2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi šampion?
Miami Heat
66.7%  (40)
San Antonio Spurs
33.3%  (20)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2012/2013  (Pročitano 634177 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation

SA dvojka
GS 2

Klivlend 1
Majami 1 mozda i s hendikepom,ne znam koiko ce da daju
Cikago-Njujork minus poeni

Hjuston 1  ili plus poeni
Memfis 1  ili minus poeni
Portland 1
LAK 1

Smile

Jebem li ti NBA da ti jebem NBA mrtvi...

Ako me je neko slucajno poslusao izvinjavam se...mada nije da nisam nista pogodio,al bez obzira na sve uzas od rezultata.

Sve,sve al Portland vise moj tiket nece da vidi u zivotu kunem se!! Onomad pobede u gostima i sjebu me za pare,sad izgube kuci i naravno sjebu me za pare...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
И ја исто. Да си видо само како је Портланд играо... Лилард на дрогама, Батум ушинут, Метјуз 2 пута ишо до свлачионице јер га жига колено, судије истерале личнама Олдриџа, који је такође био очајан. Само дрогераш Хиксон игро како треба. У једном тренутку су се коментатори кидали од смеха, када су видели петорку Портланда, која је у том тренутку била на терену - Рони Прајс, Павловић, Бебит, Фриленд (или Џефриз, не могу се сетим), Леонард. Реално, Проком да их победи.
Салмонс их је развалио рецимо. Портланд сем Хиксона одбрану не игра. А некад су је играли...
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Nisam gledao tekmu i verujem da je bilo tako ko sto kazes,al brate ja znam da Portland za mene vise ne postoji pa tacno burazer moj rodjeni da potpise za njih...

Kakva je ponuda veceras,jel ima nesto kvalitetno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia E72
Мени се свиђа. На Оклахому само -10,5 против Индијане, на Финикс само -3,5 против Орланда. Мислим да су то хендикепирани кечеви. Бруклин можда такође... А Њујорк и Лејкерси би могли у плус
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Па од сигурних су ми ту Клиперси са Торонтом и Оклахома са Индијаном. Лејкерси играју са Јутом, Њујорк са Денвером, Финикс са Орландом и Бруклин са Милвокијем. Мислим да Финикс исто долази. Морају неког да победе.

« Poslednja izmena: 09. Dec 2012, 16:16:47 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Pa onako...nije bas najsjanija ponuda...

Nego, u kom saastavu igra Njujork,jel kompletan?

Sto se tice broja poena u poslednje vreme polsovicno samo hjuston,Juta,Oklahoma i Denver ispostuju plus poene...ovo ostalo je redovno minus.

Odigro bi mozda Lejkerse plus,Bruklin,Njujork ako su kompletni,Oklahomu i Kliperse svakako a Finiks ne bi diro...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ентони је прескочио последње 2 утакмице. Не зна се, али говоре да ће имати мотива да игра против Денвера, па фора то може да одлучи и наступи. Није сигуран. Остали су ваљда спремни.

Играм ово Вељино. Јесу добре границе. Само што играм додатни хендикеп на -7.5 Оклахому + Цедевиту. Квота око 4.
Сељаци прво ставили на Цедевиту 1.60 па смањили на 1.40. Добро је па нису оставили само хендикеп да можеш да играш, као у случају ЦСКА и Бешикташа. На Сасари прошле недеље смањују квоту са 3.10 на 2.50. Страшне ствари.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Pa ako Entoni bude igrao bice kec sigurno,ovako bez njega ne bi ni taj par dirao,pogotovo sto su u Denveru sve ludaci...tacno ne znas sta da igras.

Njujork igra dobru odbranu,mozda i ponajbolju u ligi,a ovi svetlo plavi igraju ko da ih neko juri govnjivom motkom po terenu...ako ih ne krene sut,a Njujork bude bez Karmnela ide to u minus lep...

Ne znam one granice na igrace,i zao mi je sto ne mogu na to da se kladim ali Felton u plus u svakom slucaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Pa ako Entoni bude igrao bice kec sigurno,ovako bez njega ne bi ni taj par dirao,pogotovo sto su u Denveru sve ludaci...tacno ne znas sta da igras.

Njujork igra dobru odbranu,mozda i ponajbolju u ligi,a ovi svetlo plavi igraju ko da ih neko juri govnjivom motkom po terenu...ako ih ne krene sut,a Njujork bude bez Karmnela ide to u minus lep...

Ne znam one granice na igrace,i zao mi je sto ne mogu na to da se kladim ali Felton u plus u svakom slucaju  Smile

Znaci brale ne mogu jebeni Denver da dobijem na 2k13. Daj u mi svaku 120 poena. A prosecno primam 85. Sve sto sutnu ulazi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Jebiga brate,to je Denver,ja s njima na 2k12 imo 2 sampionska prstena  Smile

Nego,ne znam da li sam lepo cuo podatak,nek me neko ispravi,ali sinoc Garnet nije imao ni jedan skok,a to mu se desilo prvi put posle 1160 utakmica    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.