Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 433 434 436 437 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1075302 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung galaxy s3
Pozdrav svima. Trebam pomoć,gledao sam davno film na zimskom raspustu -ZIMSKI BIOSKOP- kad je tv Bg prikazivao smislene filmove, primerene deci .   
Sećam se samo da se radi na farmi o dečaku koji ima srnu i ona im jednom pojede usev i moraju da je se reše. . .  Mislim da spada u kategoriju - porodičnih - filmova
američki možda Diznijev. Film je ostavio jak utisak još iz detinjstva ali na žalost nemam više podataka. . Hvala

Možda ovaj?

http://www.imdb.com/title/tt0039111/

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107

Citat

Možda ovaj?

hxxp:|| www. imdb. com/title/tt0039111/

Ragingbull, hvala,HVALA PUNO,  to je taj !!!! Ugodno sam iznenađen kojom brzinom ste mi pomogli a ja sam ga dugo-dugo tražio.  Sa zadovoljstvom ga preporučujem,film za sve uzraste u kojem igra legenda Gregory Peck.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Ako neko možda zna ime...
Film spada u one niskobudžetne i trebalo bi da je star oko 25 godina. Muškarac i žena beže od neke lokalne bande koja ih juri celu noć po jednom američkom gradu gde nema žive duše na ulicama. Inače, cela radnja filma smeštena je u tu jednu noć. Film se završava tako što je uveliko svanulo i muškarac izlazi iz kanalizacije koja je smeštena u centru grada prepunom ljudi.

Hvala unapred  Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 15:34:42 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Tražim film duže vremena i izgubio sam svaku nadu da ću ga pronaći. "Burek" mi je poslednja prilika! Gledao sam ga pre više od 15 godina i posle nikako da naletim da se negde prikazuje. Po žanru je mogao biti erotska drama, američka. Zgodan momak (čini mi se da je izašao iz zatvora ili se vratio odnekud, nisam siguran) ide kod svog brata. Prebacuje se stopom, poveze ga neka rasna plavuša sa kojom se poševi. Kasnije stiže do bratovljeve kuće, a ispostavi se da je ta plavuša žena od njegovog brata. Posle oni nastavljaju vezu bratu iza leđa i nesećam se šta se dalje dešava. Brat je stariji, imućniji čovek. Ne sećam se nijednog glumca pa se nadam da je ovo dovoljno da neko prepozna! Unapred se zahvaljujem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Pozdrav,molba za pomoć.
Radnja filma je u Africi,lovac na bivole ima žutog psa pit-bula ili staforda koji u jednoj borbi dobije udarac u glavu i ogluvi.Nešto više se ne sećam,imao sam ga 90-tih u video klubu i mislim da je snimljen 80-tih ili 90-tih.Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
« Poslednja izmena: 11. Feb 2014, 13:10:48 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Hvala ,mislim da je taj starija verzija .Sad ludim tražeći gde da ga skinem pa prevod ali bez uspeha.Veliko hvala još jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107

Zaboravio sam kako se zove film a ne mogu da ga nadjem na netu

Domaci je, prica je o triju devojkama koje su otisle u Ameriku za boljim zivotom, jedna od njih se udala za amerikanca za papire a on je peder.

Noviji je film, znam da je bio nominovan za neke nagrade na nekom festivalu

Unapred zahvalan  Smile

Da li je ovaj?
 http://www.imdb.com/title/tt1187027/
 wiki/Јелена,_Катарина,_Марија
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ako neko možda zna ime...
Film spada u one niskobudžetne i trebalo bi da je star oko 25 godina. Muškarac i žena beže od neke lokalne bande koja ih juri celu noć po jednom američkom gradu gde nema žive duše na ulicama. Inače, cela radnja filma smeštena je u tu jednu noć. Film se završava tako što je uveliko svanulo i muškarac izlazi iz kanalizacije koja je smeštena u centru grada prepunom ljudi.

Hvala unapred  Smile

Mene asocira na ovaj, i ja sam ga tražio

http://www.imdb.com/title/tt0089143/?ref_=nm_flmg_act_62
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Mene asocira na ovaj, i ja sam ga tražio

http://www.imdb.com/title/tt0089143/?ref_=nm_flmg_act_62

To je taj. Bravo care  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 433 434 436 437 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.343 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.