Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:23:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ne mogu da prevaziđim  (Pročitano 3089 puta)
12. Maj 2007, 00:03:36
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
smatram seba jakom i stabolnom osobom ali imam stvarno problem svi moji partneri me ostavljaju pod vrlo čudnim izgovorima ovim ili onim ali posle izvesnog vremena me mole da im oprostim i da ne mogu da mepodnese ovakva kakva sam jaka i mogu puno toga da podnesem. I još jedno pitanje da ne otvaram novu temu da li je normalno biti NE ljubomoran da ga tako nazovem jer mi i to neki zameraju nesam ljubomorna jer smatram šta će da bude biće da li grešim u svemu ovome. Smile
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Најнормалнија ствар је не бити љубоморан.  Smile

Што се тих мужјака тиче, нестабилне особе па им смета стабилна женка. Пре или касније натрчаће прави.  Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Da sam normalan poludeo bih

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 262
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Tipican muskarac trazi ono sto ti nisi: vaza bez obaveze, neku curkicu koju ce moci da vrte oko malog prsta, a ti nisi takva osoba. E sad, zasto se zalepe za tebe, pa se naglo odlepe. Svi znamo da se partner upoznaje vremenom, ne mozes sve da znas o njemu dok se ne smuvate. Mozda ti imas pogresan pocetni stav, tako da njima na pocetku veze licis na nesto sto ti nisi, i kada postanes ono sto zapravo jesi, oni shvate da ne traze to i odu. Ako je to slucaj, jednostavno od samog starta pokazi svima, a ne samo svom decku ko si, sta si i kakva si. Kada okolina bude shvatila tvoje osobine i interese, naci ce se neko kome ce to odgovarati pa ce ti prici. A mozes i da probas jos jednu varijantu. Zivimo u savrenmenom svetu gde su muski i zenski pol skoro izjednaceni, i sasvim je normalno da cura startuje decka. Probaj slobodno, neces biti ni prva ni poslednja. Vidis lika za koga mislis da bi mogao da ti odgovara i kome bi mogla da odgovaras, pridjes, kazes mu sta zelis i to je to: nemas sta da izgubis, a mozes da dobijes sve sto si ikada trazila, mozda cak i vise od toga.
Sto se tice neljubomore, mogu da ti kazem da ti je to super vrlina: ako decko zeli da te vara, prevarice te i to je to, ali ako ne zeli, ljubomora te moze navesti da bezrazlozno pomislis da te vara i time pokvaris vezu.
A sto se tice ovog "uvek se vracaju" razlog je veoma prost: trazili su jedno, dobili drugo, a onda ostali bez icega i sada pokusavaju da vrate bar nesto od toga sto su mogli da imaju, a zauvek su izgubili.
P. S. Nadam se da ce ti ovo mije izlaganje bar malo pomoci da resis neke svoje probleme i dileme. Toliko od mene, bar za sad.
IP sačuvana
social share
Nikad ne veruj zeni koja laze
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Tipican muskarac trazi ono sto ti nisi: vaza bez obaveze, neku curkicu koju ce moci da vrte oko malog prsta

Mozda si mislio Tipican klinac ili jos bolje Tipican iskompleksirani drkadzija.

Tesko da se moze nazvati muskarcem neko kome se pripisuju ovakve osobine ... da li zbog godina i neizivljenosti,vaspitanja (ili nedostatka istog) ili nabedjenosti...ali muskarac tesko da moze ikako biti. Bar za mene,da se ne uvrede tipicni iskompleksirani drkadzije ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Tesko je biti pravi muskarac, jos teze biti prava zena. Mozda si nailazila na pogresne muskarce koji jednostavno nisu bili kompatibilni sa tobom. Neki nedostatak ljubomore povezuju sa nedostatkom ljubavi. Onda postaju nesigurni i odlaze. Mislim da je to pogresno razmisljanje.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
smatram seba jakom i stabolnom osobom ali imam stvarno problem svi moji partneri me ostavljaju pod vrlo čudnim izgovorima ovim ili onim ali posle izvesnog vremena me mole da im oprostim i da ne mogu da mepodnese ovakva kakva sam jaka i mogu puno toga da podnesem. I još jedno pitanje da ne otvaram novu temu da li je normalno biti NE ljubomoran da ga tako nazovem jer mi i to neki zameraju nesam ljubomorna jer smatram šta će da bude biće da li grešim u svemu ovome. Smile

Drži se, ne popuštaj  Smile

Nabaci  malo više šarma na svoju snagu, ne potenciraj je i nemaš razloga za brigu.
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49655
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
ćao zaricm,  Smile

dugo ništa da čujem od tebe...

još uvijek problemi -  glavu gore, biće bolje!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
dragi moji puno vam hvala na podršci i sama još ne znam šta da radim a verovatno ima i drugih koji imaju isti problem pa ko velim da razmenimo mišljenja.Pozdrav svima i još jedno puno hvala  uzgred rečenoi znala sam da mogu da računam na vas. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 594
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
A koliko si ih imala do sad?
Boje te se. Netipično je žensko da bude jača. Nađi pravog partnera, možda ćeš onda videti da nisi jaka kao što misliš. Sa srećom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
uvek idi u centar ne vrdaj vec kazi sta oces od njega budi sigurna i ne zabusavaj u zahtevima. to ce ga privuc k tebi i sve to ce biti ok
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:23:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: prevazi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.