2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 08:46:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion ?

Glasanje završeno: 28. Maj 2014, 01:35:43

Cikago
7.9%  (5)
Majami
20.6%  (13)
Los Andjeles Lejkersi
9.5%  (6)
San Antonio
6.3%  (4)
Indijana
17.5%  (11)
Dalas
0%  (0)
Oklahoma
11.1%  (7)
Njujork
4.8%  (3)
Hjuston
3.2%  (2)
Minesota
3.2%  (2)
Denver
6.3%  (4)
Los Andjeles Klipersi
1.6%  (1)
Neko od ostalih
3.2%  (2)
Golden Stejt
4.8%  (3)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 356
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2013/14  (Pročitano 247558 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Miami ne volim ni ja , ali ako pogledamo ponasanje i poglede Lebrona negdje na pocetku trece cetvrtine tacno se vidi jena sigurnost i covjek predvidi cijelu situaciju
Vukli su Indianu kos za kosom i onda su ubacili u brzinu
Protivnici trebaju smoci snage a mozda je to pitanje i samopouzdanja da prekinu tu lucidnost i prracunatost Miamija
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Zato sto je svaki napad isti.

Dzejms je plej. Dolazi blok, ako se cuvar zaglavi Dzejms ide do kraja. Ako ne uspe, zove se opet. Ako ne uspe, onda izolacija. Svi se sklone, Dzejms kao sivonja zaleti napred, Paceri skupe i on vadi za tri onom malom sto se sisa trimerom za zivu ogradu. Mislim da su on i Calmers dali 5 trojki na Dzejmsove asistencije. I Bos jednu. Celu poslednju cetvrtinu su jutros igrali tako. Svaki jebeni napad.

Pa normalno da je svaki napad isti kad imaš igrača kao Lebron, i kad igraš protiv ekipe kao što je Indijana. U 90% slučajeva će ili da dođe do koša, ili da nađe saigrača na otvorenom šutu. U prvoj utakmici su more otvorenih šuteva promašili posle njegovih pasova, sad su ih nekoliko pogodili. Indijana normalno da će da skuplja pozadi, jer ako ne zatvoriš reket protiv Lebrona, nabiće ti 40 poena kao jen-dva. Al onda moraš da prihvatiš otvorene šuteve za 3, i sa poludistance. I normalno je da će pre da puste da ih pobede Noris Kol i Boš, nego Džejms.

Spolstra je ekstremno potcenjen trener. Majami nije izgubio dve utakmice zaredom u plejofu od finala istoka 2012. protiv Bostona. Nije to slučajno. Čovek je posle svakog poraza uspeo da se prilagodi i da pronađe nov način da stvori prednost u narednom meču. Ima mnogo dobre specijale iz bočnog auta, kad ih ništa ne ide (kao sinoć) i kad se utakmice bliže kraju vrlo često igraju pik Lebron i Vejd, koji je prilično nezaustavljiv.

Kod Indiane se krece lopta. Dzordz je silovao prvo poluvreme i posle stao. Izgubili su samo zato sto su promasili more otvorenih suteva sa poludistance u poslednjoj cetvrtini... Skola, Vest, Hibert par zicera... Jebiga, napravis dobar napad, ostanes sam, ne udje. I Vest i Skola to inace pogadjaju.

Misliš na ono kad je Hibert primio loptu na vrhu kapice, krenuo u dribling i stao, i onda se okretao dobrih deset sekundi oko svoje ose jer nije imao kome da je baci? Ili Džordžovih 9 promašenih šuteva zaredom iz izolacije preko ruke? Ili Stivensonovo tapkanje do 3 sekunde do kraja napada, pa onda trojka sa jedno 9 metara?
« Poslednja izmena: 21. Maj 2014, 17:17:34 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Apple iPhone 17 pro
Zato sto je svaki napad isti.

Dzejms je plej. Dolazi blok, ako se cuvar zaglavi Dzejms ide do kraja. Ako ne uspe, zove se opet. Ako ne uspe, onda izolacija. Svi se sklone, Dzejms kao sivonja zaleti napred, Paceri skupe i on vadi za tri onom malom sto se sisa trimerom za zivu ogradu. Mislim da su on i Calmers dali 5 trojki na Dzejmsove asistencije. I Bos jednu. Celu poslednju cetvrtinu su jutros igrali tako. Svaki jebeni napad.

Ustvari, bilo je dva kad mu je Vejd ot'o loptu i on igr'o izolaciju, udario u coveka i bacio fejdovej. Ubacio oba puta. Meni muka to da gledam. Muka mi je i kad Bogdan privatizuje loptu al' ovi su presli igicu.

