2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi šampion?
Miami Heat
66.7%  (40)
San Antonio Spurs
33.3%  (20)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2012/2013  (Pročitano 640004 puta)
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
LG Optimus L3
Шта бих ја најискреније волио да гледам на крају јесте некако да се ушеме мајами - ДЕНВЕР, па да их Нагетси онако квалитетно изрешетају, мада могућност за то је...  Smile
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Samsung SGH-E590
Moze Denver da igra timski koliko hoce, ali bez pravog superstara nikad nece uzeti prsten... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Ja bih pored Denvera voleo da uzme Indijana ili cikago...voleo bih i Memfis al ipak nemaju saje. Klipersi isto tesko da mogu,lagano su izgubili od Oklahome u jednoj ipak polu plej of tekmi...

Voleo bih finale Denver-Indijana recimo  Smile

Једно су жеље друго су могућности. Smile Индијана има очајну клупу,  да је Грејнџер читав, озбиљније би они деловали, добру комплетну петорку би имали, овако клупа танка, па мислим да не могу далеко да догурају.
Мени је ГС исто готивна екипа, али не могу ни они далеко, као ни Хјустон, то су класичне пуцачке екипе, не могу такве екипе далеко, по мени Бруклин може да изненади, када стегну одбрану како умеју свашта може да се деси, па било ко да буде на супротној страни.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Moze Denver da igra timski koliko hoce, ali bez pravog superstara nikad nece uzeti prsten... Smile

Pa dobro,tesko je reci da li bi oni ovako igrali da imaju u ekipi nekog sa 20+ suteva na svakoj tekmi i nekog kod koga mora lopta da bude. Ovako su ekipica u kojoj mi se cini da najvise sutira onaj kome se to vece najvise pika basket  Smile

Na pocetku sezone je Galinari jebo mame,Farid na svakoj upeca dabl-dabl,Igudala protiv svakog cuvara moze da metne 10+ kad hoce,Mekgi igra kako mu dune,Loson isto...evo sad u poslednje vreme kilavi Miler igra do jaja,Bruer dao 36 poena i tako...zato ja nikad igrace Denvera ne igram poene na kladionici,gde znam ko je to vece zaboravio da popije lekove  Smile

A i inace su do jaja sklop mozgova,zao mi je sto je J. R. otisao,bili bi jos dojajniji...malo me podsecaju na "onaj" Sakramento kad su pored ovih nasih bili Veber,Hido,Dzejson Vilijam,Bobi Dzekson,kreten Polard i onaj sektas ne mogu imena da mu se setim sad,igro beka...pu jebem mu mater a u pola noci da me pitas mu znam ime.

E jebo me konj...znate na koga mislim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Кристи  ?
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
LG Optimus L3
Па малкине немој да безобразан будеш, зна се ко је звијезда Денвера.

Један је Чендлер.
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Samsung SGH-E590
Da ali opet je glavni cilj titula, a to je nemoguce bez superstara. Nijedan tim nije osvojio sve bez superstara tj. tehnicki onaj Detroit ga nije imao, mada je po meni Ben Valas bio defanzivni superstar. Smile
Denver se uzdao u Igija, ali njemu ipak fali malo da bi bio na tom nivou...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Smile

Детроит је имо Чонсија.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Кристи  ?

Jeeeeeeesteee!!!

Па малкине немој да безобразан будеш, зна се ко је звијезда Денвера.

Један је Чендлер.

Pa dobro,nekom je Cendler,nekom Igudala,nekom Loson...to i jeste njihova najveca snaga.

Roki
eto odlicno si se setio Detroita,jebiga ako mi kazes da je Ben Valas uopste neki superstar icega onda jebiga. Bio je zivotinja i to je to. E da,znao je slobodnjake da cepa  Smile

Igrali ljudi timski basket,Consi bio mozak,Hamilton prangijao,Valas i Rasid igrali cvrsto pod kosem,Tejson tad  bio ruki jbt...i eto ti ga prsten.

Mogu i ovi indusi,ali ne sa Dzordzom jebenim Karlom,on je tu najveca rupa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Dzeksone

Sve je to ok,ali bas iz razloga sto nisu skroz ko Oklahoma su i uzeli prsten,jer u Oklahomi nemas specijalce za odbranu.

Nije baš da u Oklahomi nema dobrih odbrambenih igrača. Ibaka je prošle godine bio u najboljem defanzivnom timu, Sefološa igra sjajnu odbranu (sad nađoh, 2010. bio u drugoj petorci defanzivaca), Kolison takođe dosta dobar.

Pa jebemu mater jeste da igraju tamo svi za pare al i zato sto vole taj sport,sta koji kurac igra 9 igraca u Lejkersima. Sva sreca pa se povredise Brajant Gasol i Hauard da i oni mucenici dobiju sansu da sutnu na kos. Ispostavilo se da jos po neko zna da pogodi trojku ili zakuca...

Lejkersi su u žešćem kanalu, ispašće verovatno odma u prvoj rundi, ako se uopšte plasiraju u plej of. Nisu za neko poređenje, bar ne ove sezone. Oni ne samo što ne igraju kao tim, nego im je i trener težak idiot.

E,a onda se desi da naleti neki tim kao Cikago koji uhvati pa bije. Jebiga,na sve to sto igraju odbranu oni i tuku, i znaju da treba da tuku 2 igraca da bi pobedili. To je ultra prosto,zamisli kako ce tek da ih tuku u Plej ofu?

Pa bila ih je Indijana prošle godine najstrašnije, pa su prošli dalje. Ni Boston ih nije štedeo. Problem je što Lebrona i kad biješ ne možeš mu ništa. On i kod sudija nema tretman kakav zaslužuje iz prostog razloga što je tol'ko fizički dominantan. Pogledaj bacanja najboljih igrača u ligi. Durent, Entoni, Harden, Brajant, svi izvode otprilike 9, 10 bacanja po utakmici, Lebron samo 7. Vejd je veći deo prošle sezone, pa i plejofa, igrao užasno za njegove standarde, Boš je propustio većinu plej ofa, i opet su osvojili titulu. Jeste Lebron vukao najviše i ubedljivo je najviše zaslužan za to, mislim glupo je o tome polemisati uopšte, ali nije mog'o sam, niko ne može. Čalmers, Batije, Miler, pa i Haslem, su igrali sjajne mečeve i doprineli umnogome tituli.

Za mene je treći igrač Majamija Batije. On je legendica u plej ofu čuv'o Vesta, Garneta, Pirsa, Entonija, Durenta, Stodemajera, pa i na Hibertu je ostajao ne malo puta. Iznudio je milion falulova u napadu, pogodio neverovatno bitne šuteve. Pročitah u jednom od Edinovih tekstova da je imao najbolji procenat za 3 poena u istoriji NBA finala. A sad imaju i Alena..
« Poslednja izmena: 29. Mar 2013, 00:00:52 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.