Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1074923 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Pozdrav Ofilmovi Zamolio bih vas ako mežete da mi pomogneto oko jednog filma a glavni glumac je Nicolas Cage.Film počinje kad učiteljica učenicima zadaje zadatak da necrtaju nešto što im se najviše sviđa ali jedna od djevijčica piše neke brojeve koje samo ona čuje u svojoj glavi ali joj prilazi učiteljica i sa zaprepašćenjem nevjeruje šta ona piše i na kraju časa uzima joj taj papir i svi učenici izlaze iz škole da bi te svoje crteže navodno zakopali i poslije 50 godina od te djevojčice sin od Nicolas Cage dobiva taj papir i on gleda u taj papir i ništa mu nije jasno ali kasnije mu otac uzima taj papir i otkriva da su to datumi i godine dešavanja koja su se desila i kaja se trebaju dogoditi.Unaprijed hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Pozdrav Ofilmovi Zamolio bih vas ako mežete da mi pomogneto oko jednog filma a glavni glumac je Nicolas Cage.Film počinje kad učiteljica učenicima zadaje zadatak da necrtaju nešto što im se najviše sviđa ali jedna od djevijčica piše neke brojeve koje samo ona čuje u svojoj glavi ali joj prilazi učiteljica i sa zaprepašćenjem nevjeruje šta ona piše i na kraju časa uzima joj taj papir i svi učenici izlaze iz škole da bi te svoje crteže navodno zakopali i poslije 50 godina od te djevojčice sin od Nicolas Cage dobiva taj papir i on gleda u taj papir i ništa mu nije jasno ali kasnije mu otac uzima taj papir i otkriva da su to datumi i godine dešavanja koja su se desila i kaja se trebaju dogoditi.Unaprijed hvala
Mozda ovo?

Knowing (2009)

http://www.imdb.com/title/tt0448011/

Edit, pretece me pley lol
« Poslednja izmena: 01. Sep 2013, 18:54:00 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat: pleybeck link=topic=146910. Msg11186582#msg11186582 date=1378054392

hvala taj je :d

Mozda ovo?

Knowing (2009)

http://www.imdb.com/title/tt0448011/

Edit, pretece me pley lol

Hvala punoooo Smile

[Edit by pleybeck: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 01. Sep 2013, 23:05:09 od pleybeck »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 155
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia C3
Имам два филма којима не знам име, нема шта нисам покушао не бих ли сазнао, али су сви покушаји испали јалови. Елем, радње једнoг филма се боље сећам. Дечак има рак или је он накратко заустаљен, знам да постоји вероватноћа да ће се погоршати. Због терапије нема косе. Његов комшија има неки минијатурни замак у дворишту, а клинац кроз филм покушава да нађе кључ од истог.
Што се тиче другог, почиње пуцњавом на комби у којима су родитељи са сином, они гину, али се он извлачи. Могуће је да су ои били обучени као хипици. Клинац одраста код једне породице на твану, и он креће ваљда у освету или борбу против криминала, појма немам. Ако вам је познато,помагајте.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2013, 06:49:12 od Берлускони »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows 7
Browser
Chrome 3.0.196.0
Film je sinoc bio na tv sky +, a na istoj televiziji je bio i pre dve tri nedelje. Neka gomila tinejdzera se nalazi u kuci, i kuvar ubija jednog po jednog. Verujem da je film poznat ali ja uopste ne mogu da provalim o cemu je rec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows 7
Browser
Chrome 3.0.196.0
Izgleda da jeste, mada mi je film delovao dosta starije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ljudi da li zna neko kaja je latinoamerička serija u kojoj glumica na kraju saznaje da je muz vara sa muskarcem?išla je medju prvima oko 2000 god. sinoc sam sa zenom nesto pricao(a gledao sam samo dvije ili tri serije spanske) i sjecam se ove scene, a ona me je na sprdnju digla pa bi volio da saznam koja je to serija da bi mogao na miru da je udavim :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Jedino cega se sjecam iz tog filma - lik je nekakav kompjuterski genije i ima ogromnu opekotinu na licu. Kamera ga cijeli film snima s ledja i tek mu na kraju prikaze lice. Ne izlazi iz kuce i ima instalirane kamere na svakom cosku. Cini mi se da ga na kraju filma ubija drugi lik (pozitivac).
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.