Kod Indiane se krece lopta. Dzordz je silovao prvo poluvreme i posle stao. Izgubili su samo zato sto su promasili more otvorenih suteva sa poludistance u poslednjoj cetvrtini... Skola, Vest, Hibert par zicera... Jebiga, napravis dobar napad, ostanes sam, ne udje. I Vest i Skola to inace pogadjaju.

Seckao mi je strim pa ne videh... jel' Dzejms prebi Hila pre one kontre na kraju kad su se bas odlepili?

ко зна шта си ти гледо..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Ven vi hev vepons vi fajt vit vepons.

Jebiga, kad imas Dzejmsa igras tako. Ja onakvu kosarku ne volim. Razumem da Odom u Lejkersima prenosi loptu, razumem da Bjelica u Zvezdi prenosi ali kosarku u kojoj jedan igrac drzi loptu 18 sekundi u svakom napadu dok su ostali posadjeni k'o fikusi ne volim da gledam. Ako donosi rezultate, a donosi, super. Bravo za Spolstru i Majami, treba da nastave tako.

Znam da treba da skupis na njegov prodor ali ne da skupis kao sto Indiana skuplja. Kako ovaj krene ovi napune reket i ostanu tri igraca sama na sutu.

Kad Hiibert krene da dribla na kapici, ne moz' dizadje na dobro pa dima Dzordana u ekipi. Ona dva mala crnca iz Majamija igraju dobar difens, mada su i sudije dozvolile opaku tucu na izlasku iz blokova. Dzordz ide za loptu Vejdara brat ga vuce za ruku, pogibose, sudiju mrzi da dune.

Dzordz je dijabola. Kao da sam gledao Bogdanovica. Posle sto promasenih suteva, on baca stoprvi van balansa i pogadja sa osaam i po metara. Sve su to divljaci koji zive za huz d bos in d siti facu kad daju trojku preko ruke. Stivenson prototip. Dobije loptu u petoj sekundi napada i napravi sacu da vam jebem mater facu k'o Batler u 300. Normalno da bude takvih situacija.

Samo Minesotu sam gledao ove sezone. Jednom protiv Majamija, i mislim jednom ili mozda dva puta protiv Indijane. Cini mi se da Paceri igraju malo timskiju i raznovrsniju kosarku.

ко зна шта си ти гледо..

Kako si ti video drugo poluvreme?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ma sada je na redu plajof par SAS OKL i zbilja treba tu traziti jakog rivala finalisti iz istoka kako bi samo finale bilo zanimljivije
Da li to bila Indiana ili Miami, koji ce spustiti mrak na oci finalisti iz zapada to neka kaze vrijeme
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Dzordz je dijabola. Kao da sam gledao Bogdanovica. Posle sto promasenih suteva, on baca stoprvi van balansa i pogadja sa osaam i po metara. Sve su to divljaci koji zive za huz d bos in d siti facu kad daju trojku preko ruke. Stivenson prototip. Dobije loptu u petoj sekundi napada i napravi sacu da vam jebem mater facu k'o Batler u 300. Normalno da bude takvih situacija.

Tačno, al Lebron to ne radi. On nije ni Durent, ni Kobi, ni Džordan što se toga tiče. Čovek zna da mu šut nije jača strana, i kad vidi da ga ne ide, on proba na ulaz, pa ako može do jaja, a ako ne, zove pik kol'ko god puta treba dok ne pronađe najbolje rešenje. Nekad ga nema, pa mora da šutne, al takve situacije su dosta retke. Ima bolji pas i pregled igre i od nekih plejeva u NBA-u, a daleko je ispred svih ostalih koji ne igraju tu poziciju. Logično je da onda da drži loptu skoro ceo napad, jer ono što on može da iskreira sa loptom je Majamijeva najbolja šansa za koš. Pogotovu što Čalmersa ove godine još niko nije obavestio da je plejof počeo..
« Poslednja izmena: 21. Maj 2014, 18:53:01 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ео за Џонија

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Nokia krntija
4 играча навукао лик  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa ipak ja mislim da bi u trenucima kada vode u ovom slucaju Indiana tada treba da kapitalizira prednost odnosno da se odmakne deset razlike i tako to postane nedostizno za Miami u nekakvoj zavrsnici
DA tacno je sada serija ide u Miami ali MIami upravo kod kuce zna da bude ugrozen odnosno da se gosti domognu pobjede
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 356
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 08:46:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.