2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 23:26:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion u sezoni 15/16
San Antonio
23.2%  (13)
Klivlend
14.3%  (8)
Golden Stejt
25%  (14)
Hjuston
3.6%  (2)
Majami
1.8%  (1)
Indijana
0%  (0)
Toronto
1.8%  (1)
Dalas
0%  (0)
Memfis
0%  (0)
Cikago
5.4%  (3)
Los Andjeles Klipersi
3.6%  (2)
Los Andjeles Lejkersi
5.4%  (3)
Oklahoma
7.1%  (4)
Atlanta
1.8%  (1)
Milvoki
5.4%  (3)
Neko od ostalih
1.8%  (1)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 225
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2015/16  (Pročitano 159446 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
mob
Nokia krntija
Cestitke i Dzou Lejkobu naravno

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Apple iPhone 17 pro
ali pazi jedino sto valja u klivlendu su kajri, lebron i tristan tomson i donekle neocekivano ricard dzeferson.

jr smith je defanzivno labilan i ume da bude kriminalan ponekad da suluje suteve gubi lopte i ostalo. da on nekih 10-12 poena u proseku al nije to to.

kevin love takodje, iako je odigro danas dobro pod obrucem i skakao je dosta ali kroz ceo plejof njega nema nigde. iserem mu se ja sto je imao 25 10 u minesoti.

ovi ostali realno mo williams,mozgov, cening fraj, delavedova role player igraci treba ih realno oterati pola...

a pogledas tim golden statea... zamisli da lebron ima pored sebe klej tomsona, grina, igudalu... pa oni bi imali 80 pobeda u sezoni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
mob
Nokia krntija
Ovaj Klivlend je predobar tim, napadacki jedan od najpotentnijih koje sam gledao, suteri na sve strane... Problem je sto je Golden Stejt isto to, a u odbrani bolji od njih i onda su nedostaci upadljivi... Pa i pored toga, oni pobedise. Smile Dobro, povreda Boguta i suspenzija smecara je pomogla, al opet je stvarno da ne poverujes...

Ultimativno svedocanstvo Lebronove velicine. Kakav Kobi, kaki kurci... Dzordan i on i to je to.

Drugo poluvreme su se zainatili, nisu imali dva propusta u rotaciji mozda. Svi su bili maksimalno fokusirani. Kajri od druge utakmice igra odlicnu odbranu, pokazao je da moze kad hoce. Ni Lav nije bio toliko labilan u seriji koliko se mislilo da ce biti, vise je njegovo prisustvo remetilo saigrace, jer su se previse brinuli za njega, gledali da sto pre izrotiraju kad on ostane na bekovima... eto kako je ovaj zadnji napad vrhunski odbranio Karija, nije mu dao ni milimetar da se digne.

Da su ovo izgubili, sigurno bi se nesto znacajno menjalo. Ovako verovatno nece, pokazali su da mogu, ali svakako im treba 3 and D igrac na toj krilnoj poziciji koji moze da sve ispreuzima...da igra ono sto Sampert ne igra i sto Dzeferson pokusava, neko ko moze da Lebronu da minut odmora, a da odbrana ne popuca... Neko poput Kraudera ili Arize... cisto da bi lakse mogli da se bore sa ovim Golden Stejtom.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2767.5
mob
Samsung 

IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
Tel.Me Your.Number
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
E svaka cast, draze mi je sto je Klivlend zmagao ove sa 73 pobede nego da je Cikago igrao plejof  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Samsung S4 mini
Попиша се Кливленд по читавом свијету.
Свака им част, Џејмс, Ирвинг и Тристан узеше са бандитима из худа прстен, и то како  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
Svaka cast. Istorijski
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Irving je klasa...kakav dribling,kakvu je odbranu igrao,kakav sut...ja sam znao da je zver,ali probudi se jos veca...sto se lebrona tice,nista specijalno...trenutno je najbolji igrac u nba sigurno,ali sta li bi on radio da je mrsav kao durent ? Ne volim ja takve igrace koji igraju na snagu,da je tako sek bi bio najbolji igrac ikada...opet dobar je,ali bih voleo da vidim sta bi radio da je sitan kao ajverson,gradjen kao kobi,dzordan ili durent...gledam te igrace i vidim kosarku,gledam lebrona i vidim malo bolju verziju grina...isto tako vestbruk,batica je plej a malo malo pa tripl dabl...to su igraci jbg,e sad ovaj je masina i pored steroida covek je vrz i eksplozivan...masa puta ubrzanje i opa djurdjo,ali sam uvek pre za mozak,tehniku i sut nego za snagu
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
HTC Sensation
Sinoc zaspao na poluvremenu,sad odgledao drugo...vrhusnka utakmica,malo mi zao sto nije u ovoj finalnoj vise bilo ovakvih tvrdjih tekmi,uzivanje bi bilo vece.

Ne znam,ja sam nekako navijao za Klivlend. Mislim,kao navijao jer ih nesto ne gotivim al opet mislim da su slabiji od GS pa eto za slabijeg po difoltu. Gledajuci samo kosarku,ono je za mene bila ekstaza kakve odbrane su se igrale u drugom poluvremenu,ono je strasno,bravo i jednima i drugima. Lebron je jebiga stvarno najbolji. I odbrana i napad,ma sve,zasluzeno MVP,mnogo lepih pravih sportskih kadrova posle utakmice,emotivno,lepo....zasluzeno.

Generalno dobra sezona...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 225
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 23:26:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: NBA sezona
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.