2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion ?
San Antonio
14.9%  (10)
Klivlend
19.4%  (13)
Cikago
10.4%  (7)
Oklahoma
4.5%  (3)
Majami
1.5%  (1)
La Klipersi
1.5%  (1)
La Lejkersi
3%  (2)
Golden Stejt
22.4%  (15)
Hjuston
4.5%  (3)
Memfis
1.5%  (1)
Dalas
4.5%  (3)
Minesota
3%  (2)
Bruklin
1.5%  (1)
Njujork
3%  (2)
Denver bre
3%  (2)
Neko od ostalih
1.5%  (1)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 329
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2014/15  (Pročitano 151955 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Watch EVERY game of the opening week of the 2014-15 NBA season with a free trial of NBA LEAGUE PASS from 28th October through 4th November.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Apple iPhone 17 pro
krece šou. jedva čekam. voleo bih da miami osvoji zbog bosha i vejda ali tesko, nisu kapacitet. realno najvece sanse imaju klivlend,cikago,san antonio i oklahoma.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Woj čita burek  Smile Smile

https://twitter.com/WojYahooNBA/status/526827327385124864

Inače, Hinki strajks agen

"Arnett Moultrie has reportedly been traded to the Knicks in exchange for Travis Outlaw and a future second-round pick."

"The Knicks have waived Arnett Moultrie."

Isto će i Filadelfija da uradi sa Travisom, i ovaj trejd dovodi broj pikova druge runde u njihovom vlasništvu na nekih 79 otprilike.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2014, 22:05:09 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
I ja sade kao treba da kazem rec dve o Minestoti. Nemam pojma...
Ja se u te ugovore i brojeve ne razumem... to plejer opsn, tim opsn amnestajd i to.

1. Rubio je zabavljac. Kod Adelmana je napad mnogo bolje izgledao sa njim na terenu nego sa Bareom. Sad mu je Mo tu tako da ne verujem da ce da se zajebava i izgubi deset lopti po utakmici da bi bacio jedan pas za TOP10. Sut nije popravio i nece, mogu 10 trenera da mu nadju. I dalje se njegova odbrana svodi na ukradene lopte i zaglavljivanjae u svakom bloku.
Moa sam gledao u dve pripremne i covek je doktor i cenim da (ako ga zdravlje posluzi) moze da bude opak sedmi igrac (ma men Kori je sesti). Barea je strumf koji igra sam za sebe.

2. Martin ima poene u rukama al' igra difens k'o svi mu saigraci. On i Rubio zajedno na terenu i igrajte + slobodno, granica nebitna. Vigins je ovu predsezonu odigrao kao da je vucen iz trece runde na draftu. Trebace mu vremena a trebace mu i definisana uloga u timu. POnasa se k'o pravi novajlija. Kao da jos nije siguran gde je dosao i sta se ocekuje od njega. Bice dobro tamo za mesec-dva. LaVin ce da zakucava ako bude igrao.

3. Bruer je car. Badindzer veze tri trojke i onda mesec dana ne moze da pogodi nista. Ili se povredi pa ne igra cetiri godine. Sabaz je kretencina i boli ga djoka da igra kosarku. Hamel je najkul lik tamo. Udje pogodi trojku i izadje.

4. Jang je tu kao doveden da se pojaca difens al' ja nemam pojma sta da ocekujem od njega. Sigurno je da je popravio sut ali ne znam koliko moze da nadoknadi Lavove skokove*. Tacdaun pasove sigurno nece.  Smile Benet ce da pokida sezonu. Mozda vise na 4 nego na 3, kad su idioti otpustili KaningHema. Slepci slepavi, m'rs u kurac, jeb'o vas ko vas doveo i placa vam da procenjujete igrace.

5. 12M ce da igra svoju igru i da daje poene samo iz ofanzivnog skoka jer se kosarka u NBA igra zbog radi bekova i lepije poteza. Ledjima i graju idioti. U odbrani ce i dalje da lici na totem i pokusavace da se sto manje pomera.Djeng ce tu da bude odlican bekap i ne bi me cudilo da sornu Nidzu i ovaj tu upadne a Turjaf uleti u 12. Posle vise necu da navijam za njih. Ridnauera im jos nisam oprostio.

Sve u svemu indijanci od kojih ne zna covek sta da ocekuje. Mogu da tuku SanAntonija i da izgube od Filadelfije ako budu u mogucnosti. Svi ovi podkast, tviter i takvi drugi strucnjaci kazu da ce da budu u tri poslednje ekipe na Zapadu i da ce da se kolju sa Lejkersima za prestiz. Ja mislim da ako se skockaju i zapnu mogu u plej-of. Mislim da dosta zavisi od Janga i njegovih brojeva. Jeste dobar defanzivac ali ostaje problem spolja protiv malih crnih Mekejleb bekova. Mislim da ce broj primljenih poena da se spusti ali se plasim da ce broj postignutih da se spusti mnogo vise. Kazem opet, ako se stegnu i izginu pozadi (uz da ih konacno malo zaobidju povrede) mogu u PO. Ustvari, ne mogu al' ja verujem da mogu.

Ne volim sto Adelman nije vise trener. Bili su rupcaga pozadi al' su igrali brzu i lepu kosarku.

*skok u Minesoti - v1.0 Pekovic zagradi reket i Lav pokupi loptu.
                        -v1.1 Pekovic se namesti da pokupi loptu, Lav mu skoci na ledja i uzme je on.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Barea je strumf koji igra sam za sebe.

Barea dobio šut kartu u toku dana, i očekuje se da potpiše za Dalas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Pih,... ne znam. Znaci Mo i Rubio dele minutazu. Buki je sisa a fantazi draft ne radi kako treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC Sensation
Au kakvi postovi,alal vera momci stvarno  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Watch EVERY game of the opening week of the 2014-15 NBA season with a free trial of NBA LEAGUE PASS from 28th October through 4th November.

Smile

Al opet moraš kreditnu karticu da imaš.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 329
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.