Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 426 427 429 430 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1072195 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Gledao sam tu seriju  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mislim da je ovo http://www.imdb.com/title/tt0106087/?ref_=nm_flmg_act_107 (bar mi tako kažu ukućani Smile )
« Poslednja izmena: 19. Dec 2013, 19:59:48 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
HTC desire s
mislim da je ovo http://www.imdb.com/title/tt0106087/?ref_=nm_flmg_act_107 (bar mi tako kažu ukućani Smile )

Jeste ta je , ima na yt epizode, malo premotah i vedeh u s1 epizoda 4 scena sa doktorkom i ovim tinejdzerom i setio sam se.

Hvala puno  http://www.youtube.com/watch?v=Z4Ko1BMB6oE

Evo ako još nekog zanima ima dosta epizode , odličan kvalitet .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Postovanje ljudi ! Izludeh ziv , treba mi pomoc oko jednog domaceg filma : nisam siguran da  li je profi ili amaterski  , ali sigran sam da ga je bilo na youtube i na torrent sajtovima , uglavnom  film je misterija/horor , radnja se odvija u jednoj zgradi u kojoj nema struje , glavni lik je decko koji tokom citavog filma pise na kompjuteru ono sto oseca i misli , secam se pominjanja nekog skripanja lifta .....rec je o novijem filmu recimo od 2007 pa nadalje..pls neki help
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Imam jedno pitanje ne mogu se sjetiti jednog crtanog filma a evo nesto kratko o cemu se radi znaci vanzemaljci su dosli na zemlju i odveli sve roditelje u svemir i djeca ostanu sama pa luduju po gradu i nakon nekog vremena odluce da ih spase i odu u svemir po njih ako neko zna bio bi zahvalan.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2013, 17:19:58 od Gago22 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Imam jedno pitanje ne mogu se sjetiti jednog crtanog filma a evo nesto kratko o cemu se radi znaci vanzemaljci su dosli na zemlju i odveli sve roditelje u svemir i djeca ostanu sama pa luduju po gradu i nakon nekog vremena odluce da ih spase i odu u svemir po njih ako neko zna bio bi zahvalan.

http://www.imdb.com/title/tt0268397/
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Citat: pleybeck link=topic=146910.  msg11329667#msg11329667 date=1387731640
Citat: Gago22 link=topic=146910.  msg11329621#msg11329621 date=1387728996

hxxp:|| www.  imdb.  com/title/tt0268397/
Hvala brate kralj si
« Poslednja izmena: 22. Dec 2013, 22:13:20 od Gago22 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
Potrebna pomoc oko imena filma.

Znam da je napisan po nekom romanu ili cak istinitom dogadjaju.  Radnja se odvija u staroj Francuskoj gdje je glavna uloga zavrsava u zatvoru.  u zatvoru upoznava covjeka koji mu otkriva tajnu o skrivenom blagu uspijeva da pobjegne iz zatvora i nalazi blago.  Vraca se u svoj grad gdje se osvecuje covjeku koji ga je strpao u zatvor i dovodi ga do bankrota mislim cak da mu je uspio i zenu da zavede ili nesto tako. . .  hvala unaprijed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63

Znam da je napisan po nekom romanu ili cak istinitom dogadjaju.  Radnja se odvija u staroj Francuskoj gdje je glavna uloga zavrsava u zatvoru.  u zatvoru upoznava covjeka koji mu otkriva tajnu o skrivenom blagu uspijeva da pobjegne iz zatvora i nalazi blago.  Vraca se u svoj grad gdje se osvecuje covjeku koji ga je strpao u zatvor i dovodi ga do bankrota mislim cak da mu je uspio i zenu da zavede ili nesto tako. . .  hvala unaprijed
Neka verzija "Grof Monte Krista"?  Smile

http://www.imdb.com/title/tt0245844/?ref_=nv_sr_5
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
Citat: marko 284 link=topic=146910. msg11334065#msg11334065 date=1388051329
Citat: edin84 link=topic=146910. msg11334052#msg11334052 date=1388050126

Znam da je napisan po nekom romanu ili cak istinitom dogadjaju.   Radnja se odvija u staroj Francuskoj gdje je glavna uloga zavrsava u zatvoru.   u zatvoru upoznava covjeka koji mu otkriva tajnu o skrivenom blagu uspijeva da pobjegne iz zatvora i nalazi blago.   Vraca se u svoj grad gdje se osvecuje covjeku koji ga je strpao u zatvor i dovodi ga do bankrota mislim cak da mu je uspio i zenu da zavede ili nesto tako.  .  .   hvala unaprijed
Neka verzija "Grof Monte Krista"?  :-k

hxxp:|| www. imdb. com/title/tt0245844/?ref_=nv_sr_5
     Hvala velika. . . . .  nisam ocekivao odgovor tako brzo. . . .  to je taj . . . . bravo svaka vam cast
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 426 427 429 430 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.