2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:00:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba vs. Europa  (Pročitano 11382 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Stanite, sledece godine Heat igra u Areni, ali sa kim!? Partizanom ili Zvezdom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Bartuc, gledao sam ja utakmicu sa seltiksima i neke utakmice jugoplastike na onim mcdonalds turnirima... nema tu sta.. Nba je svakako u to vreme bila jaca liga od bilo koje druge... ali tu opet imas cinjenicu da bi nasi bili nabrijani ko nezdravi.. i da bi u tom trenutku stvarno imaju nestvarnu ekipu u najboljim mogucim godinama... Ako je Dream team iz Barselone neprikosnoveno najbolja ekipa koja je ikad igrala zajedno, ta reprezentacija bivse juge bi bila u najgorem slucaju druga.. a kako bi to stvarno na kraju bilo nikad se ne zna.. cak je i nasa ekipa igrala dosta dugo egal u Atlanti... Onda smo mi ostali bez centra a oni dodali gas.. ali ipak.. ne mislim da nade ne bi bilo...

Sto se tice konkurentnosti nasih ekipa...
Nba timovi odigraju 90ak utakmica u sezoni, nasi timovi su prosle godine igrali 70ak u svim takmicenjima.. pritom tamo apsolutno nema obaveze da se neka utakmica dobije do playoffa...
Dakle.. ne znam da li je to tako.. ali mislim da jeste.. jedan ruski, italijanski, spanski i grcki tim mogao bi da se nosi sa delom ekipa u Nba... to zaista vise nije liga kakva je nekad bila, ne moze se dobiti mnogo utakmica ali bar 10ak od 28 ekipa imaju kvalitet ekvivalentan najboljim evropskim timovima... ako uzmemo u obzir da bi u slucaju da se recimo 5 ekipa iz evrope prikljuce toj ligi, kvalitet van americke kosarke bi se verovatno skupio u njima..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Nema sumnje da je ovo istorijska pobeda kako za naš klub tako i za evropsku košarku. Ključna stvar je to što smo se temeljno pripremali za ovu utakmicu

upravo ono shto sam rekao. jedna tekma se moze spremiti, ali razmishljanje o kompetitivnosti evropskih timova tokom jedne nba sezone je komichna...
Pa da. Ali komicno je i igrati sezonu koja ima 82 utakmice plus play-off. U stvari nije komicno, nego je nenormalno igrati toliko utakmica iz vise razloga (bespotrebno umaranje igraca, zbog velikog broja utakmica smanjuje se neizvesnost s obzirom da u gomili tekmi jedan tim igra, drugi odmara,...). Zato ja kazem NBA nije liga, NBA je cirkus. Mi u Evropi uopste i ne treba da gledamo njihov sistem, jednostavno treba se drzati svojih pravila, a kad neki evropski klub dodje u situaciju da igra protiv nekog tima iz NBA jednostavno pripremiti klasicnu taktiku protiv njih (pa ako prodje prodje).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

bolje da sam kupio alcatel DB

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n91
ljudi pa u nba se igra odvratna kosarka! kod njih nema razmisljanja,taktike,itd ! trci,sutiraj,skaci... to je kod njih kosarka! nba je lepa samo za gledanje i nista vise!takvo je moje misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Bartuc, gledao sam ja utakmicu sa seltiksima i neke utakmice jugoplastike na onim mcdonalds turnirima... nema tu sta.. Nba je svakako u to vreme bila jaca liga od bilo koje druge... ali tu opet imas cinjenicu da bi nasi bili nabrijani ko nezdravi.. i da bi u tom trenutku stvarno imaju nestvarnu ekipu u najboljim mogucim godinama... Ako je Dream team iz Barselone neprikosnoveno najbolja ekipa koja je ikad igrala zajedno, ta reprezentacija bivse juge bi bila u najgorem slucaju druga.. a kako bi to stvarno na kraju bilo nikad se ne zna.. cak je i nasa ekipa igrala dosta dugo egal u Atlanti... Onda smo mi ostali bez centra a oni dodali gas.. ali ipak.. ne mislim da nade ne bi bilo...

ponovo meshash druge ekipe. ja sam prichao o timu iz '92, naglasio da je taj tim imao jordana u punoj snazi koji bi sam pregazio svakog protivnika da je hteo. barkley je bio mvp u sezoni iza olimpijade. stockton nam je i '96 u finalu pokazao da je doktor kosharke, robinson, ewing chisto da popune centarsko mesto, malone u 29. godini... jednostavno, kombinovana ekipa ostalih reprezentacija bi izgubila 40 razlike da su hteli da igraju na razliku...

