Администратори, суперадминистратори и модератори ПОМАГАЈТЕ
данас кад сам покушао да се улогујем на мој налог под именом bambyle, добио сам поруку да је лозинка погрешна, што је немогуће јер знам да нисам погрешно укуцао, проверио сам аллкапс итд и сл. затим сам унео прави усернаме bambyle да ми се пошаље линк да променим лозинку али на е-маилу немам ништа већ дуже време!!!Шифру нисам мењао...
помозите ми јер не схватам у чему је проблем,колико видим нисам банован, овај усернаме сам направио само да бих приступио вама како бисте ми помогли....
Klikni na link "Zaboravili ste lozinku?" u login formularima pa posalji sebi novi password na mail. Banovan nisi, a i da jesi me bi ti se problemi tako manifestovali.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
кликнуо ја то одмах али нема ничега на маил-адреси....већ пола сата још једна занимљивост је да кад сам погледао сада податке о себи пише да је последња посета била синоћ у 23 часа а ја ДЕФИНИТИВНО нисам тад био на интернету...јуче сам био последњи пут негде око 15-16 часова....
убићу се мајке ми, ако не успем да се улогујем на мој усернаме.... јел би могао да ми помогнеш ако бих ти послао моју маил адресу или шифру која не ради или сл.... молим те ми помози....полудех!
приметио сам да сам при отварању налога bambyle у секцији за унос е-маил адресе ГРЕШКОМ сам укуцао адресу djuric@beotel.yu погрешио сам, моја права е-маил адреса је djurich@beotel.yu
зато ми на моју адресу не стиже нова лозинка.... ајде промените ми е-маил адресу у мом правом профилу bambyle, тј. додајте слово које недостаје!!!!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!