Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1072445 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Samsung galaxy s3
Izvinjavam se unapred ako odgovor kako se zove ovaj film vec postoji u ovoj temi.    Film je inace ljubavni i ima mozda najlegendarniji kraj u istoriji filma![b][/b]

Radnja filma:

Momak i devojka zajedno izvode pljacke po USA, devojkin otac je policajac i kroz ceo film ih bas on juri, postoji scena u filmu kada se vode ljubav u krevetu punom dolara.   Kraj filma je najupecatljiviji, policajci su ih stigli i opkolili ih, oni su stali u prodavnicui kada su izasli momak je krenuo da izvuce iz dzepa cokoladicu i tada su ga policajci izresetali misleci da vadi pistolj, devojka naravno uplakana ga grli i tu se zavrsava![b]

Da li neko moze da mi kaze kako se zove ovaj film? Nadam se da nije malo informacija.    Hvala unapred!
[/b]

Ja to sto znam da pljackaju zajedno je

http://www.imdb.com/title/tt0061418/

Bonnie and Clyde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Evo ja cu opet jer nije bilo odgovora prosli put. Film pocinje tako sto je valda izbio neki nuklearni rat ili neka bomba je bacena koja je ubila sve muskarce, ali ostao je smao jedan lik ziv pored svih ostalih zena na svetu..
Kakav je film akcija, komedija, drama? Ima li golotinje? Iz koje godine, decenije  je otprilike film?

Prvi pokusaj:      Sexmission (1984) http://www.imdb.com/title/tt0088083/

Mislim da je film izmedju 80-tih i 90-tih, ne znam tacno, znam samo da sam siguran da nije ni stariji ni noviji od toga.. Hvala na pokusaju, prvom  Smile Posto ovako po slici ne znam dal je to taj, skidam ovaj, gledam odmah i odmah javljam. Hvala jos jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Evo ja cu opet jer nije bilo odgovora prosli put. Film pocinje tako sto je valda izbio neki nuklearni rat ili neka bomba je bacena koja je ubila sve muskarce, ali ostao je smao jedan lik ziv pored svih ostalih zena na svetu..
Kakav je film akcija, komedija, drama? Ima li golotinje? Iz koje godine, decenije  je otprilike film?

Prvi pokusaj:      Sexmission (1984) http://www.imdb.com/title/tt0088083/

Mislim da je film izmedju 80-tih i 90-tih, ne znam tacno, znam samo da sam siguran da nije ni stariji ni noviji od toga.. Hvala na pokusaju, prvom  Smile Posto ovako po slici ne znam dal je to taj, skidam ovaj, gledam odmah i odmah javljam. Hvala jos jednom.
Evo pogledao sam i na zalost, nije taj koji trazim, mislim da je ovaj americki koji traazim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
HTC m9
poz
da li neko zna il je gledao film u kome neki kinez i jos nekolicina njih stite princezu. i tako bjeze preko neke sume pa doju u neki dvorac pa ih tu opkole u dvorcu pa se tu malo bore i na kraju filma taj sto cuva princezu pogine,
a inace glavni lik se bori sa nekakvim kopljem koje zavrsava u obliku maca i na pocetku nosi nekog mrtvog ucitelja i kad mu vojnici budu dirali ucitelja on ce jednom od njih odsijec glavu,nadam se da st skontali nesto iz ovaga hvala za sve vrste odgovora   Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Gledo sam na vrh mi jezika.
Oni mongoli ih drže opkoljenje i ako im daju princezu otićiće.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung galaxy s3
Stariji film, crno beli, glumi ili James Stewart ili Cary Grant (mozda i nijedan ali mislim koliko se secam da je jedan od njih), radnja je da glavni glumac radi u nekoj novinskoj agenciji, i na ulici pomogne nekoj devojci i ispostavi se da je to kraljica.. Onda mu vlasnik agencije daje odredjen novac da napravi intervju sa njom, tacnije klade se... Ona se kasnije osisala na kratko i nalaze se valjda koliko se secam, i znam da on ostaje u kolima sam... Sledeca scena je u agenciji opet i on kaze vlasniku da nema obecani intervju.. Tu dolazi neki lik koji donosi njihove slike zajednicke, kraljica sa cigarom i slicno... Dovoljno ko je gledao ja mislim ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
HTC m9
Gledo sam na vrh mi jezika.
Oni mongoli ih drže opkoljenje i ako im daju princezu otićiće.
e jest to ako im daju princezu ovi odlaze
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Stariji film, crno beli, glumi ili James Stewart ili Cary Grant (mozda i nijedan ali mislim koliko se secam da je jedan od njih), radnja je da glavni glumac radi u nekoj novinskoj agenciji, i na ulici pomogne nekoj devojci i ispostavi se da je to kraljica.. Onda mu vlasnik agencije daje odredjen novac da napravi intervju sa njom, tacnije klade se... Ona se kasnije osisala na kratko i nalaze se valjda koliko se secam, i znam da on ostaje u kolima sam... Sledeca scena je u agenciji opet i on kaze vlasniku da nema obecani intervju.. Tu dolazi neki lik koji donosi njihove slike zajednicke, kraljica sa cigarom i slicno... Dovoljno ko je gledao ja mislim ... Smile

Praznik u Rimu http://www.imdb.com/title/tt0046250/
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Grupa djece u sirotištu, tamo ih odgaja jedna mlada odgajateljica...mislim da je čak u nekakvoj vezi sa domarom u tom sirotištu....oni bježe pa jedan strada čini mi se i vračaju se.....film sam gledao samo kratko na federalnoj tv bosna! FTV! mislim da je naziv bio "zaboravljeni" ili "izgubljeni" tako nešto ali stvarno niam siguran....već sam pitao prije za taj film pa ako netko zna....HVALA Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Pozdrav! Stariji film je u pitanju. Po radnji se moze porediti sa armagedonom, sem sto u ovom filmu ne uspevaju da uniste kometu, vec ona udara u Zemlju i unistava sve zivo. Dugacak je film, gledao sam davno, pre 10-15 godina. Ne secam se, ali mislim da je iz dva dela, u prvom pokusavaju na sve nacine da sprece udar komete pa ne uspevaju i ona unistava sve, a u drugom krecu spasavanja i sl. Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.