2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jun 2026, 21:25:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion u sezoni 15/16
San Antonio
23.2%  (13)
Klivlend
14.3%  (8)
Golden Stejt
25%  (14)
Hjuston
3.6%  (2)
Majami
1.8%  (1)
Indijana
0%  (0)
Toronto
1.8%  (1)
Dalas
0%  (0)
Memfis
0%  (0)
Cikago
5.4%  (3)
Los Andjeles Klipersi
3.6%  (2)
Los Andjeles Lejkersi
5.4%  (3)
Oklahoma
7.1%  (4)
Atlanta
1.8%  (1)
Milvoki
5.4%  (3)
Neko od ostalih
1.8%  (1)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 225
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2015/16  (Pročitano 160144 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.103
kobi je 12i o cemu vise da pricamo  Smile
vazda objektivni espn
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.103
Kobi je tačno onde gde i treba da bude, između 10. i 15. mesta. Mislim da je Big O mog'o u top 10, al opet ne vidim ispred koga. Možda bih stavio Šeka ispred Timija, a Rasela iza obojice. Top 5 će da bude - Džordan, Karim, Vilt, Medžik, Lebron. Nadam se da će ipak Vilt da bude ispred Karima jer je čovek bio najveća dominacija koju je NBA ikad video, al ne verujem da će on na drugo mesto. Ipak je Karim 6 puta bio MVP, 20 godina igr'o na praktično istom nivou, najviše poena u istoriji itd.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22260
Zastava Winterfell
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.103
mob
SonyEricsson HGPORI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22260
Zastava Winterfell
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.103
mob
SonyEricsson HGPORI
Marc Gasol has a broken right foot and will be out indefinitely
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.82
mob
HTC Sensation
Kobi je tačno onde gde i treba da bude, između 10. i 15. mesta. Mislim da je Big O mog'o u top 10, al opet ne vidim ispred koga. Možda bih stavio Šeka ispred Timija, a Rasela iza obojice. Top 5 će da bude - Džordan, Karim, Vilt, Medžik, Lebron. Nadam se da će ipak Vilt da bude ispred Karima jer je čovek bio najveća dominacija koju je NBA ikad video, al ne verujem da će on na drugo mesto. Ipak je Karim 6 puta bio MVP, 20 godina igr'o na praktično istom nivou, najviše poena u istoriji itd.

Kojom brate logikom da Lebron bude recimo 5. a Kobi 12.? Zapravo kojom logikom uopste da Lebron bude ispred njega?

Samo nemoj ljubi te brat da mi kazes da je ovaj dao 7688 000 koseva sa 20god dok je ovaj dao 9000 000 sa 21god i da je zbog toga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.103
Zato što je prosto bolji igrač. Poentiranje je zapravo jedina stvar koju Kobi ima kao prednost u odnosu na Lebrona, a opet i tu Lebron ima 2 poena više u proseku u karijeri. Pašće to normalno kako se i on bude bližio penziji, al ispod 25 neće sigurno. Tako da su i tu egal, a Lebron šutira 4-5% bolje.

Sve ostalo je na Lebronovoj strani. Čovek je doveo Lerija Hjuza, Sašu Pavlovića, Donijela Maršala, Drua Gudena itd. do finala. Prošle sezone je Delavedovu, Šamperta, Tristana Tompsona i Džej Ar Smita doveo na dve pobede od titule protiv možda i najboljeg tima u istoriji košarke. Sve obične, a pogotovu ove nove napredne statistike idu u prilog Lebronu. Po onoj win share statistici, koja meri nekom zajebanom metodom koliko je igrač doprineo pobeda tokom karijere, Lebron je obišao Kobija prošle godine, za 8 sezona manje.

I ono što se smatra kao Kobijeva najveća vrlina, klač situacije i pogađanje šuteva kad treba, i tu je daleko slabiji od Lebrona, pogotovu u plejofu. To sam kačio već negde čini mi se. Na sve to, 4 MVP titule za Lebrona i jedna za Kobija.

Kobi nema "argument" da bude ispred bilo koga od 11. mesta pa na gore, a po meni Lebronu nije ni blizu kad se sve uzme u obzir. K'o što Lebron nije blizu Džordanu.

« Poslednja izmena: 10. Feb 2016, 01:05:38 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.103
mob
Apple iPhone 17 pro
Zajebi sve ostalo kobi ima killer instinct, ne toliki kao dzordan, ali mnogo veci od lebrona. Tu su i argumenti da ima vise prstenova (dosta zbog shaqa), ali prstenovi su prstenovi.

Po meni je shaq mnogo dominantnija i veca sila od kobija, i sigurno na listi najboljih igraca mi je shaq ispred kobija. Ali kobi mora biti ispred lebrona.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.103
Potpuno sam zaboravio na killer instinct. Realno, zajebi brojke, zajebi ono što vidiš kad gledaš utakmicu, zajebi činjenice, Lebron ima procentualno manji killer instinct od Kobija i tu se svaka rasprava završava. Skroz jasno.

I Robert Ori je bolji igrač od Dankana, a 6 puta bolji od Melouna i Barklija, jer ipak ima 6 titula, a oni nijednu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.83
mob
HTC Sensation
Hvala Dzeki,argumentovano si u pravu. Nek onda bude tako,al za mene i moje poimanje kosarke Lebron nije ni blizu Kobiju.

Nemoguce je naravno izmeriti dal bi Kobi doveo Delavedovu i ekipu do 2 pobede od prstena,jer je imao Seka i naravno Orija Smiley kao sto i ima milion onih sta bi bilo kad...da bi se to tako izmerilo ali ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.103
Pa ne bi. Jer kad je Kobi im'o slične ekipe toj, nije uspeo ni u plejof da uđe, ili je ispadao u prvoj rundi. I zahtevao je da bude trejdovan. Kobi nikad nije činio svoje saigrače boljima, nego su uvek svi morali njemu da se podrede i da rade za njega. Zato je Šek i otiš'o jer je i tu Kobi zakuv'o cirkus što je Šek glavni igrač. Lebron bi od mene i tebe napravio da ličimo na NBA košarkaše.

I još jedna stvar - obojica su igrali 7. meč finala. Klač kiler instinkt Kobi je u svom šutirao 6-24 (0/6 trojke) za 23 poena, 15 skokova i 2 asistencije. Lebron bez kilera je šutir'o 12-23 (5/10 trojke) za 37 poena, 12 skokova i 4 asistencije. Fani hau det vrks aut.

« Poslednja izmena: 10. Feb 2016, 01:31:44 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 225
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jun 2026, 21:25:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sezona NBA
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.