2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi šampion?
Miami Heat
66.7%  (40)
San Antonio Spurs
33.3%  (20)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2012/2013  (Pročitano 640041 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Sensation
Ova odbrana Cikaga jeste impresivna,ali najbolja odbrana ikad vidjena u NBA je ona Detroitova kad su bili sampioni. Definitivno.

I mnogo mi je drago sto neko u ovoj cirkus ligi ipak i dalje vodi racuna da postoji odbrana i da se ona igra i u reg. delu sezone,hvala na Cikagu,Memfisu,Indijani...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Мајамијеву не признајеш?  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Sensation
Daleko od toga da je ne priznajem,samo tvrdim da oni nisu tim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Ala cu da opalim pred PO Indiana osvajac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Daleko od toga da je ne priznajem,samo tvrdim da oni nisu tim

На основу чега то тврдиш?
« Poslednja izmena: 28. Mar 2013, 18:36:06 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Pa tvrdim na osnovu koga ne priznajem ni Lejkerse za tim,Oklahumu..itd. Ne volim kad gledam utakmicu i 4 igraca se postavlja na terenu i svi znaju da je lopta kod jednog ko ce tu akciju i zavrsiti. eto,Majami ih ima trojicu,a ostalih 10 igraca u rosteru bukvalno popunjava broj (u napadu) U odbrani jos i neko ima neke zadatke i zaduzenja, pa se trude..al po meni to nije tim.

Znam da smaram,ali tim je Denver,ili Cikago ili San Antonio...

Znam da me razumes sta hocu da kazem,pa i zato mislim da ne pisem jos dodatno,ali sve na stranu kad se stavi,neograniceno postujem taj Majami. Kao sto postujem i Dzejmsa,jos vise Vejda..ljudi su dominantni i gaze,imaju uvek glad za pobedom i ja to postujem i zasluzeno su i uzeli prsten.

Ali nisu tim jebiga...sto njih i boli kurac u stvari,ne dodeljuje se prsten za najtimsku igru nego za one koje ubacuju vise poena od protivnika...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Citat
Па добро, наравно, мало карикирам... уосталом акценат је био на њихово целокупно издање, а ту је Тибодоова заслуга. Значи Чикагова одбрана у овој Тибодо ери је или најбоља или међу најбољима, ја бих реко да су и сад трећи у лиги ту, пос Мајамија и Индијане. А помињо сам већ, кад погледаш њихову стартну петорку, два до јаја дефанзивца - Денг и Ноа. С клупе уђу мало Гибсон и Ашик. Сад су индивидуално можда нешто јачи пошто имају Хајнриха и ето Џими Батлер уме дифенса...

Ту се види рад тренера, да научиш играче како да играју тимску одбрану. Правовремено скупљање, ротирање, преузимање, удвајање, кад се прави фаул, шта већ све има, вероватно још мали милион ситница.. да их научиш да комуницирају и пре свега да их мотивишеш и усадиш у свест ту културу рада позади. Ето дође Нејт Робинсон и гине. Не уме, ал се труди максимално. Саће Џони да се насмеје, ал то исто ради и Пасквал у жгадији. Добар тренер, нема ту шта...

Slažem se. Tibodo jeste verovatno najbolji učitelj defanzive u celoj ligi, ali tu staje. Čikago je u stanju da izgubi od Milvokija kući 15 razlike i da pobedi Hitse u sred Majamija. Oni odbranu odigraju vrhunski svaki put, ali kada im ne bude veče napred, oni gube. Nešto slično kao što je sada Partizan. Čikago i pored povrede Rouza ima sasvim respektabilnu ekipu. Nejt, Hajnrih, Deng, Noa, Buzer, Hamilton... sve su to vrlo dobri igrači i ovaj rezultat, odnosno skor, koji Tibodo sada ima nije nimalo neočekivan. To je otprilike to. Da je Rouz tu, imali bi 10-15 pobeda više sigurno. I to je taj očekivani skor Bulsa. Ja čak verujem da ne bi ništa lošije igrala ona ekipa koju je imao Del Negro sa Tomasom i Gordonom. Tomas je po meni više koristio tim Bulsima nego Gibson današnjim. A Gordon je igrao najbolju košarku. Uz jednog igrača koji bi bio potpora Rouzu, ta generacija je mogla i do prstena.

A Tibodo je valjda dugo bio defanzivni koordinator, jebiga... logično je da čovek zna znanje što se tiče tog segmenta, ali mislim da nije u 5 trenera lige. Po meni najbolji poso radi Vogel iz Pejsersa, a mislim takođe da je i Monti Vilijams sjajan trener, samo mu treba vremena da sastavi tim i pokaže to.

I da, odnos pobeda Čikaga na strani i kući govori koliko su limitirani u napadu. Možda čudno zvuči ovo što sam reko, jer ono, kakve veze to ima sa igranjem na strani, ali mislim da je to razlog. Isto ko Memfis i Indijana ove godine. Čini mi se da ekipe koje igraju odbranu, nemaju problem da vežu pobede na strani. Čikago je prošle godine, ako se ne varam, bila najbolja gostujuća ekipa.

Citat
Па могли су. Између ова два тима је разлика у класи. Чикаго колко год био добар у одбрани, толко је лимитиран у нападу без Роуза. Са Роузом у оној МВП форми, то би већ могло да буде повуци потегни, ал опет мислим да је Мајами мало јачи.

Зашто нису ушли озбиљније у утакмицу то је већ питање за њих, које им, ја бар не бих постављао. Људи су објаснили неке ствари победивши 27 пута у низу у најјачој кошаркашкој лиги на свету. Лајк а бос.

Prateći malo pažljivije skedžl Majamija, oni nisu imali neku jaču utakmicu u poslednjih 10 okršaja. A normalno da ovaj Čikago nije kvalitetniji od njih. Po toj priči, onda bi oni trebalo da imaju bar 78-4, ako se desi neki kiks nepredviđeni... jer su najkvalitetniji. Odbrana je jebiga ključni segment, pogotovo u NBA, i ja mislim da Majami upravo odbranom pravi rezultate. Ondašnji Klivlend nije osvojio prsten jer nisu imali odbranu kao danas Majami, a Lebron nije mogo sam.

Citat
Мислим да је одлука судија била исправна. Ван Ганди је у преносу реко да то јесте флејгрент 1 ал да му је не би дао, јер зна зашто је то урадио.. Ја мислим да је ово управо за флејгрент 2, ал дали су му 1 јер знају зашто је то урадио.

E, pa ajd sad... Buzer mi opsovo strinu kad smo bili u reprezentaciji pre 6 godina i ja ću sad da ga zabodem. Ja sam se začudio što su mu uopšte i dali flagrant. Ne mogu da zamislim situaciju kako sudija isključuje Džejmsa.

Citat
Ova odbrana Cikaga jeste impresivna,ali najbolja odbrana ikad vidjena u NBA je ona Detroitova kad su bili sampioni. Definitivno.

Misliš na originalnu bed bojs odbranu? Pošto kažu, a i svi smo se uverili u to, da su novi bed bojsi sa Bilapsom, Benom, Prinsom i ostalima mnogo loša kopija za čika Džoa Dumarsa i drugare.
« Poslednja izmena: 28. Mar 2013, 20:01:29 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Mislim na ovu noviju verziju bed bojsa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Čekaj, Rašid je osvojio titulu tad?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Ja mislim da jeste...i Darko je uzeo prsten tad.

Mrzi me da guglam al cini mi se da je bila petorka 

Consi,Hamilton,Prins,Rasid i Valas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.