Serija koja je prikazivana '95 ili '96. Price u vidu kratkih filmova sa raznih kontinenata i zemalja sveta sinhronizovano na srpski. Uvodna spica je neki covek svira gitaru naslonjen na drvo i tu dolazi lisica i mota se u krug oko njega. Ti kratki filmovi su trajali 25 min max. Cini mi se kao da se zove Bajka ili tako nesto,ali trazeci po internetu nista tako nisam nasao . Neko da zna?
Ako se ne varam mislim da su u pitanju one bajke pod nazivom "The Storyteller" kod nas prevedeno kao "Pripovedac" ako se ne varam.....
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
E ovako , pre nekih godinu-dve na RTS-u bio film , mislim da je novije produkcije , nesto kao neka zena Antihrist , koliko sam zapamtio radnja se jednim delom filma odvija u kuci kada ona pobije tu neke ljude , zapali kucu , izlazi napolje i pojavljuje se medju ljudima, gostuje na tv-u prikazuje se kao neki prorok i tako se i zavrsava film.... Ako neko slucajno zna o kojem filmu je rec bio bih zahvalan.
Ne mogu da nađem film o opsesivnom tinejdžeru koji se predstavlja kao najbolji drug,popularnog lika iz škole(ragbista i sl) pa ga onda ubije,i to ispadne kao nesreća,onda se sexa sa njegovom kevom,pa se useli u njihovu kuću...itd