a ovom drugom delu koji si pisao, shta ti mislish da su recimo grchka i usa odigrale josh 5 tekmi u japanu, koliko bi grci dobili? jednostavno, niko nema pre svega takve fizikalije, pa i kvalitet i dubinu. i sad prichash kako su i zvezda i partizan igrali po 70 utakmica. protiv koga zaboga? heliosa, slovana, zadra, buducnosti, sloge, atlasa, mashinca. nemoj se zavaravati... zeljko igra u subotu protiv tima chiji mu se trener izvinjava shto nisu dovoljno dobra ekipa da se suprostave pao-u, da bi onda u kupu dobio nekoga 30 razlike i dobro odmorio do sledeceg vikenda i nove lagane pobede u ligi... josh uvek evropski igrachi nisu ni blizu mogucnosti da igraju jake back-to-back tekme na visokom nivou...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ipak je to drugi poraz.. Maccabi je bio prvi.. Kakav je to novinar.. Ali svejedno veliki uspjeh!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
treci poraz. barca je dobila memphis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Ipak... kada ovdasnje ekipe igraju sa tri klase slabijima oni ih moraju po svaku cenu pobediti u 90% slucajeva... tamo ekipe koje su u playoffu imaju po 30-40 poraza u sezoni... Ne bi da gresim dusu, ali dokle god Nenad Krstic bude bio startni centar jedne od top 5 NBA ekipa dotad ce meni to da mi ni na koji nacin nismo konkurentni delovati nerealno... I Toronto i Vankuver kad su se prikljucili bili su fenjerasi.. Polako.. .i fizicki bi se doveli u red, i doveli bi adekvatna pojacanja, i treneri bi odradili svoj deo...

A ona nasa ekipa... par sesona pre toga Kukoc americkoj college ekipi sutira 9/11 za 3, drazen zavrsava EP sa 75% suta iz igre, divac u zivotnoj formi, radja, palja, sale, predrag pedja sasha i ostali takodje Smiley Bolestan je to tim bio... bolestan...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Bodiroga Meriona "slao po burek"

Šon Merion je ubacio 19 poena, a Stiv Neš je dodao 9 asistencija u pobedi Finiks Sansa protiv Lotomatika Rome sa 100:93 u egzibicionoj utakmici u okviru NBA evropske turneje.

Sansi će odigrati još dva meča u Kelnu sledeće nedelje protiv Filadelfije i još jednog evropskog tima. Ekipa iz Finiksa je prethodnih četiri dana trenirala u Trevizu pre nego što je stigla u italijansku prestonicu.

Sansi su od početka bili u vođstvu, a jedine znake slabosti prikazivali su kada je trener Majk D'Antoni iz igre izvlačio startere.

"Igrali smo našu igru. Naša brzina bila je previše za njih", rekao je D'Antoni.

Radža Bel i Brazilac Leandro Barbosa ubacili su po 18 poena za Finiks, dok Amari Stodemajer, koji se još uvek oporavlja posle operacije kolena nije ulazio u igru.

U ekipi Rome najefikasniji je bio nekadašnji bek Templ univerzitetta Dejvid Hokins sa 22 poena.

"Ovo je bila ekstra motivacija za mene. To je glavni cilj. Nadam se da ću i ja jednog dana biti tamo. Što pre to bolje. Sada sam u Romi i koncentrišem se na Evroligu i italijansko prvenstvo", rekao je Hokins.

Komesar NBA lige Dejvid Štern utakmicu je pratio u društvu Đordija Bertomeua, direktora Evrolige i gradonačelnika Rima Valtera Veltronija, a veliki aplauz dobio je Bil Rasel, nekadašnja zvezda Boston Seltiksa koji je predstavljen publici u pauzi između četvrtina.

Dugogodišnja evropska zvezda Dejan Bodiroga sjajno je koristio svoj trejdmark dvostruku fintu šuta i ubacio je 17 poena. U jednoj takvoj situaciji srpski košarkaš je bacio u aut Šona Meriona za lak koš.

"Godine prolaze, ali moja finta i dalje radi. Kontrolisali su utakmicu, mi smo stigli na 4 poena razlike i to je bilo najbolje što smo mogli", rekao je Bodiroga uz osmeh.

"Bodiroga je fantastičan. Toliko je pametan. Stvarno je uživanje igrati na terenu sa njim", rekao je Stiv Neš.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:00:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.