2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi šampion?
Miami Heat
66.7%  (40)
San Antonio Spurs
33.3%  (20)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2012/2013  (Pročitano 636026 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC Sensation
podbacio San Antonio u ovoj cetvrtini samo 56 palo..... Dobar bi fazon bio produzetke da igraju i to 4 ako moze, da padne 784 kosa, i na 392:392 sudija da izvadi rucni top i da ih pobije sve

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Klipersi pregazili i Boston za 15. pobedu u nizu, Oklahoma u produžetku srušila Dalas

Los Anđeles Klipersi dobili su na svom terenu Boston 106:77 produživši tako pobednički niz na 15 uzastopnih trijumfa. Oni su sada najbolji tim u NBA ligi sa 23 pobede i šest poraza.

Trener Klipersa Vili Del Negro iskoristio je 11 igrača u rotaciji, a svi su postigli poene. Najefikasniji je bio Met Barns sa 21, Džamal Kraford dao je 17, Blejk Grifin 15, a Keron Batler 14.

U timu Bostona, koja ima skor od po 14 pobeda i izgubljenih utakmica, najefikasniji je bio Kevin Garnet sa 16 poena.

Košarkaši Oklahome savladali su na svom terenu posle produžetka ekipu Dalasa 111:105.

Posle regularnih 48 minuta rezultat je bio 99:99. U tom periodu dominirao je Kevin Durant koji je postigao čak 40 koševa. U dodatnih pet minuta, međutim, Durant nije pogodio nijednom, iako je šutirao tri puta. "Odmenio" ga je Rasel Vestbruk koji je od 13 koševa Oklahome postigao osam, koliko je ubacio do produžetka.

Zapaženu ulogu imao je španski krilni centar Serž Ibaka koji je uz 18 poena imao i 17 skokova od kojih čak devet ofanzivnih, dok je rezervista Kevin Martin postigao 18 poena.

U ekipi Dalasa najefikasniji je bio Daren Kolinson sa 32 poena, dok je Kris Kejmen dodao 17.

Oklahoma je tako došla do 22. pobede uz šest poraza, dok Dalas ima negativni skor 12-17.

Hauard kažnjen zbog tehničke sa 35.000 dolara, smatra da nije zaslužio sankcije

Centar Los Anđeles Lejkersa Dvajt Hauard kažnjen je sa 35.000 dolara zbog namerne lične greške i faula nad Kenetom Farijedom u meču protiv Denver Nagetsa.

Jedan od najdominantnijih košarkaša u NBA ligi smatra da nije zaslužio isključenje.

"Bio sam iznenađen što mi je dodeljena druga tehnička greška, odnosno isključenje. Nisam imao nameru da povredim Farijeda, on je simpatičan momak, želeo sam samo da ga fauliram i nateram da šutira slobodna bacanja, ništa više", rekao je Hauard.

Farijed, međutim, ne misli isto.

"Hauard je odmah video da ću pokušati da zakucam preko njega, zato me je i udario šakom u lice", smatra Farijed.

Izvor: Blic Sport
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4
Ljudi je li moguce da portland radi hack-a-dwight na 6 minuta do kraja druge ctvrtine?!?! jebem ti kosarku!!! msm dao je oba puta po dvacslobodna, jebe im mster blejzersku u drugoj cetvrtini, ali idalje ne mogu da vjerujem!
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ljudi je li moguce da portland radi hack-a-dwight na 6 minuta do kraja druge ctvrtine?!?! jebem ti kosarku!!! msm dao je oba puta po dvacslobodna, jebe im mster blejzersku u drugoj cetvrtini, ali idalje ne mogu da vjerujem!

Pa to ti je bila taktika vecine timova koji su igrali protiv njih ... znaci faulirati Dvajta i videti ako on pocne da masi slobodnjake
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22260
Zastava Winterfell
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson HGPORI
Pobeda Klipersa.... Grifin i Jordan okrenuli, CP3 dokrajčio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4
Ma gledam sve tekme lejkersa, vidjao sam to i kad ja Shaq igrao i sad kad Dwight igra...ali na pola 2. cetvrtine...zlo!
Howard je odlican dosad, ne vidi se mozda puno u statistici, ali prisustvom je dominantan.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Pobeda Klipersa.... Grifin i Jordan okrenuli, CP3 dokrajčio

Smile Smile Smile
svaka im cast .. momci igraju samo tako

Ma gledam sve tekme lejkersa, vidjao sam to i kad ja Shaq igrao i sad kad Dwight igra...ali na pola 2. cetvrtine...zlo!
Howard je odlican dosad, ne vidi se mozda puno u statistici, ali prisustvom je dominantan.

Dvajt je super igrac samo sto je mlad pa ovako nasedne nekad ako pocnu da gube kao sto je onog budalu iz Denvera tresnuo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4
aaaaa jos govorim drugu da juta cesto dobrim timovima pomrsi racune, narocito na zapadu... ali svaka sast klipersima!   Smile
ma i ja bih satrao Manimal-a da onako leta na ofanzivnom skoku...  Smile ali imam utisak da ga sudije cesto naguze za gluposti i nepravedno...naravno, ne mislim na ono sa denverom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Pazi .. on je original Sak kada je krenuo sa karijerom .. isto je i Sak bio ovako snazan i prosto ga niko nije mogao zaustaviti nikako drugacije nego da ga saljes na liniju slobodnih bacanja ... znaci nista to nije cudno ... Dvajt samo mora da shvati da ako hoce da igra u velikim timovima kao sto su Lejkersi da ce morati da izlazi vise na liniju slobodnih bacanja jer Lejkersi ipak nisu Orlando

Mada .. kad pogledas .. nije on toliko los za centra .. sutira 60 posto ( 0.584 u karijeri ) sto je sasvim solidno .. zadnje dve sezone je to pokvario iz njemu znanih razloga ali ... ma on sto uradi kao centar sa skokovima je sasvim dovoljno Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4
ma ja ni ne mislim da je spreman 100%,fizicki mozda, ne i psihicki! ipak to je veca operacija ledja. ako gledas tekmu, vidis da se lejkersi zabavljaju vcrs! Hauard je nevjerovatan veceras, sila, iako nije najbolji ofanzivni centar, i dalje je broj 1 po meni.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.