pijacu sa pola kile trotila i digne se u vazduh sa jos par desetina muskaraca...

Odavno gluplju konstataciju nisam procitao...
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 20:01:11 od Mega_Byte_Me »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
@Oblacak-
Ne bih se slozio sa tobom po tom pitanju jer je sve stavljeno u isti kosh!A to nije pametno,zbog toga shto nisi pomenula jednu stavku,ustvari dve,

1.Devojke-zene, koje imaju probleme kako finansiske tako i materijalne,e pa njima ne trebaju tudji problemi,pa se tako one smatraju veoma pametnima kada se dobro udome,znaci to je jedan soj.

2.Devojke ili zene koje imaju sve pogodnosti i blagodeti ovoga sveta,naravno traze parnjaka,i to stoji.

Ali zasto nisi pomeula neki srednji stalez,muskaraca i zena koji nemaju sve to pa su opet srecni,i zadovoljni ili se bar dobro pretvaraju,hajde da diskutujemo malo o tome,kako neko ko nema finansiskih sredstava,ili mu nije omoguceno da ih ima,kako moze da se nada necemu boljem,kada u ovoj zemlju dembeliji to nije moguce?
Samo pogledaj jednu stvar,imam dosta prijatelja koji isto kao i ja nisu imucni ali uopste,i oni ne traze nesto poebno kod devojaka,e bash te devojke koje su iste kao i oni,bash one lete u visine.

Zashto to nije pomenuto u temi?Kao prvo ima veoma mnogo pokondirenih tikvi koje ispod sminke kriju veliko ruglo,iako su bogate i imucne,a ove nazovi siromasne i skromne kada osete malo bogatstva,ma gase plafonjere i neonke po plafonima,e sada kada takav muskarac kakvog sam pomenuo nema uspeha kod takve njemu slicne,onda se okrece,onoj slamci spasa.Npr.devojka kao on slabije finansiski i materijalno sredjena,ne pokaze interesovanje za njega,i on onda jednostavno prelazi na drugi plan,ona je bogata a uz to je i lepotica,ali ne  radi se o tome,vec se radi o stvarima koje izazivaju razne lomove u psisi coveka,nisu sve zene iste,ima i onih koje jure samo kesh ima i onih drugih,i tesko je svima ugoditi,a da ima odbijanja ima,ali to je zato sto se globalno stanje u zemlji promenilo.pa pogledaj samo kako se drustvo degradiralo u osnovnoj srednjoj skoli i na fakultetu,pa svaka manje situirana devojka, kasnije i zena ,ce gledati da se dobro uda,i tu nema govora,ali shta se desava sa manje situiranom mushkom populacijom?

E stigli smo na stvar koja se zaboravlja,zasto traziti slamku spasa kada je sve u stvari isto.I sve ali bash sve se vrti oko kesha,pa mislim to i vrapci znaju,tu se pojavljuju muske i zenske sponzoruse,i tako jedino opstaju,u ovim surovim okolnostima,ne vidim shta je tu cudno,kada je to vec poodavno tako,jednostavno te ne gleda niko kakav si,nego koliko imash na raspolaganju,nisam sreo josh devojku koja bi se smrzavala na -10,na stanici cekajuci prevoz(vracajuci se sa zurke,ili nesto slicno),moze da prodje u prvih godinu dana dok se zima zavrshi,pa ce reci na kraju veze,ili pred kraj pa sine trebao bi da kupish neka kolica!itd Smile

Sada bi neko rekao ljubav,ma ili se budi uz kesh ili je sve to plasticno,znaci mnogo prava je dato,a malo razumevanja za stvari,nestrpljenje,zato i cujesh takve kometare,nije ni cudo kada svi postaju na kraju takvi.pa zar ne?,ostane samo trunka one prave lepe osobine,ali to je negde duboko zakopano u nama. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
уводни текст је Smiley 1  ко пише те чланке? Smile Smile

новац је најбитнији...финансијска сигурност нема алтернативу(да ли вам је ово познато? Smile Smile Smile )
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.356.2
mob
Tel.Me Your.Number
Ne Smile

Puno izgovora ovog tipa sam chuo ali daleko najomiljeniji su mi:
...
2. Brate, kako ja da privedem ribu kad nemam gde ?
Mogu samo dok je mama na poslu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Filipe Aleksicu, na ovoj temi jos uvek nema mog licnog misljenja... tako da nisam sigurna da li si u momentu pisanja sopstvenog posta mogao znati da li se sa mojim stavovima slazes ili ne.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 18:22:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.