Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1072795 puta)
Poznata licnost

Bolje pijan nego mrtav, a najbolje mrtav pijan.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
davno sam gledao ovo , jako davno prije  10-11 godina kao dijete u kasnom dijelu programa hrt-1 ili 2

ne sjecam se tocno dali je film bio engleski , francuski ili nesta trece ali definitivno je europski

naslov je bio nesta poput Le monster , Monstrum .... tako nesta ali ne nadem nikako

radnja prati djevojku koja dolazi na nekakav veliki ranč kod svoje rodbine , i pronalazi nekakvu knjigu o seksu sa konjima , film je dosta erotski , sluskinje se seksaju sa vlasnicima , neka mlada cura se zaljubi u slugu on ju ne zeli pa se nabija na krajeve kreveta stolica i tako , film je jako taboo ali sam bio premlad i ne sjecam se tocnog naslova vise , i zaspao sam na pola filma tako da dalje ne znam sto se desavalo ...

nadam se da je netko gledao ovaj cudni film hehe

to bi trebalo da je La bête
http://www.imdb.com/title/tt0072752/
IP sačuvana
social share

Neki zid je najbolje čitati u snu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Veruj u ljubav u dobru i zlu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 472
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia E 71
Da li neko ima predstavu kako se zove film ... Jedina scena koje se secam da je devojka/zena trudna , da ulazi u neku zgradu da je susrece muskarac koga ne poznaje i da joj nudi da za neke pare joj pruzi oralni sex. Ona pristaje. To se desava na stepenicama. Ali je on na kraju okrece na ledja i kresne je. Posle joj se smeje, a ona place i izgovara nesto tipa " Nisi ti mene zeznuo, to sam ja u stvari i htela".

Mislim da je film na engleskom.

Hvala unapred. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia E71
Da li neko ima predstavu kako se zove film ... Jedina scena koje se secam da je devojka/zena trudna , da ulazi u neku zgradu da je susrece muskarac koga ne poznaje i da joj nudi da za neke pare joj pruzi oralni sex. Ona pristaje. To se desava na stepenicama. Ali je on na kraju okrece na ledja i kresne je. Posle joj se smeje, a ona place i izgovara nesto tipa " Nisi ti mene zeznuo, to sam ja u stvari i htela".

Mislim da je film na engleskom.

Hvala unapred. Smile
Romance X,mislim da je taj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 300
Pozdrav svima,probao sam bezuspesno ranije da saznam nesto o ovom filmu ali bezuspesno.Probacu opet.
- Mladic upoznaje mladu,lepu devojku i zeni se sa njom.Medjutim nastaju problemi u btraku i zena zeli da se razvede i pri tome potpuno unisti finansijski muza ali se on seti nacina da je ubedi da se "navodno"pomire i ponovo romanticno venacuju tajno uz prisustvo samo najboljeg prijatelja koji je na starni muza i prijateljice koja je na strani zene...na kraju je uspesno prevario ,zadrzao imovinu a od nje se razveo !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Pozdrav svima,probao sam bezuspesno ranije da saznam nesto o ovom filmu ali bezuspesno.Probacu opet.
- Mladic upoznaje mladu,lepu devojku i zeni se sa njom.Medjutim nastaju problemi u btraku i zena zeli da se razvede i pri tome potpuno unisti finansijski muza ali se on seti nacina da je ubedi da se "navodno"pomire i ponovo romanticno venacuju tajno uz prisustvo samo najboljeg prijatelja koji je na starni muza i prijateljice koja je na strani zene...na kraju je uspesno prevario ,zadrzao imovinu a od nje se razveo !
Podseca na

Love Stinks

http://www.imdb.com/title/tt0188863/
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 300
Podseca na

Love Stinks

http://www.imdb.com/title/tt0188863/
=D>Bravo kralju !!! Smile Iz prve !!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Evo nešto lako.

Radnja se dešava u srednjoj školi, tip dolazi u posed sata koji vraća ili zautavlja vreme.
Naravno glavni negativci iz škole hoće da mu maznu taj sat.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Evo nešto lako.

Radnja se dešava u srednjoj školi, tip dolazi u posed sata koji vraća ili zautavlja vreme.
Naravno glavni negativci iz škole hoće da mu maznu taj sat.
Clockstoppers

http://www.imdb.com/title/tt0157472/

Ti znas da ovo nije tema za da bi neko pogodio film vec ako ne znas ti sam kako se film zove  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Desire
zanima me jedan film komedija.
neki lik istripuje da njega juri policija zbog ubistva njegovog gazde jer je on poslednji bio sa njim a i pretio mu je. lik bezi ceo film a policija usvari juri nekoga drugog. misli da u tom filmu ima fora kad moze da ubije coveka sa kesicom caja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Zna li neko bilo kakve filmove nalik forest gump-u

treba mi neki film o vezama, ljubavi, na foru ostavljan je sam pa mu se vratila stara ljubav. . .

gledaju mi se takvi filmovi. . . pa ostavite ako znate i spisak  :chuckel:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.