Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jan 2025, 18:15:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne mogu da se odlucim, pomoc  (Pročitano 3907 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma,beskrajno mi je bio dobar zakljucak da se osjeca kao da ima 70...

bas prije neko jutro sam se osjecala kao da sam zaokruzila 100...ni manje ni vise...dobro ,desava se...posebno ako se nezgodan polozaj forsirao tokom spavanja Smile

medjutim,kazu...pod uslovom da sa 70 ne budemo biljke...da se i tada,nazalost...moraju donositi odluke.

pa makar bile one,sada sa naseg aspekta potpuno sulude- ali vjerujem da su tada od zivotne vaznosti....da li da ustanem bas ovog trenutka i odsetam do wc-a (o boze...da li cu uopste i moci?)...ili da sacekam jos koji tren(da ne propustim Suzanu Mancic - tvrdim da ce biti ziva i jednako zgodna kada ja budem imala 70...strasno!),a pri tom  rizikujuci da mi besika otkaze u nezgodnom trenutku?
Smile

i jeste uzasno...ne salim se!

sto citavog zivota maltene moramo donositi odluke i zivjeti sa njima...bedak....
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Jbt , pročitao sam 4 strane da saznam šta je tip završio (pitali su neki), i niks,............
 Važno mi je zbog moje struke,......., jel rekao čovek koji fax je završio ?  Smile 

Ne bre, nemoj da pitas .. to je tajna Univerzuma.. ko sazna prvi bice sledeci Presvetli Prestolonaslednik Svega  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jbt , pročitao sam 4 strane da saznam šta je tip završio (pitali su neki), i niks,............
 Važno mi je zbog moje struke,......., jel rekao čovek koji fax je završio ?  Smile 

Ne bre, nemoj da pitas .. to je tajna Univerzuma.. ko sazna prvi bice sledeci Presvetli Prestolonaslednik Svega  Smile

Koji freak , došao čovek u ordinaciju, lego na psychodelic-kauč, olakšao si muke , i otišo........., nije ni pitao za račun  Smile

Ništa, danke MunkaZe .......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG 4X HD
Citat
Zivim i radim u Beogradu.   Poticem iz jednog grada u unutrasnjosti.   Zivim sam u iznajmljenom stanu u Beogradu i iako je moja plata visa u odnosu na neki prosek, to ipak nije dovoljno za zivot u Beogradu, pa me roditelji jos uvek pomazu.  
Radim u drzavnoj firmi posao koji bas i ne volim i u kome se ne snalazim najbolje.  Zavrsio sam faks i upisao postdiplomske.   Iako sam bio dobar student, puno sam se udaljio od skolskog zivota i ucenje mi cesto izgleda kao nemoguca misija, tako da tu nemam puno uspeha.   Rukovodioci u mojoj firmi trebalo je da mi omoguce neophodnu obuku da bih mogao uopste da obavljam taj posao, ali nisu.   Ja sam u pocetku imao puno volje i zelje da se bavim onime sto sada radim i pokusavao mesecima da ih nagovorim da mi organizuju kurs ili nesto sl.   Bez uspeha.   Na kraju mi se smucilo, razocarao sam se, oni nikome ne odgovaraju za nas mladje kolege, iako su po pravilima odgovorni za nas u smislu obuke za rad.   I danas, nakon skoro dve godine, ja ne vidim sebe u toj profesiji.   Postavice se uslov, trazice se rezultati, ja ih nemam.   Trazice se zavrsene postdipl.  , a meni to ne ide.  

I sada treba da odlucim da li da napustim ovaj posao i vratim se kod roditelja i tako smanjim troskove, ili da ostanem ovde i da me oni jos dofinansiraju? Da li da ostanem na poslu na kom mi je perspektiva neizvesna, ili da se vratim u svoj grad gde trenutno nema posla za mene, mozda ce ga i biti, ali pitanje je kada?

Razgovarao sam sa prijateljima, sa roditeljima, svi imaju neko svoje vidjenje, ali niko ne zeli da mi da savet za tako krupnu zivotnu odluku.  

Sta vi mislite o ovome, misljenje onih koje ne poznajete je cesto najobjektivnije?

