Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1075301 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S9+
E ovako.Znaci pocetak filma je da zena odlazi na posao a muz ostaje kuci.Desava se neki teroristicki napad i bace valjda neki otrov u vazduh.Muz kuci sedi i strepi dal mu je zena poginula a na radio javljaju da zabarakadiraju kucu jer ako udahnu vazduh van kuce otrovace se i umreti.I sad neki komsija kod njega upada u kucu i njih dvoje zajedno zapusavaju vrata i  prozore da ne udje taj otrovni vazduh i u medjuvremenu dolazi zena koja je nekim cudom prezivela napad terorista i ona trazi da je on pusti u kucu ali on nece jer kao ako otvori vrata umrece oboje.Ona ga kao moli ali on kao ne moze jer su tako javili na radiu da ne otvara vrata zbog otrovnog vazduha.Vreme prolazi a zeni je sve gore i gore i tu se valjda pojavljuje neka devojcica koja je isto otrovana.I valjda je kraj da zena preizvljava a on umire - ne secam se zasto.Film je iz USA i bio je hit a mislim da su ga radili ovi sto su radili Rekvijem za snove mada nisam siguran.Ne znam ko glumi niti znam ni priblizno kako se zove film.Ako neko ko ga je gledao zna kako se zove hvala mu puno unapred  Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2010, 20:06:24 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Crno beli film, ali noviji. Dva nepovezana tipa bivaju nameštena i završavaju u ćorci u Nju Orleansu, gde im se pridružuju jedan Italijan koji jedva priča engleski i sve što čuje zapisuje u svoju sveščicu.

Koji je to film?
« Poslednja izmena: 27. Apr 2010, 14:38:30 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Crno beli film, ali noviji. Dva nepovezana tipa bivaju nameštena i završavaju u ćorci u Nju Orleansu, gde im se pridružuju jedan Italijan koji jedva priča engleski i sve što čuje zapisuje u svoju sveščicu.

Koji je to film?

Down by law(1986)
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
uf, ne mogu se setiti ime jednog filma, so.... Ne sećam se glumca, a radi se o tome da se može putovati kroz vreme, neki zlikovac je ako se sećam prvo otišao u "western" kaubojce, pa ga je ovaj vijao tako celo vreme  Smile
Prvo sam mislio da je glumac Robin Shou ali nema tog filma na imdb  Smile

Nisam puno rekao ali ko se seti filma neka kaže, bye bye i hvala unapred
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
uf, ne mogu se setiti ime jednog filma, so.... Ne sećam se glumca, a radi se o tome da se može putovati kroz vreme, neki zlikovac je ako se sećam prvo otišao u "western" kaubojce, pa ga je ovaj vijao tako celo vreme  Smile
Prvo sam mislio da je glumac Robin Shou ali nema tog filma na imdb  Smile

Nisam puno rekao ali ko se seti filma neka kaže, bye bye i hvala unapred

можда ово

http://www.imdb.com/title/tt0094154/
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Mislim da je ovde vec neko pitao i da mu je odgovoreno ali ja ne mogu da nadjem...

Nesto o tipu koji je ziveo u zatvorenoj drzavi prepunoj zaveri i  onda je poceo da prati neko tajno drustvo koje sa bavilo razotkrivanjem drzavnih zavera. I kad se konacno uclanio u to drustvo ispostavilo se da su to ljudi bas iz drzavnog vrha i da na taj nacin ispituju gradjane...

?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Poz ljudi.Drugar mi je pricao o nekom filmu,ali nije znao da mi kaze naslov.Sto je najgore film me je veoma zainteresovao.Valjda je neki japanski film,radi se o duhu nekog deteta koji bleji u nekoj sobi,a ljudi mogu da ga vide tek kad naprskaju nesto u oci.Onda neki pandur uzima slucaj da ispituje zasto taj duh bleji u toj sobi.Dete koje je duh je ubijeno od strane keve koja ga je davila.toliko znam

Drugi film je isto o nekom duhu.Radi se o verenickom paru koji putuje po Americi i coveka stalno bole ledja,na kraju se ispostavi da ga proganja duh bivse ribe koju je ponizavao i mucio ,sto je uzrokovalo to da se ona obesi i od tad ga proganja,prati ga gde god da ide okesena na njegova ledja.Ima fora iz one igrice hotel626 ako znate na sta mislim. kad je slika po sobi,jer se duh vidi na slikama ili pomocu blica zaboravio sam vec...Kad je izvali u toj sobi zavrsi u ludnici.

Pomagajte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 96
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
E ovako drugari .. potrebni su mi nazivi za dva horor filma (najverovatnije iz 80tih)

- Kako se zove film u kojem prva devojka rokne drugu sacmarom u stomak .. i ta druga izlazi sa rupom na stomaku iz bazena?

- Kako se zove film u kome se vrsi exorcizam nekom mladicu .. pred kraj filma svestenik prica s momkom,  koji ima dubok glas (demonski glas) ?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 

- Kako se zove film u kome se vrsi exorcizam nekom mladicu .. pred kraj filma svestenik prica s momkom,  koji ima dubok glas (demonski glas) ?

mozda The Exorcist III (1990) http://www.imdb.com/title/tt0099528/
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
- Kako se zove film u kojem prva devojka rokne drugu sacmarom u stomak .. i ta druga izlazi sa rupom na stomaku iz bazena?

Ovaj ti nije horor, nego neka mesavina svega i svacega, komedija, fikcija...cudan ali simpatican film jako...Death becomes her se zove  Smile

http://www.imdb.com/title/tt0104070/

Poznato?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.