2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga vidite kao MVP ove sezone???
Gilbert Arenas
0%  (0)
Kobe Bryant
38.1%  (16)
Dwyane Wade
7.1%  (3)
Allen Iverson
4.8%  (2)
LeBron James
28.6%  (12)
Tim Duncan
9.5%  (4)
Rasheed Wallace
2.4%  (1)
Dirk Nowitzki
0%  (0)
Tracy McGrady
4.8%  (2)
Vince Carter
4.8%  (2)
Ukupno glasova: 42
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA:Trenutno najbolji kosarkas je...  (Pročitano 17275 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
dok mvp titula pripada najboljem pojedincu,onaj ko je zasluzi treba i da je dobije,a ne onaj ko uz sebe ima jos nekoliko odlicnih saigraca...
Mvp je titula koja se dodeljuje igracu koji je bio najvredniji za tim. Sasvim je logicno da je dobije najbolji play lige ili neko ko je zaista bio vanserijski u dobrom timu.
Kobi pored sebe ima primate Smiley U onakviom Lakersima bi i Cubrilo bio lider Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
A uostalom, prevedi naziv MVP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Eto, konačno se oko nečega slažemo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pre svega da stodemajer i merion igraju u lakersima oni bi sigurno bili sampioni...ali nema veze,koliko god da lakersi imaju los tim i dalje belezi koliko-toliko dobre rezultate...bar neka u play off udju jer prosle sezone nisu...

i ne mogu da verujem koliko neki ljudi ovde osporavaju bryant-ove kvalitete...pa covek i da osvoji 10 titula zaredom i da bude 10 puta mvp zaredom i da postize po 200 poena ponovo bi mu stalno nalazili mane...sebican,egoista,siluje (i lopte i zene),nema pojma,itd...price za malu decu...

sta mislite da svaki trener na svetu moze da bira jednog igraca da dovede u svoj tim ko bi to bio...pa naravno kobe...

jeste li videli sastav dream team-a...onaj njihov trener kriznjevski je rekao da je izabrao bryant-a za lidera tima (pitam se zasto jer po vasim recima vredi koliko i neki nas igrac iz masinca) a da ce james i wade biti njegova desna i leva ruka...i nije hteo da zove iversona,t-meka,kartera,garneta i kida...dankan je vec odavno rekao da na njega ne racunaju,dok je za o'nila uvek otvoren poziv mada se sumnja da ce igrati...

mozete se tesiti cime god hocete ali zna se da je bryant ubedljvivo,ali bas ubedljivo najbolji na svetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
i ne mogu da verujem koliko neki ljudi ovde osporavaju bryant-ove kvalitete...pa covek i da osvoji 10 titula zaredom i da bude 10 puta mvp zaredom i da postize po 200 poena ponovo bi mu stalno nalazili mane...sebican,egoista,siluje (i lopte i zene),nema pojma,itd...price za malu decu...
Jos mu nije uspelo da osvoji ni jednu titulu mvp-a. Za 10 godina igranja.
Kad bude, i kad bude imao stabilne sezone.
I kada prosek od 34-35 poena ne bude znacio da je 20 tekmi davao po 40-50-60 poena a 40 jedva po 20
I kad ne bude apsolutno jedini igrac lakersa...
Mozemo da se slozimo.

Jedna sezona ne cini karijeru.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
Nije mi jasno tolko veličanje Brajanta i njegovih kvaliteta. Niko ne spori da je Kobe dobar, ali da je ubedljivo, ubedljivo.....     najbolji igrač na svetu  neznam, odakle tolika sigurnost u toj konstataciji.
Ako i pogledamo stanje na tabeli pitanje je da li će Lakersi uopšte ući i u plau-off (jer su trenutno na 8-moj poziciji) a tako dominantan igrač ne bi smeo da dopusti da mu se tim ne kvalifikuje u završnicu.

I gde gledate te silne utakmice Lakersa, nadam se na NBA Action gde oni pokažu njegov jedan ili dva dobra Kobeova poteza pa se onda stvori utisak o njegiv "božanskim" košarkaškim kvalitetima.

Elem i Milojević je MVP evrolige i po statistikama najbolji igrač ali se Partizan nije baš najbolje proveo u EL
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple Iphone 5s
Iverson rules!The answer Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

U govnima preko glave

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5964
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
glasao sam za vinsa jer je moj ljubimac ali kobi je mvp
IP sačuvana
social share
Dzedaj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Nije mi jasno tolko veličanje Brajanta i njegovih kvaliteta. Niko ne spori da je Kobe dobar, ali da je ubedljivo, ubedljivo.....     najbolji igrač na svetu  neznam, odakle tolika sigurnost u toj konstataciji.
Ako i pogledamo stanje na tabeli pitanje je da li će Lakersi uopšte ući i u plau-off (jer su trenutno na 8-moj poziciji) a tako dominantan igrač ne bi smeo da dopusti da mu se tim ne kvalifikuje u završnicu.

I gde gledate te silne utakmice Lakersa, nadam se na NBA Action gde oni pokažu njegov jedan ili dva dobra Kobeova poteza pa se onda stvori utisak o njegiv "božanskim" košarkaškim kvalitetima.

Elem i Milojević je MVP evrolige i po statistikama najbolji igrač ali se Partizan nije baš najbolje proveo u EL
Apsolutno i moje mišljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vec sam rekao da redovno pratim nba preko espn-a...da,da preko satelitske...i dovoljno je pogledati nekoliko utakmica lakers-a (cak sam jednu gledao i uzivo kad asam bio na skolovanju u americi...igrali lakersi protiv bostona u fleet centru i nazalost izgubili 104-102...mada je kobe bio standardno dobar) i covek shvati sta jedan igrac moze da uradi...pa protiv san antonia i detroita se izivljvao (u pozitivnom smislu),ni boven ga nije zadrzao...od ovih novojih utakmica gledao sam ovu zadnju protiv golden stejta i to je bilo smesno...pa ni trojica mu nisu mogla nista...

SF pa ne slazem se da samo ove sezone igra dobro,pa i dok su lakersi osvajali titule bio je pored shaq-a najbolji...jebiga tada je o'nil stvarno mi najbolji igrac lige i zasluzeno je osvojio sve mvp titule,ali ne bi lakersi osvajali da i kobe-a nije bilo ipak je on resio mnogo utakmica,a i tada je bio drugi igrac lige (odmah iza o'nila)...ali o'nil je stariji i tada je bio mnogo iskusniji,kobe je tek pre tri-cetiri sezone potpuno sazreo...sta se desilo sa o'nilom kada su lakersi pukli od detroita u finalu,pa jedino je kobe bio na nivou sa svojih 30-ak poena (plus onaj sut za pobedu u prvoj utakmici),a o'nil,pejton i meloun su bili samo senke...

i vec sam sto puta napisao prokomentarisi reci jordan-a i magic-a u vezi kobe-a...pa sto puta sam cuo u njihovim intervjuima na espn-u velicanje kobe-a...Veliki Fil je odavno izjavio da je kobe bolji nego jordan sa 27 godina...

ali naravno ovde koliko vidim ima vecih strucnjaka od jednog fila dzeksona...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.