Ako hoćeš da ostaneš onda grizi, grebi. Nije lako ali nije ni nemoguće.
Ako nećeš, idi kući i to je to. I tamo ćeš da životariš jer u unutrašnjosti ima još manje posla i još manje je posao plaćen i kad ga nađeš.
I to je sve u redu, jednostavno shvatiš ko si, šta si i koliki su ti dometi. Biti prosečan, ( ne želim da kažem mediokritet jer  ima negativni prizvuk) nije ništa strašno, nije ni loše sem u slučaju da zavaravaš sebe da si mogao i zaslužio  više samo nisi ima sreće, veze , početni kapital, država te sjebala...itd. To su sve samo izgovori. U tom slučaju se rađa nezadovoljstvo koje će se sigurno pre ili kasnije pojaviti kao pokretač mnogih drugih problema.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Vidi druze...da se mi ne lazemo, taj posao u drzavnoj firmi nisi sigurno dobio tako sto si video oglas u novinama, poslao CV, onda te pozvali na intervju, odusevili se i dali ti posao....nego si ga dobio na debelu vezu!
Sto dalje implicira  Smile da nisi neki sirotan koji je pao sa Marsa u BG nego da ima ko i da se brine o tebi i da te gura.
Mislim, uzmi ti onaj digitron sto si dobio na predhodnim stranicama pa kreni da sabiras sta sve imas trenutno

1. Mamu i tatu koji te finansiraju
2. Uticajnog rodjaka ili prijatelja koji ima veze i mogucnosti da te ubaci u drzavnu firmu
3. Fakultetsku diplomu i potencijlno zavrsene postdiplomske studije
4. Posao u drzavnoj firmi
5. Zivis u BG...gradu sa velikim mogucnostima

U zemlji Srbiji se ljudi kojima je zivot podelio takve karte smatraju prilicno srecnim!....a ti slinis!
A to dalje implicira  Smile da ukoliko ti digitron ne pomogne, onda ti treba jedan samar da se presaberes...ali roditeljiski, ne huliganski  Smile (da neko ne pomisli da zagovaram nasilje Smile )

Moj neki savet bi ti bio....sedi di si, jer kaki si di si, ni za di si nisi  Smile ...salim se....elem, obzirom da ti se posao ne svidja , a i ionako ti je buducnost tu neizvesna i spremaju ti kofere  Smile onda gledaj da se posvetis studijama, da ucis, vise budi na fakultetu, posao samo otaljavaj i ne primaj ga k srcu previse (to je bre drzavna firma - tu niko nista ne radi  Smile), sedi sa tim sto te je ubacio u drzavnu firmu, pa popricaj sa njim, vidi kakve sve mogucnosti postoje....ako si istrajan u tome i trazis posao, vremenom ces ga i naci....neces sigurno dozivotno biti nezaposljen (pod predpostavkom da odustanes od ovog posla).
I naravno....da se vratis kuci uvek mozes...pa nece te roditelji izbaciti na ulicu i pustiti da se sam snalazis....isuvise su te razmazili za tako nesto  Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2010, 04:11:50 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
I jos uvek nisam dobio ni jedan konkretan odgovor na moja pitanja Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48494
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S6 edge+

I mene ovo zivo zanima! Covjek je ubijen u pojam sto je zavrsio fakultet a plata ne moze da mu pokrije egzistencijalne potrebe. To je veci problem od aktuelnog posla, jer je jako tesko i u drugom poslu naci puno vecu platu!!
« Poslednja izmena: 22. Apr 2010, 08:42:37 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ako je moj kolega, neka mi se javi da idemo zajedno u Mađarsku i švercujemo one njihove salame... kao devedesetih... sad još imamo i beli šengen... ih, ima biznis da cveta.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
I cirka je vrlo povoljna, tako da i to moze da se zavrsi...

Elem...
U ovim motivacionim govorima... knjigama o samopomoci i slicno... kako postati nindza za 3 dana u 12 jednostavnih lekcija... kaze se da je uspeh stanje uma, tj da pobednici nikad ne klonu duhom i uvek veruju u uspeh iako mozda trenutna situacija sugerise da to nikako nije mudro Smiley

To je sranje, naravno, ali ima istine...

Juce sam sa nekolicinom prijatelja koji su veoma uspesni u onome sto rade ispijao toceno pivo i bistrio petparacku filozofiju uzivajuci u divnom popodnevu na Palicu... Tema razgovora je bilo i to kako neko koga znamo trenutno radi za osobu koja je kompletna budala, ali koja ima odredjenu kolicinu novca, ne malu, koju ulaze u projekat koji ima manje sanse da uspe nego svinja da poleti.

Jedna strana smatra da ona gubi vreme i da pravi gresku jer se u svakom trenutku u svom zivotu mora baviti onime sto je za nju najbolje...
Druga strana smatra da radi pravu stvar jer radi dobar posao za koji je super placena, a ako se neka ideja i pojavi, moze je realizovati...

Do kolizije je doslo zbog pretpostavke... koja je pogresna do srzi... da ljudi znaju sta zele od zivota, tj da imaju cilj, i da imaju ideju kako da ga realizuju...

To je uvek najveci problem.
A nesto mora doneti hleb na sto.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jan 2025, 18:15:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: odlucim pomoc

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.18 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.