2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion ?
San Antonio
14.9%  (10)
Klivlend
19.4%  (13)
Cikago
10.4%  (7)
Oklahoma
4.5%  (3)
Majami
1.5%  (1)
La Klipersi
1.5%  (1)
La Lejkersi
3%  (2)
Golden Stejt
22.4%  (15)
Hjuston
4.5%  (3)
Memfis
1.5%  (1)
Dalas
4.5%  (3)
Minesota
3%  (2)
Bruklin
1.5%  (1)
Njujork
3%  (2)
Denver bre
3%  (2)
Neko od ostalih
1.5%  (1)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 231 232 234 235 ... 329
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2014/15  (Pročitano 154003 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Nokia krntija
Не мора плеј да буде звезда да би имао ту слободу... сви они су продужена рука тренера. Ни Дуле не прича Тепићу акцију за сваки напад.

Притом је Блат познат по својој флексибилности и давању слободе својим играчима у нападу, летос су баш о томе причали Охајон, Ландесберг, Тајус... кад је овај био у жижи јавности.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Oво са позивањем акција је глупост. Сале Ђорђевић позиво шта је тео, водио напад човек. Зашто - па зато што је кошаркашки геније.
Ко да мора тренер сваку акцјију позове. Глупости.

Проблем је у томе што је Блат тамо пајац који шета лево десно. Спортклуб је преносио пар пута Кливленд. Ђејмс узме лопту, сви се склоне у страну. То је то. Сваки напад је такав. Додуше не увек. Некад је узме Кајри. Не постоји акција. 48 минута. Блат ни сам не зна вероватно шта тражи тамо. Као ни Сполстра својевремено.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2015, 23:34:02 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Apple iPhone 17 pro
Проблем је у томе што је Блат тамо пајац који шета лево десно. Спортклуб је преносио пар пута Кливленд. Ђејмс узме лопту, сви се склоне у страну. То је то. Сваки напад је такав. Додуше не увек. Некад је узме Кајри. Не постоји акција. 48 минута. Блат ни сам не зна вероватно шта тражи тамо. Као ни Сполстра својевремено.

Гледо сам доста пута кливленд ове године, слажем се да Блат нема неки утицај као тренер али да не црта акције је глупост. Деси се понекад да Џејмс сам каже коју ће акцију да играју, али понекад.

Ово што кажеш сваки напад је такав, ја сам то схватио у лошем контексту. Међутим то је кад тим користи ситуацију што има најбољег и најдоминантнијег играча у тиму. Или ће противник да га пусти 1 на 1 или мора удвајање и онда Џејмс баца пас у корнер и обично неко сипа отворену тројку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
Деси се понекад да Џејмс сам каже коју ће акцију да играју, али понекад.

Енде. Нема шта даље да се прича. Играч црта акцију. Лично да сам тренер не бих то могао да дозволим, макар ме и најурили. И онда кад не иде како треба тренер се мења. Тренер којем играчи (понекад :ролајз:) цртају акције.

Кад се сетим кад се Ирвинг нервирао кад је Блат у последњем нападу тражио тајмаут, а после тог тајмаута Ирвинг дао кош и победили.

Citat
Или ће противник да га пусти 1 на 1 или мора удвајање и онда Џејмс баца пас у корнер и обично неко сипа отворену тројку.

За то ти не треба тренер.

Ја капирам да се иде индивидуално кад имаш јаке играче. У Партизан то ради са Павловићем, али тек онда кад више не знају шта ће с лоптом. У Кливленду акција најчешће почиње баш тако. Индивидуално.

Како год, тренери углавном тамо немају никакав утицај. Ево, хвалили Холинса док је био у Мемфису, а сад штуца са солидном екипом Бруклина. Онда Мемфис довео мачора са колеџа да их води и исти фазон. Што ће рећи да је то до Мемфиса а не до Холинса.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2015, 23:52:27 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Apple iPhone 17 pro
па и крис пол  и тони паркер понекад цртају акција. то не значи да су попович и риверс лоши тренери
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Не кажем ја да су то лоши тренери, него да већина њих нема утицаја. Ајде, да кажем овако... немају утицаја колико тренери у Европи. Грег се не рачуна.

Ал ето, не бих дозволио да ми играч креира напад. Може савет да да, ал ако се ја не сложим неће се ни играти.

Мени је било криво иначе што Блат одлази у НБА јер сам знао како ће се то одвијати.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2015, 00:05:13 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Apple iPhone 17 pro
ма и да кливленд освоји титулу он ће летети следеће године. нема он тај утицај као неке познате њушке из америке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12065
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.93
Добра утакмица била гс финикс, целу утакмицу водио гс, и у последњој четвртини преокрене финикс, ал онда кари и клеј ступили на сцену а барнс завршни ударац, последњи минут веома интересантан
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Paul George will be available to play Sunday when the Pacers host the Miami Heat at Bankers Life Fieldhouse.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 231 232 234 235 ... 329
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.