2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi šampion?
Miami Heat
66.7%  (40)
San Antonio Spurs
33.3%  (20)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 511 512 514 515 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2012/2013  (Pročitano 635890 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia krntija
Тимоти Теодор никад финале није изгубио. Неће ни сад.

A ja priznajem da sam pogrešio u proceni kada sam još pri potpisu novog ugovora rekao da je Hibert preplaćen.

Ниси само ти, сви су мислили да је преплаћен лол.

Pa čekaj bre, zar je moguće da neko izjavi da je Tajson Čendler bolji od Roja Hiberta?

Ко је то реко?

Јесте провалили како Хиберт трчи...  прво пете. Сјебаће кичму тако, можда колена.

Pazi sad ti ovo. Ja trčim na prstima od recimo dana kada sam prvi put potrčao. Ćale isto dok je igro fudbal. Ja otišo na prvi trening atletičara, videli me kako trčim, i dođe lik i kaže mi, to ti je nepravilno bato, moraš na petu pa na prste i celim stopalom. Ja ga gledam reko šta me bre učiš kako ću da trčim jebote. Kažem ja ćaletu to a on ko iz topa nije normalan.

Eto dakle, izgleda da je nepravilnije na pete prvo.

Неправилно је и једно и друго. Кад оптерећујеш прсте, јебеш тетиве. Ето, решили смо мистерију зашто имаш честе упале.

Највећи део тежине треба да ти падне на средњи део стопала.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 17 pro
Jebe Majami !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
LG Optimus L3
Ако Спарси не добију финале, разочараћу се максимално.
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 17 pro
мислим да ће мајамију бити лакше против сан антонија него против индијане. Хиберт их је буквално уништавао, док ценим да бош, андерсен и џоел ентони могу без проблема да чувају данкана 1 на 1, без удвајања. Такође мајамијева игра не одговара сан антониу.

Miami Heat [1] - San Antonio Spurs [2]  4:1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung SGH-E590
Ae sad Spursi da uzmu jos jednu titulu Smile

Ovaj camugan mnogo smesan lik. Pre ovog plejofa Hibert nikada nije bio ni treca opcija u napadu. Znaci retko kad se spustala lopta na njega i on je cak i protiv Atlante i NY-a bio tek cetvrta opcija u napadu, da bi tek sad u finalu iskoristili maksimalno njega zato sto Majami nema jebenog centra. On u svojoj ekipi, barem do sad, nije imao neku veliku ofanzivnu ulogu i ono sto se trazilo od njega je da bude dzin u reketu koji ce da lupa blokade. Sledece godine kad se jos i Grendzer vrati, Hibert ima da bude srecan i ako 10 poena po mecu postigne. Smile

@Mixi
Ma naravno, to sto je Dankan najbolji igrac svoje geneacije, ma to nema veze. Smile

(2) San Antonio vs. (1) Miami 4-2
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
мислим да ће мајамију бити лакше против сан антонија него против индијане. Хиберт их је буквално уништавао, док ценим да бош, андерсен и џоел ентони могу без проблема да чувају данкана 1 на 1, без удвајања. Такође мајамијева игра не одговара сан антониу.

Miami Heat [1] - San Antonio Spurs [2]  4:1

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Ja tipujem na Majami
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung 
Kakve su kvote?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Pa čekaj bre, zar je moguće da neko izjavi da je Tajson Čendler bolji od Roja Hiberta?

Ко је то реко?

Roki  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2013, 16:41:02 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Citat
Ко је то реко?

Pa ko može da kaže jebote...

Ae sad Spursi da uzmu jos jednu titulu Smile

Ovaj camugan mnogo smesan lik. Pre ovog plejofa Hibert nikada nije bio ni treca opcija u napadu. Znaci retko kad se spustala lopta na njega i on je cak i protiv Atlante i NY-a bio tek cetvrta opcija u napadu, da bi tek sad u finalu iskoristili maksimalno njega zato sto Majami nema jebenog centra. On u svojoj ekipi, barem do sad, nije imao neku veliku ofanzivnu ulogu i ono sto se trazilo od njega je da bude dzin u reketu koji ce da lupa blokade. Sledece godine kad se jos i Grendzer vrati, Hibert ima da bude srecan i ako 10 poena po mecu postigne. Smile

@Mixi
Ma naravno, to sto je Dankan najbolji igrac svoje geneacije, ma to nema veze. Smile

(2) San Antonio vs. (1) Miami 4-2

Dečak, uđi samo u gejm log i vidi šuteve Hiberta od kad je zalečio povredu, dakle od marta. Sve ti jasno bude da lupaš gluposti kada kažeš da je krenulo da se ide na njega tek od Majamija. Od marta pa do kraja regularnog dela čovek uzima 13 šuteva po meču, a računajući i plejof nešto manje od 13. To je taj defanzivno orjentisani igrač.
Što se tiče celokupne sezone, kada ima minutažu 30+ (tj. kad ne uđe u probleme sa faulovima) čovek uvek ima 10+ šuteva. To je taj prosek dakle, oko 11. Dakle, svi statistički parametri govore da Roj Hibert ipak nije defanzivno orjentisani igrač. To što je on među 3 centra sa najboljom odbranom ne govori da je isključivo orjentisan na defanzivu.
Tajson Čendler ti je istinski defanzivno orjentisani igrač, koji je ove godine 7 puta uputio 10 ili više šuteva ka košu, od čeka su pola bili pokušaji zakucavanja.

Pa ti pričaš o Grejndžeru? O majko mila kud uđoh u praspravu s tobom... verovatno si me ti nagovorio.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 511 512 514 515 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.