2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi šampion?
Miami Heat
66.7%  (40)
San Antonio Spurs
33.3%  (20)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2012/2013  (Pročitano 634232 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
A varira...

Citat
О коме причамо да каже да ја лупетам тешке глупости, ало бре?

Smile

O Nikoli Pekoviću, koji je dobio ovih 4+ miliona za svoju prvu godinu ugovora. Plus ove dve što ima. Izabran je kao prvi pik druge runde, a zarađuje kao prvi pik prve runde. To njegov ugovor kaže.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.13
mob
Nokia E72
Варира мало. Не варира толико да буде аргумент у дискусији око зараде.

Што се Пековића тиче, за писмене зналце енглеског, пише:

Citat
He was considered a lock to be drafted with the first pick of the second round because players selected in the second round are not subject to the rookie scale contracts of the first round. This meant that the team that drafted him would be able to pay him more than those players selected later in the first round. Due to the amount of money Peković was making in Europe already, he likely would not have made the jump to the NBA for the amount of money that could be paid to a late first round player

Тако да је дотични, заправо, изузетак који потврђује правило.

Е, нашао лик да наводи 5. пика на драфту за пример како плате не прате квалитет играча Smile Smile Smile

Одјеби са ове теме. По могућности и са форума.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2013, 19:58:01 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ali varira, tako da si lupio teške gluposti.

Peković je, dakle, izuzetak. Izuzetak. Dakle, postoje izuzeci. Dakle, nisi u pravu kada kažeš sledeće:

Citat
свакако је немогуће да играч у свом првом уговору добије неке болесне паре
Dakle, moguće je.

Kazins mi je prvi pao na pamet. Naravno da sam naveo i Džeroma Džejmsa Smile i da, priznajem grešku, što sam prvo naveo Kazinsa, a ne Džeroma Džejmsa. Ali, kako god, lupaš gluposti... samo je moj primer bio loš. Drugi primer je više nego dobar, kada kažem da plate nekada ne prate kvalitet igrača... ili neki put prestignu.

Sad se i vređamo, je li? Nemaš argumente pa se vređamo? Mogo si jak Smile

Ali odjebi sa teme Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2013, 20:07:21 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung SGH-E590
Pekovicev ugovor zavisi od toga sta on zeli. Ako zeli pare moguce je, ali malo verovatno, da mu neki od timova koji imaju mesta ponude i 15M po sezoni. Sto se Minesote tice, oni verovatno nece hteti da mu daju preko recimo 12M i to samo ako budu prinudjeni da pokrivaju ponude drugih timova. Neka realnost je da on dobije oko 10M po sezoni...

P.S.

Naravno da je Chendler bolji. Sinoc je i ako se celu tekmu zalio na lakat objasnio neke stvari u cetvrtoj cetvrtini. Cim je on usao Minesota je izgubila utakmicu. Odigrao je vrhunsku odbranu, nijedan kos nije pao preko njega, pokupio je par bitnih skokova i lupio je dve kljucne banane. To je odlika velikih igraca.
Znas ti kako se postaje pravi sampion? Tako sto izadjes na teren kad je najteze i pobedis! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
LG Optimus L3
Па јебем ти ову монотонију и дијалог. Можете ладно преко приватних порука сређујете међусобне несугласице, не морамо ми читати ваше грубе приче јбт, зашто сте сви толико надркани драги људи?

Успут, могли би Вориорси вечерас да напокон неког побједе?  Smile
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.13
mob
Nokia E72
Кад се каже ''први уговор'', наравно да се мисли на први уговор играча који потпадају под одређена правила, као што потпадају пикови из прве рунде, а не и пикови из друге рунде и слободни агенти. Може сад Милутинов да оде у НБА и да добије 30 милиона, али сутра ће Вигинс гулити скромно првих пар сезона, док се не докаже као суперзвезда.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Искулирајте се обојица, магарци једни, одрасли сте људи.

Уговор пикова из прве рунде не може да буде јак. Има тачно колико који може дузме. За другу рунду то више не важи, мож се да произољно. едит: видим сад Веља је то избацио. Зато Казинс има колко има, и Црњин пример је лош.
Јасно је да има ГМова идиота који распадима дају огромне паре.

Исто тако мислим да можемо да се сложимо да неко ако је међу 5 најбољих центара лиге треба да прима преко 10 милиона, поготово данас када је екстра центара мало.

Мислим да су 2 најбоља центра данас Двајт и Бајнам. Двајт има своје лимите у нападу, пре свега у техници коју фактички и нема, а Бајнам је нажалост леш. Ту ћу комотно да додам Данкана јер он јесте био четворка али је оматорио и постао спор и сад може само тешког центра да игра. КГ је и даље текстбук пример четворке која силом прилика игра на пет.
Други ко? Хорфорд. Чендлер. Гасол млађи је одличан. Бош исти фазон ко КГ. Џеферсон. Казинс. Амари ми је исто више за 4. Матори Гасол је 4. Брук. Олдриџ је исто 4. Тоето.

Ето Пек је у 5-6-7 центара енбиеја. Матер му милогорску јебем.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2013, 20:10:52 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ma dobro Roki, vaše mišljenje. Ja sam rekao svoje i to je to. Slobodno neka neko kaže kako bi trebalo da me bude sramota, ja se kod toga ne bunim. Tuđe mišljenje treba da se poštuje (tačnije, trebalo bi)... sve dok se ne krene sa vređanjem Smile

Па јебем ти ову монотонију и дијалог. Можете ладно преко приватних порука сређујете међусобне несугласице, не морамо ми читати ваше грубе приче јбт, зашто сте сви толико надркани драги људи?

Успут, могли би Вориорси вечерас да напокон неког побједе?  Smile

Ja, brate moj, nimalo nisam nadrkan. Družim se ovde sa malim bratićem, igramo se Smile

Кад се каже ''први уговор'', наравно да се мисли на први уговор играча који потпадају под одређена правила, као што потпадају пикови из прве рунде, а не и пикови из друге рунде и слободни агенти. Може сад Милутинов да оде у НБА и да добије 30 милиона, али сутра ће Вигинс гулити скромно првих пар сезона, док се не докаже као суперзвезда.

Ko kaže da se pod "prvi ugovor" podrazumeva igrač izabran u prvoj rundi, a ne u drugoj? Prvi ugovor je prvi ugovor.

Citat
Уговор пикова из прве рунде не може да буде јак. Има тачно колико који може дузме. За другу рунду то више не важи

To je to.

Citat
видим сад Веља је то избацио.

Šta?

Citat
и Црњин пример је лош

Saglasan. To sam i rekao. Loš je. Ali to ne menja činjenicu.

Prvih 30 igrača ima "cementirane" ugovore, ali ne i drugih 30. To je cela filozofija.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.13
mob
Nokia E72
Citat
Ko kaže da se pod "prvi ugovor" podrazumeva igrač izabran u prvoj rundi, a ne u drugoj? Prvi ugovor je prvi ugovor.

Ја кажем шта сам ја мислио, и шта је потпуно логично да се мисли. Тј. да мисли свако ко иоле познаје материју, а ти не спадаш у дотичне. Довиђења.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
A ti si mislio... pa što ne kažeš. I ja sam pod "Kazins" mislio "Džerom Džejms".

Idi bre... i ja se s tobom raspravljam, gubim vreme. Ljudi ovde pričaju o stvari, tačne činjenice, a on se glupira ovde... begaj bre. Svako dobro.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2013, 20:24:52 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.