Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 00:31:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne mogu da se odlucim, pomoc  (Pročitano 4141 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
sa druge strane ako ostavi ovaj posao nece naci drugi. bar je tako rekao da je tesko da ce u rodnom gradu nesto da nadje .
a na sta je spao onda da ga finansiraju roditelji ?
ovako ga dofinansiraju...mozda nece jos dugo morati...

posao je jako tesko naci .....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Ajmo ovako:gde i koliko placas stan? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
e sad,da li to podrazumjeva da se vratis kuci ili da samo das otkaz na postojecem poslu,a probas naci neki drugi posao u Beogradu...ili nastaviti studije od kuce...ili...sta god...

Imam ponudu, ali u istoj firmi, u drugom odeljku, kod drugog sefa, gde je prica slicna mojoj. A naci drugi posao je prilicno neizvodljivo, pogotovu sada, ja trazim jos od prvih meseci od kako sam na ovom poslu.

Citat
Sto se ucenja tice, vidim da ti fali motivacije, a na forumu se par puta nasiroko govorilo o tome, pa potrazi.

Da je samo motivacija, to bih nasao, ipak imam dovoljno islustva sa ucenjem. Problem je sto su moje sposobnosti za ucenje znacajno opale i sto ni uz velike napore ne mogu da se snadjem vise u stvarima koje su mi nekada isle dosta lakse.

Citat
Jednostavno preseci, idi za svojom odlukom i ne osvrci se.

U slozenoj situaciji ne postoje jednostavna resenja. Lepo bi bilo kada bi bilo tako jednostavno kao sto pise u toj tvojoj recenici.

sesiric, zaista se osecam kao na robiji, od pocetka nemam nijedan smisleni i slozeni zadatak, javljam se na tel i narucujem neki potrosni materijal.
Pocinjem da mislim da je problem u meni, da ja nisam dovoljno zainteresovan i odgovoran, a znam da sam bio. Da li sam u medjuvremenu postao drugaciji? Moguce je.
otkaz je lako dati, pitanje je sta posle. Vreme prolazi, dobrih prilika je malo. Ljudi se bore za bilo kakav posao, a ja bih da napustam svoj.

Citat
Ajmo ovako:gde i koliko placas stan?

Nije tu samo stan...poenta je da je zivot u Bg-u nekoga ko dodje iz unutrasnjosti preskup, potrebno je najmanje 400, 500 e ako zivis sam i placas racune, stan, hranu i ostalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Upravo je to poenta:svi vi iz unutrasnjosti morate da zivite u uzem centru,mama tata salju kintu....Verovatno je to i sa tobom slucaj,sto da nam se dete pati po periferiju,pa nije dzabe u Beograd...Reci,gde,koliki i koliko placas stan,pa da pricamo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat: B@mbin@ link=topic=499871. msg8358583#msg8358583 date=1271276287
Meni se čini da si ti već sam odlučio.   :[115]:

Nisam nacisto sa svojom odlukom, jer mislim da gresim.  A to je za celi zivot(verovatno).
Ništa nije za celi život, osim ako nećeš da skačeš sa mosta. Wink

Za početak, prestani da stvari posmatraš tako fatalistički... ''za ceo život'', ''nema nazad'' i slično... jer to uopšte nije tako. To nisu odluke koje su konačne. Takvih, konačnih, uglavnom je malo... srećom.

Napustiti posao u državnoj službi danas u Srbiji donekle i jeste ludost... ali tvoje zadovoljstvo nema cenu, jer ti ne treba posao koji ćeš mrzeti... imaš li hrabrosti da rizikuješ ili si ipak pristalica sigurnosti po cenu zadovoljstva - na to se svodi tvoja dilema.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne slazem se da je lako dati otkaz Smile

zar ne?

pa,vidis i ti sam da nije.

sta poslije otkaza?

milion stvari mozes poslije otkaza,vjeruj mi Smile

problem je,kod svih nas generalno,sto tih milion stvari poslije otkaza....niko ti ne moze garantovati nista Smile

upravo ta neizvjesnost...generalno nas plasi,koci ....prosto...mi bi garanciju...a nje nema...uopste u zivotu Smile

nemoj pogresno da me shvatis.

ne navijam ja da ti das otkaz.

meni je samo tvoj prvi post zvucao kao da se davis na svom poslu...iz ko zna kojih razloga...ali svakako da se snasao nisi.

e sad...da li mozes vise,bolje....ili da se naoruzas strpljenjem,pa nastavis kao i do sad...sta god...to ce biti odraz tebe i zelim ti svu srecu.

sto se tice generalno posla...vjeruj mi,odlicno znam kako ga je danas naci.
ali,moze se....zaista se moze....grize se...zna se obezhrabriti...i definitivno nije lako....

a i tu je i tvoje skolovanje...lijepo bi bilo i njega nekako uklopiti u svoju viziju boljega i zadovoljnijeg zivota...
nadam se da definitivno od toga nisi digao ruke.
jesi li dovoljno razmislio o tome?

i budi samo malo hrabriji i sigurniji u sebe Smile
sta god da odlucis...nemoj fatalisticki kroz zivot...to je ipak samo posao,a oni ponekad sluze i da se promjene Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@drogance,
zivim 10 km od centra i placam 170e, mozda moze i manje, ali to me ne bi spasilo...toliko o tome.

Citat
Napustiti posao u državnoj službi danas u Srbiji donekle i jeste ludost...

Napraviti skoro ludacki potez i rizikovati, cekati nepoznato, ili ostati u sivoj i neizglednoj sigurnosti drzavne firme?!
Posao je na obnavljanje ugovora na godinu dana, tako da od kredita i sl. nema nista jos najmanje nekih pet godina.

Citat
a i tu je i tvoje skolovanje...lijepo bi bilo i njega nekako uklopiti u svoju viziju boljega i zadovoljnijeg zivota...
nadam se da definitivno od toga nisi digao ruke.
jesi li dovoljno razmislio o tome?

Razmisljao sam, ali to mi nije pomoglo. Rekoh da sam jednostavno otupaveo (u nedostatku boljeg izraza). Moje mentalne sposobnosti (pamcenje, apstrakcija) su prilicno izbledele. Logika i razumevanje se jos malo i drze. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Kolko rece da imas godina? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kolko rece da imas godina? Smile Smile

28.

Citat
Upravo je to poenta:svi vi iz unutrasnjosti morate da zivite u uzem centru,mama tata salju kintu....Verovatno je to i sa tobom slucaj,sto da nam se dete pati po periferiju,pa nije dzabe u Beograd...Reci,gde,koliki i koliko placas stan,pa da pricamo...

Sudeci po tvom postu o sinovima iz unutrasnjosti, ti si Beogradjanin i verovatno ti je krivo sto neki tamo seljanin zagadjuje tvoj centar grada. Generalizacije o ljudima iz unutrasnjosti nisu bas na mestu. Verovatno nemas i nikada nisi imao slicne probleme, tako da ne mozes razumeti situaciju, imas i predrasuda, a pri tom i diskriminises.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
zasto jednostavno ne trazis drugi posao u Beogradu  Smile

koja je struka u pitanju? cime se ti u stvari bavis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 00:31:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: odlucim pomoc

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.