Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:12:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ne osudjuj  (Pročitano 18968 puta)
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
ma  'ajde bre !
cemu onda sve, cemu pokajanje ? ? ?
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
osuditi sebe je jednako štetno kao i osuditi drugog;

treba shvatiti da je sve Božja volja, a za Boga nema krivaca!
                                                                                                                                                      Srusila bi se moja vera ako bih smatrao da je sve Bozija volja,je li samoubistvo,ubistvo,prerana smrt,narkomanija itd. po Bozijoj volji ili mozda po promislu Bozijem,ili je to posledica greha?Brate moj covekoubica satana samo ceka da se grehom udaljimo od Gospoda i eto odmah haos,Hristos je Ljubav i netreba zlo pripisivati Njemu,moze da bude sve po Bozijem dopustenju al da li je po volji to neznamo.Nezaboravi da je Gospod dao ljudima slobodu da biraju kojim ce putem da idu,a ako su odabrali zlo i desavaju im se bolesti,nevolje ... tu nema ni Bozije volje ni promisla nego stradaju zbog greha sve dok se ne obrate Bogu i pokaju za nedela koja su pocinili!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
osuditi sebe je jednako štetno kao i osuditi drugog;

treba shvatiti da je sve Božja volja,  a za Boga nema krivaca!
Kako iskrivljena percepcija...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49865
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
ja sam rekao da ne osuđujemo sebe, jer je to isto kao i da smo osudili druge;
u nama je duh Božji kao što je i u drugim ljudima. Preći sa osude drugog na osudu sebe nije nikakvo poboljšanje, kao što je neko napisao. Osuda je teret onog koji osuđuje, ,..
da li zaslužuje ili ne to će naš šturi ego reci...  

koncept satane je u suštini strah čovječiji od nečehga spolja... ništa nas spolja ne može napasti... uzmi ubicu i žrtvu za primjer; ubica sakati svoju dušu ubistvom, ali prije toga duša je već odavno opterećena stanjem koje je natjeralo čovjeka da ubije;
sa druge strane žrtva je sama sebi prepisala smrt; kockice su se samo poslagale i došlo je do ubistva. Sve što mi vidimo spolja samo je mali dio svega... Daleko je više onoga što ne vidimo a što se kroz raznolike emocije nagomilava u nama. Bog sve vidi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samokriticnost je pocetak smirenja,al ne mislim na licemernu samokriticnost nego onu istinsku pokajnicku,najveci problem svih nas je sto ne osudjujemo greh nego gresnike,a onaj koji svoje grehe osudjuje na pravom je putu jer ispituje svoje srce,ispoveda se i gresi mu se oprastaju u onoj meri koliko se iskreno pokajao.Dok onaj koji druge osudjuje brzo zaboravi svoje grehe jer nema pokajanja,sve misli su mu okrenute tudjim gresima! 
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 01:06:01 od srbin1982 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49865
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
osuđujemo grijeh a ne grešnika iz praktičnih razloga: svaki grijeh nanovo proizlazi iz grešnika. Ako kupiš loš automobil nečeš njega osuđivati, već fabriku u kojoj je nastao. Zato se ne treba baviti drugim ljudima već prebaciti loptu na sebe.

Ja kao i svi drugi ljudi griješim i znam da to radim; dakle prvi korak je svijest o tome.
Ali neću sebe smatrati grešnikom, već čovjekom onakvim kakav u stvari jesam, pošto čim se kaže grešnik asocira na nešto loše. Ne, nisam ja loš, ali treba da gledam da budem bolji. Biti bolji je potreba svakog ljudskog bića. Svako normalno biće želi da se prema njemu lijepo ponašaju. Da bi tako bilo treba i ja da se bolje ponašam prema druima, a do toga se dolazi čišćenjem od grijehova - kajanjem, ali i iskrenim opraštanjem. Oprostiti je teže nego pokajati  se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo je Bog dobar,ja za sebe nemislim da sam dobar al tezim ka Dobru i okrenut sam ka Dobru to jest Hristu,a Hristos je taj koji daje sve ono sto nam je potrebno da bi se borili protiv zla koje je u nama.To se zove ,,unutrasnja borba,, i ceo zivot se sastoji upravo u toj borbi!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49865
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
dobro i loše - to su polariteti

svi smo mi nešto između, ali svakako i da svjesno svi treba da težimo dobru jer to je naša suština. Bog nas je stvorio - bez Boga ne možemo. Koliko je jadan život bez Boga niko ovde ne zna, jer sve što imamo dao nam je Bog. Čak i oni koji sebe nazvijau ateistima ne oskudjevaju na Božjoj milosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

svi smo mi nešto između, ali svakako i da svjesno svi treba da težimo dobru jer to je naša suština. Bog nas je stvorio - bez Boga ne možemo. Koliko je jadan život bez Boga niko ovde ne zna, jer sve što imamo dao nam je Bog. Čak i oni koji sebe nazvijau ateistima ne oskudjevaju na Božjoj milosti.
                                                                                                                                                       ,,u svijetu ne postoje bezvjernici,postoje samo Bogopoklonici i idolopoklonici,, Ava Justin                                         
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49865
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24

,,u svijetu ne postoje bezvjernici,postoje samo Bogopoklonici i idolopoklonici,, Ava Justin                                         

e baš tako,  Smile svako vjeruje u nešto, nema nevjernika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:12:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.