Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nebojsa Krstic Krle - savetnik za sve i svakoga  (Pročitano 7345 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
Ко су ова двојица са Крлетом и Бујошевићем? Не разбирам...

Panović (prvi nama levo) i onaj tupson sa (čini mi se) FPN-a koji je svojevremeno dudlao džadža Tadiću raspravljajući se sa njegovim protivnicima po Politici.Ne mogu imena da mu se setim ,jer je od sve te pro-Tadić najlepši predsednik/pro-EU bulumente bio ubedljivo najmanje inteligentan.
  Uzgred,sada tim dudlanjem časti Vučića.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2017, 20:16:29 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
Пановић заслужује место у управном одбору РТС-а и то уопште не мења чињеница ко га и зашто ту поставља. Шта год ко мислио о њему он је новинар од интегритета колико је то могуће у Србији данас.

Сад то што му друга Србија не може опрости изостанак бесомучног пљувања по Вучићу и умереност... па му спочитавају продају за амбасадорско место, за ово ћевапе у амбасади за ово за оно... то је њихов проблем.

Пановић заслужује место у управном одбору РТС-а.

Иначе најјачи твит гледе Крлета...

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Krstić je politički plagijator bio i ostao. Kaže:

Citat
U Srbiji, kako kaže, postoji “ludački antivučićizam” usled kojeg se potpuno se prenbreže sve ono što je strateški dobro, a svaka greščica se uveličava do gigantskih razmera.

Ovo je parafrazirana platforma trampovaca u žustroj polemici sa histeričnim liberalima sa Vučićem u glavnoj ulozi.

Ono što pak otkriva njegova ograničenja jeste što je Krstić gotovo mehanički prepisujući ovu parolu prevideo kontekst.

Jer histerija liberala u SAD je počela i pre no što je Tramp osvojio izbore a Vučić je na vlasti već pet godina i slobodno mogu da kažem da u skorije vreme nije bilo gore.

Ako je šamaranje sekretarica po opštini Voždovac greščica kako veli Krstić onda ok.

Isto važi i za izjavu Siniše Malog da će bivšoj supruzi uzeti decu jer ima svoje sudije.

Jednako za Vulinovu tetku i viteza Gašića.

Vučićevih greščica ima toliko da zbirno čine ogromnu grešku Srbije koja glasa za njega.

Od strateških poduhvata primetio sam samo da se najbrže zadužuje.

A Krstić je prebrzo zaboravio kako su mu novi dorugari osvajali vlast.

Ne može Vučić da posle tri decenije opstruisanja svega konstruktivnog što je rađeno da izigrava super racionalnog i sposobnog tipa jer on to nije.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2017, 21:59:49 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
mob
Nokia krntija
Ко су ова двојица са Крлетом и Бујошевићем? Не разбирам...

Panović (prvi nama levo) i onaj tupson sa (čini mi se) FPN-a koji je svojevremeno dudlao džadža Tadiću raspravljajući se sa njegovim protivnicima po Politici.Ne mogu imena da mu se setim ,jer je od sve te pro-Tadić najlepši predsednik/pro-EU bulumente bio ubedljivo najmanje inteligentan.
  Uzgred,sada tim dudlanjem časti Vučića.

Владимир Вулетић, президенте УО РТС-а, професор социологије на Филозофском. Као и остала тројица - пичка продана.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  U pravu si bookee,Vuletić.Ja mu omaših čak i fakultet na kome je.Toliko mi je upečatljiv tip.

"Krlo Duboko Grlo" je lik kome su se smejale čak i servirke u menzi u u Dr.Subotića,nije bio naročito inteligentan student medicine.Kada ga Tadić uze u svoju ekipu,pomislih da je Antonićev rad o ortacima iz beogradskih gimnazija koji nam sede na grbači  pogodio pravo u centar.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ekipa.jpg
(39.79 KB, 370x230)
« Poslednja izmena: 03. Okt 2017, 23:53:10 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
kakve budalastine...
to ti je isto kao da fudbalski trener predje iz jednog kluba u drugi..pa da neko napise ovo sve...
covjek je profesionalac...covjeku  je marketing posao..covjek zivi od toga...i dobar je u svom poslu i to svi znaju i cijene i debelo placaju  Smile
i kod tadica je radio za platu...radi i danas za platu...radice i za 10 g isto ovo... samo mozda sa nekim drugim politickim opcijama  Smile

a sem toga u politici ni politcka prijateljstva i koalicije ne traju vecno...a kamoli poslovne saradnje... Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 08:40:04 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
kakve budalastine...
to ti je isto kao da fudbalski trener predje iz jednog kluba u drugi..pa da neko napise ovo sve...
covjek je profesionalac...covjeku  je marketing posao..covjek zivi od toga...i dobar je u svom poslu i to svi znaju i cijene i debelo placaju  Smile
i kod tadica je radio za platu...radi i danas za platu...radice i za 10 g isto ovo... samo mozda sa nekim drugim politickim opcijama  Smile

a sem toga u politici ni politcka prijateljstva i koalicije ne traju vecno...a kamoli poslovne saradnje... Smile

Profesionalac - kur' moj.Šta vredi "dr" Stefanoviću što je i on "profesionalac" ,kad' je tupson.Beograd je čaršija koja je o svakome znala sve , Krstić nije izuzet od toga (pod lupom je još od "Idola").Otud i izrazito negativan stav Beograđana prema njemu.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 10:35:46 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ma to  mene ne zanima..carsija ko carsija...
ja sam cuo sve carsijske price koje postoje...
i 99 posto ih enma veze s mozgom a kamoli sa ljudima...
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 12:04:17 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228

Хехе...срцад мала Smile Ево га оригинални твит Smile

Иначе...апсолутна подршка за избор Крлета у УО РТС Smile Наравно, заболе ме курац за РТС, Крлета и остало али сиктање и хистерисање копилади...то је непроцењиво Smile

« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 13:22:40 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
klrlo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.