2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi šampion?
Miami Heat
66.7%  (40)
San Antonio Spurs
33.3%  (20)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2012/2013  (Pročitano 635037 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Први пут одигро НБА. Обе текме овер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Jebem li ti zezanje kakav je tata ovaj Pekovic.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Kad sam ja pricao da je ol star igrac smejali mi se.

Da nije bilo Baree zasrali bi opet.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2012, 03:53:31 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Ludaci iz Denvera sutirali trojke 0/22  Smile

Tako mozemo Bandzi Crnja i ja....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
ауууууу види стварно, какве фацолинке
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Нема две вечери заредом кад немам кинте да цепам све долази како би играо, мајку му јебем.
Браво за Минесоту  Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Kad sam ja pricao da je ol star igrac smejali mi se.

и даље ти се смејем.

фина понуда вечерас.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Da se Barea nije razigrao i da su nastavili da spustaju dole dao bi 40.

Onaj komentaror za 2K prenosio utakmicu, Redzi i neznamkojosbese bili konsultanti... kidali se svaki put kad Pekovic dobije loptu. Komentari tipa "ovo je trening za njega", "da sam na njegovom mestu trazio bih povisicu", "kad je Pekovik u reketu mozete baciti loptu Kirilenku na ali up, sam je sigurno",... na kraju nisu mogli da komentarisu njegove koseve, vristali od smeha. Zacenu se onaj kad preskoci Perkinsa za skok i kos a bije ga 4 igraca po rukama.

Pricaju omiljena jela kosarkasa, Rubio jede nesto kilavo spansko, Rusi tamo nesto njihovo... Pekovic k'o iz topa "Meat!". Nebitno u kom obliku i u kom jelu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG Optimus L3
Citat
Westbrook razmišlja o natjecanju u zakucavanju

Sjajni igrač Oklahoma City Thundera i jedan od najboljih igrača lige na poziciji razigravača, Russell Westbrook, danas je izjavio kako bi mogao biti jedan od sudionika u natjecanju u zakucavanje, koje se održava svake godine tijekom All-Star vikenda.

Gotovo da nema utakmice u kojoj Westbrook ne pokaže svoju fantastičnu eksplozivnost prilikom zakucavanja, te se logično postavlja pitanje kako bi se on nosio s ostalim igračima tijekom natjecanja u zakucavanju. Sam igrač je potvrdio da razmišlja o tome, ali još ništa nije sigurno.

“Da, razmišljam o tome”, rekao je Westbrook nakon sinoćnje utakmice u kojoj je Oklahoma izgubila od Minnesote 93:99, a Westbrook postigao 30 poena uz 11 skokova, 9 asistencija i 8 izgubljenih lopti. “Volio bih se okušati u tome prije nego bude prekasno. Ali još ne znam hoću li se tako osjećati i kada se približi All-Star vikend.”

Ove sezone All-Star vikend održat će se u Houstonu od 14. do 17. veljače 2013. godine. Još je uvijek prerano da se objave imena koja će nastupati na pojedinim natjecanjima, no sigurno ćemo kako se taj vikend bude približavao sve više čuti o tome. Najatraktivnije je uvijek natjecanje u zakucavanju u kojem već duži niz godina ne sudjeluju najveće zvijezde lige, iako bi svi NBA fanovi to htjeli vidjeti. Westbrook možda ne pripada u “društvo” najvećih zvijezda lige, ali sigurno bi bilo zanimljivo vidjeti kakve atrakcije može izvesti na ovakvom natjecanju.

Citat
Eric Gordon: Do kraja mjeseca ću ponovno igrati

Navijači New Orleans Hornetsa polako zaboravljaju da u svojim redovima imaju sjajnog šutera Erica Gordona. On je u ekipu došao prije početka prošle sezone, u razmjeni kojom je otišao Chris Paul u Clipperse, a od tada je odigrao samo 9 utakmica.

Gordon muku muči sa svojim koljenima koje je operirao u veljači prošle godine, dakle prije gotovo godinu dana. Očekivalo se da će biti spreman za početak ove sezone, no nekoliko dana prije prve utakmice ponovno su se pojavile priče o ozljedi koljena, tako da još uvijek nije upisao niti jedan nastup ove sezone.

Često je i sam izjavljivao kako je koljeno sve bolje i da je sve bliže nastupu, ali taj dan još nije osvanuo. Možda će više sreće biti ovoga puta, jer sam je igrač izjavio kako bi se trebao vratiti u igru do kraja ovoga mjeseca.

“Više od 90 posto sam siguran da ću igrati prije kraja ovoga mjeseca”, izjavio je uskoro 24-godišnji šuter. “To je moj cilj, moji treninzi su sve intenzivniji i mislim da ću se uskoro vratiti.”

Čitav ovaj mjesec Gordon je proveo u Los Angelesu gdje je provodio rehabilitaciju, a od subote bi se trebao ponovno priključiti momčadi i odraditi prve treninge s njima. Ako oni prođu bez poteškoća možemo ga vrlo brzo očekivati na parketu.

Hornetsi igraju slabo ove sezone, imaju omjer od tek 5 pobjeda i 20 poraza, što ih svrstava na posljednje mjesto Zapadne konferencije. Povratak Gordona sigurno bi pomogao i momčad bi bolje izgledala u napadačkom dijelu igre, što im očajnički treba jer su trenutno s 91,5 poenom prosječno postignutim po utakmici na predzadnjem mjestu u cijeloj ligi.
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.