Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:34:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne folirati da ste glupe  (Pročitano 11097 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Ehej, hajd' da ostavimo coveka, pa da se Vrcemo na temu.  Smile

Ali to jeste tema, da u zadnjih nekoliko (uh jbte vec 15god) godina nije bilo ljudi koji su tretirali devojke kao produzetak desnice ruke, i da se dan danas to ne forsira po medijima, devojke ne bi bile prekvarcovane i izblajhane sa odvratnim roze sjajom za usne nego bi razmishljale svojom glavom.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poruka #91 danas u 21:56:28

Gde je tu mushko ako je XX zensko? Izgleda ko sluchajna varijacija na temu? bolje budi fin prema zenama jer kad se usavrshi kloniranje... mozda cesh biti zahvalan da te zadrze ko ugrozenu vrstu...
A odakle je doslo to xx zensko, ako ne iz muskarca ?
Zasto mislis da ja nisam fin prema zenama ? Jel' treba da ih lazem da bi osetile moju finocu ?
(to ne znam da radim)
Citat: B@mbin@

Ja se izvinjavam, ali ja nisam znala da se spermatozoidi sami među sobom razmnožavaju.  Smile

Nas u školi, barabe jedne, učili da do začeća dolazi samo i isključivo kada spermatozoid prodre u jajnu ćeliju (koju, je l' te, imaju samo i isključivo žene). Šta sad, kome ja da verujem?
A gde sam ja rekao da se spermatozoidi medjusobno razmnozavaju ?
U "Skoli" se uce samo teorije/verovanja, istina/znanje se ili zna/poseduje ili ne.
Jajna celija (zena) je takodje dosla iz x hromozoma muskarca.

Verovanje da covek ima bilo kakve veze sa primatima ti ne dozvoljava da shvatis istinu.

Zao mi je tvoje cerke... Ode jedan dechiji zivot, nadam se da stvarno ne mislish tako i da to stanovishte drzish samo zbog radi rasprave i jachanja svog ega: "kako si sam protiv celog sveta"

« Poslednja izmena: 02. Jun 2009, 22:00:51 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Ma pravac kojim se krenulo u kategorisanje njega licno. Na to sam mislio. Ne moramo se obrusiti na coveka.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
A gde sam ja rekao da se spermatozoidi medjusobno razmnozavaju ?

Pa to je jedino logično ispalo iz onoga što si nalupetao u prethodnom postu, nešto u fazonu - jebo otac oca pa nastao svet.

Jajna celija (zena) je takodje dosla iz x hromozoma muskarca.
Ooooooo, pa ti onda mora da znaš i odgovor na pitanje: šta je starije, kokoška ili jaje?  Smile

Verovanje da covek ima bilo kakve veze sa primatima ti ne dozvoljava da shvatis istinu.
Ja se opet izvinjavam... ali su nas u školi takođe učili da je i čovek primat.  Smile

Vidi ovako... Ti si ili neka reinkarnacija Emanuela Kanta, pa te mi smrtnici teško možemo po'vatati; ili si, prijatelju moj, prs'o kao lajsna.   Smile

*Ja samo želim da mi rasvetli ove neke nejasnoće.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Zamisli samo da si njegova devojka, ne dao Bog zena?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Visio bi sa bandere već neko vreme. Skinutih gaća.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
A dva tri crnca da dodash eto tako radi reda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Ko ste vi da prigovarate njemu?

Nemate vi IQ na engleskom 130 pa da mudrujete po forumu... On je jedini koji zna apsolutnu istinu o svemu... covek ceo zivot proucava bibliju a vi sa njim tako diskutujete  Smile

Jedina nada za nas neuke jeste da se on na jedno mesec dana zatvori u praznu sobu, samo sa cd plejerom i tonom hip hopa... tako mesec dana da slusa, i kad mu padne inteligencija da proba opet, a mi ga onda mozda konacno na ravnoj nozi shvatimo.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Ako si nam rekao!!! Respekt!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: lerr

Zao mi je tvoje cerke... Ode jedan dechiji zivot, nadam se da stvarno ne mislish tako i da to stanovishte drzish samo zbog radi rasprave i jachanja svog ega: "kako si sam protiv celog sveta"
Uopste mi nije jasno, zsto ovde neko ispira usta sa mojom zenom, cerkom, ili samnom ?
Sta ti znas o meni, mojoj cerki, ili mojoj zeni, da bi ovde ispisivao ovakve uvrede ?

Ko si ti da ti kazes za moju cerku "Ode jedan deciji zivot" ?
Jel' ja nemam pravo da komuniciram na ovom forumu, drzeci se tema ?
Citat: B@mbin@
Pa to je jedino logično ispalo iz onoga što si nalupetao u prethodnom postu, nešto u fazonu - jebo otac oca pa nastao svet.
Nisam rekao nista sto lici na tvoju verziju onoga sto ja nisam rekao.
Jako jednostavno i lako za shvatanje je u Bibliji opisano kako se zivot razvio na ovoj planeti, zivotne forme su nastale prvo u vodi, sto znaci da je iz jajeta ribe izasla ptica, tako da je veoma jasno da je jaje nastalo mnogo pre
kokoske.

Sta te tvoje skole kazu sta je kod coveka (na ovoj Planeti) prvo nastao - Otac ili Sin ?

Ako 'skolski ucitelji' zele da ih nazivam primatima, ili tebe, nemam nikakvu frku sa tim.

Ne, vidi ti ovako, ja nisam niko i nista za tebe, ne postojim, za razliku od mojih reci, tako da mislim da je bolje da ti mene imas sto manje u ustima. Ili tvoju 'ideju' o tome da li je neko 'prs'o' ili nije, bi bilo jako lepo da zadrzis za sebe.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ajde, smirite tenzije, ja sam bar sad naucila da je starije jaje od kokoske  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:34:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.