Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne znate kako se neki film zove? Zatrazite na ovoj temi.  (Pročitano 1074843 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Da li moze neko da mi pomogne posto danima ne mogu da se setim kako se film zove?Radnja ide otprilike ovako:Glavni lik koji ima nadimak "NERED" stalno pije i tuce se po kafanama a onda dodje kuci i prebije zenu.Stalno pravi zurke u kuci gde dovodi svoje drugove koji piju,drogiraju se ...Jedan od njegovih najboljih prijatelja za vreme zurke ulazi u sobu Neredove cerke i siluje je,da bi se posle toga ona obesila.Na kraju je on saznao zasto se obesila u ubio je prijatelja.Film je skroz lud,a glavni lik je najveci ludak koga sam video na filmu.Mislim da se radi o nekom plemenu ili tako nesto,nisam siguran.Sigurno ste gledali ovaj film pa ako neko zna neka mi pomogne.Pozzz

Once Were Warriors (1994)

To je taj film, hvala puno!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 5800
E hvala ti , to je taj  Smile Hteo sam i da dodam na pocetku da lici na Will Smitha (bar meni na neki nacin  Smile) , ali nisam hteo da ga pomesate sa nekim  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 19:18:17 od lukasavija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG KU970
Citat
Drugi film sam vec pitao da li neko zna,a radi se o nekoj masini koja u nekoj fabrici ubija ljude...secam se jedne scena kada nekoj babi dok radi za tom masinom ispadnu lekovi i padnu na masinu,ona pokusava da ih uzme ali je masina uhvati i ubije....

The Mangler (1995)

Nemas pojma koliko sam ti zahvalan...to je taj film
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung galaxy s3
E hvala ti , to je taj  Smile Hteo sam i da dodam na pocetku da lici na Will Smitha (bar meni na neki nacin  Smile) , ali nisam hteo da ga pomesate sa nekim  Smile

Smile
Dobar je nije loš, gledao sam dva tri show-a...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG KU970
Cuo sam za neki film koji se zove ''Paklena Jabuka'' koji nije prikazivan kod nas u vreme komunizma...ako neko zna tacan naiv na engleskom bilo bi super...

Vec sam pitao za ovaj drugi film ali nadam se da ce neko ovog puta znati...radi se o nekoj devojci koja uz pomoc nekih mindjusa moze da kontrolise stvari,valjda umove drugih osoba,a u isto vreme pozitivca glumi lik koji poseduje sve te sposobnosti i koristi ih bez mindjusa...secam se scena kada valjda devojka ili covek dolazi nateran od strane neceg do ivice bazena i skace u prazan bazen i gine....rekli su mi da se film zove Kontroleri ali nisam siguran...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Cuo sam za neki film koji se zove ''Paklena Jabuka'' koji nije prikazivan kod nas u vreme komunizma...ako neko zna tacan naiv na engleskom bilo bi super...

"paklena pomorandza"
http://www.imdb.com/title/tt0066921/
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 02:05:50 od trip tripuje »
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC one m7
kako se zove onaj film kad dva naucnika prave devojku mislim sredina 80 godina nemogu se setim nekih detalja ali zelo bi da ga pogledam  Smile
IP sačuvana
social share

sponzor seksualnog odnosa ... Omega Smile
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
radnja je u hollywoodu. Neka plavusa je glumica koja ne zeli da snima erotske scene. Nakon toga neka banda je kidnapuje i ucenom je nateraju da snimi sa jednim od njih erotsku scenu koja ce ici uzivo na netu i gde ce gledaoci morati da plate po 10 dolare. To svi prihvataju jer je ona tada najpopularnija glumica a i ima zanosne obline. . . . . . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Stealing Candy (2002)
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 512
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.