Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 191 192 194 195 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1074146 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
pakt sa vevericama  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
da li neko moze da se seti onog filma sto sam trazio letos,radnja se desava u nekom kombiju koliko se ja secam i znam da je neka devojka glavni akter,a fora je sto kombi moze da prica i ima i usta na instrument tabli,film je bar dvadeset god.star a glumci nisu ni poznati,devojka je resena da spase ljudsku vrstu(mislim)i tako idu negde ceo film a jure ih neki likovi!!!to je sve!!!please ako neko nesto zna!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

idemo daaaalje

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 333
Zastava Kotez
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Motorola a1200r
e ljudi u pitanju je francuski film, radnja se desava u 19 ili 18 veku.dva glavna lika su otac i sin samo sto sin ne zna za ovog da mu je otac i obojica su lopovi i to vrhunski.otac je naime izvrsio operaciju lica i tako promenio licni opis. oni traze neke krstove da bi ih spojili i i pronasli neko blago.ja nisam nikada gledao jacu radnju u nekom filmu.da li neko zna kako se zove ili ko makar glumi ???
IP sačuvana
social share
Covjek je nerazuman, nelogican, sebican.
Nije važno, voli ga!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

idemo daaaalje

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 333
Zastava Kotez
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola a1200r
e ljudi u pitanju je francuski film, radnja se desava u 19 ili 18 veku.dva glavna lika su otac i sin samo sto sin ne zna za ovog da mu je otac i obojica su lopovi i to vrhunski.otac je naime izvrsio operaciju lica i tako promenio licni opis. oni traze neke krstove da bi ih spojili i i pronasli neko blago.ja nisam nikada gledao jacu radnju u nekom filmu.da li neko zna kako se zove ili ko makar glumi ???

nasao sam , film se inace zove "Arsen Lupen"....
IP sačuvana
social share
Covjek je nerazuman, nelogican, sebican.
Nije važno, voli ga!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Sinoc kad sam sjedio s djevojkom u Gradskoj kafani on momaka koji su sjedili podalje od nas sam cuo da pricaju o nekom filmu, ali mu ne znam naziv.

Sjecam se da se spominju nekog tigra ili lava kako je ostao u autu koji su ukrali neki momci, i da je taj poderao sjedista i upropastio skoro sav interijer auta... Jel zna neko o kom filmu se radi?

Ocigledno da je komedija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
to je hangover novi film skoro izasao,fenoomenalna komedija!!!!IMDb > The Hangover (2009)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
to je hangover novi film skoro izasao,fenoomenalna komedija!!!!IMDb > The Hangover (2009)

Smile Pa vec imam taj film na hard disku racunara, samo sto ga jos nisam odgledao...  Smile

Jel ovaj screenshot iz te verzije filma ili je noviji?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

screencaps.jpg
(215.72 KB, 1024x760)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
to ti je to batice,odgledaj jer je jako dobar(blesav)!!!pozz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung Note 3
dajte mi neki film na fazon Hangover,Spread,american pie...nesto na taj fazon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jel zna neko ovaj film-film sa gledao otprilike 88-1990 a radnja otprilike ide ovako-glavni glumac vozi avion(mislim vojni)i pada na neko ostrvo,i posle od njega stvaraju polu coveka pola masinu(slicno kao robocop),mislim da neki milioner je vlasnik celog ostrva i ima placenike,a tu je i doktor. . . ,to je otprilike koliko se sećam,ajde pomozite,trazim fim godinama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 191 192 194 195 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.