Gledao sam ovaj film pre mozda 6 godina, ja cu se potruditi da sto bolje objasnim, a molio bih sve ako prepoznaju da odgovore. . . evo cega se secam. . .
Klinac je zivi sa caletom koji se zeni sa prostitutkom, taj klinac zna da mu je buduca maceha prostitutka ali nece da kaze svom caletu, zato koristi to i ucenjuje macehu koja vec zivi sa njima da se skida pred njim kako bi on gledao, naravno on uziva u tome i jednom prilikom dovodi i drugove da gledaju s njim kroz neku rupu u sobi, ona je morala da mu ispunjava zelje kako je ne bi odao. . . i uglavnom film se zavrsava tako sto je on vija kroz mracnu kucu golu i drzi uperenu lampu u lice i tera je da izvodi striptiz za njega, na kraju ona ga hvata i skida mu nevinost da se tako izrazim. . . :)))
To bi bilo ukratko cega se secam pa bih zamolio sve koji znaju da daju odgovor. . . i hvala unapred!!!
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."