Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nece me biti neodredjeno vreme.  (Pročitano 2569 puta)
28. Avg 2004, 02:19:18
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Neki od vas su upuceni u moju porodicnu situaciju neki ne, ali najvaznije je da se na kulturan nacin odjavim.

U nedelju pocinje novo poglavlje mog zivota. Selim se u stan koji nema telefonsku liniju, pa dok ne pronadjemo drugi ili nesto ne smislim necu imati mogucnost da posecujem ovaj i druge forume.
Promenicu mesto boravka, zivecu u Valjevu, malo redje cu vidjati drage osobe, ali nije bas i da imam mnogo izbora.

Forum ce ziveti iz bez mene. Zao mi je sto nisam stigla da odgovorim na sve teme koje su to zasluzile i sto nisam upoznala mnoge clanove vredne poznavanja.

Sada bi bilo lepo da se zahvalim nekim ljudima koje sam upoznala i da kazem da je citav zivot pred nama( ja se ne predajem):
Ivanu M. sto mi je ukazao na ovaj forum,
sanjica_021, SAnja, NenadS, sto su bili neopisivo divni prema meni,
zatim Sasha1, Odin, Nekron, Bedak, zrenjaninac79, Djidjaz koji su ucinili da se osecam dobrodosla.
Zatim sam nesto kasnije upoznala i Pecu, Tijanicu, Pecoma, sarmicu, MM-a, Arijanu, Olju, Filipa, Blejda Eniac-a... izvinjavam se ako sam nekog propustila iako mi nije bila namera.

Ostajte dobro i cuvajte se.
Vraticu se...
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava Beograd
ok,nadamo se da ces se ubrzo vratiti nazad Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, IvanR !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Ma nacices neki net kafe... ja znam da cu naci a ne znam da li cu naci para za isti... Srecno, zelim ti da razvalis taj fax tamo i da nam se ponovo vratis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
I Arnold je rekao da ce se vratiti pa smo ga cekali 12 godina i na kraju se razocarali.. al ti nisi Arnold Smiley
Aj pa neka je sa srecom, bice prilike, cucemo se i videti Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Zapamti šifru za forum .. pa navrati bićemo tu .. Smiley
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Zokili cuvaj se i javi se ponekad sms-om,broj znas...Zelim ti da sto pre resis bar te vece probleme,ako nesto treba tu sam...Cuvaj se,zmok :*
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ZoriceeEEee, vrati sseeEEee... Wink
mislim jednom cemo morati da odemo na onaj djus&djusku Smiley

ne bih da kradem temu, ali ni da otvaram novu, nece ni mene biti jedan duzi period, tek da ne pomislite da sam umrla kad prestanem da se pojavljujem Wink

bre....stoke jedne, nedostajaceteMi..
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Hvala sto mislite na mene.

Vraticu se zasigurno i za sifre ne brinite.

G. Sasha i Arijana ce sada imati malo vise posla ali znam da ce uspeti da ga obave. Pozdravi svima Smile
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Nema netkafe u Valjevu. A taj fak pa i nije da je faks to je visa skola.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Devojke (sarmice i vas_psiholog), slagao bih vas kada bih vam rekao da me ne zabrinjava ova tema i njen sadrzaj. Zabrinjava me veoma. Meni je zao sto to moram da kazem, ali me neki trendovi na forumu dobrano zabrinjavaju, a mislim da ste vi bile odlicne da budete protivteza tim negativnim tendencijama. Hajde, sto cemo vam nedostajati, ali ja se bojim da ce vase odsustvo mozda da bude... vise od obicnog nedostajanja... imam tako neki ruzan osecaj, ne bih rekao da je slutnja, ali to ruzno osecanje i strah od urusavanja sistema...

Zorice, to da cu imati vise posla, necu. Prvo, ne zelim da ga obavljam bez tebe, boljeg saradnika ne bih nasao nikako, a drugo i meni se pomalo ovih dana dizao pritisak od nekih pojava na forumu i moram da umerim svoje ucesce i da ga maksimalno iskuliram da ne bih pukao. A nisam uopste daleko od pucanja. Moram i ja da se vratim nekim obavezama. Komunikacija ovde mi jeste primarna i ostace, ali ne mogu sebi vise da dopustim da se potresam oko nekih stvari, a za to je najbolje da i ja u neku ruku odem na neko vreme da se odmorim.

Zao mi je zbog tvoje zivotne situacije. Strasno je samo i pomisliti sta nas sve jos ceka u zivotu, kao sto si rekla.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.