2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi šampion?
Miami Heat
66.7%  (40)
San Antonio Spurs
33.3%  (20)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2012/2013  (Pročitano 633272 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Dalas zadnje dve tekme dao 240 poena, sad na poluvremenu 61...... Sledecu rokati minus za sve pare njih!
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Filadelfija - Nju Orleans 77:62  Smile

Kazne za obe ekipe.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Opet ja gledao Lejkerse i oni opet izgubili ... ovo postaje paranoja .. svaki put kad ih gledam, oni izgube, kad ih ne gledam, oni pobede.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
LG Optimus L3

Citat
Harden razočaran postupcima čelnika Oklahome

Mlada zvijezda NBA lige, James Harden, od početka ove sezone novi igrač Houston Rocketsa, nezadovoljan je načinom na koji su se čelnici njegove bivše ekipe, Oklahoma City Thundera, odnosili prema njemu prilikom razmjene u Rocketse.

Čelnici Thundera su ponudili 54 milijuna dolara za produživanje ugovora na još 4 godine, što je bila posljednja ponuda Oklahome. Problem je bio u tome što su dali Hardenu samo jedan sat da odluči hoće li prihvatiti tu ponudu ili će biti razmijenjen u Houston, što se naposljetku i dogodilo. Prihvatio je ponudu Houstona od 80 milijuna dolara za sljedećih 5 sezona.

“Nakon svega što smo prošli – dajete mi samo sat vremena?”, iznio je svoje nezadovoljstvo Harden novinarima Yahoo! Sportsa. “To je bila jedna od najvećih odluka u mome životu. Želio sam otići kući i razmisliti o svemu. Moram priznati da me njihova odluka zaboljela.”

Naravno, odmah se postavlja pitanje kakva bi njegova odluka bila da je imao više vremena za razmisliti. Harden je rekao da ni sam ne zna, te da je imao još jedan dan za razmišljanje, možda bi i prihvatio odluku Thundera. No sve je to sada iza nas, Harden je novi igrač Houstona i nema potrebe više vraćati se na to i nagađati što bi bilo kad bi bilo.

Harden je u Houstonu krenuo fantastično te je nakon tri utakmice na prosjeku od 35,3 poena, 6,3 skoka i 6,3 asistencije. U Oklahomi je imao ulogu čovjeka s klupe, a uvijek bi se nalazio na parketu u završnicama susreta. Ipak, na parketu s Durantom i Westbrookom bio je treća opcija, tako da nije mogao u potpunosti pokazati raskoš svog talenta. U Houstonu pak ima ulogu prve “violine” i ima sve ovlasti te se već može reći da je Houston “njegova” momčad.

“Moja igra je raznovrsna. U srednjoj školi i na fakultetu sam bio prvi igrač svojih ekipa, bio sam vođa. U Oklahomi sam imao povučenu ulogu, na što sam pristao jer sam bio spreman na sve kako bi ekipa bila bolja i uspješnija. Bilo je utakmica kada sam zabijao, bilo je utakmica kada sam dodavao, što god su tražili od mene. Sada se vraćam u ulogu vođe i prvog igrača, onog od kojeg se očekuje da postiže koševe. I u toj ću ulozi biti dobar”, jasan je bio Harden.

Problemi za Indianu – Granger izvan terena još tri mjeseca

Navijači Indiana Pacersa mogu se polako početi brinuti za ovu sezonu. Nakon neuvjerljivog početka unatoč povoljnom rasporedu i omjera 2-2, danas je iz redova Pacersa objavljeno kako će biti bez svog najboljeg igrača, Dannyja Grangera, još barem tri mjeseca.

Nakon dvije predsezonske utakmice Granger je osjetio oštru bol u koljenu te se odlučio na dodatne liječničke preglede, pri čemu više nije igrao utakmice, uključujući i prve 4 utakmice sezone. Ozljeda se popularno zove “skakačko koljeno”, a danas se bol pogoršala te je Granger morao dobiti nekoliko injekcija kako bi se bol smirila. Problemi su teži nego što se očekivalo te će njegov oporavak trajati barem tri mjeseca.

Tih tri mjeseca u prijevodu znače oko 40 propuštenih utakmica, odnosno cijela prva polovica sezone. Velik je to udarac za ekipu koja je u dosadašnjem dijelu sezone pokazala koliko joj Granger puno znači i imat će problema i s ekipama iz donjeg dijela lige. Ipak, otvorit će se više prostora za mladog Paula Georgea koji će morati pokazati kako je u stanju zamijeniti napadački učinak Grangera.

Granger do sada u karijeri nije imao velikih problema s ozljedama te će ovo biti prvi puta da propusti oko polovine sezone (ako odigra sve utakmice nakon povratka na parket). Prošle je sezone bio na prosjeku od 18,7 poena i 5 skokova po utakmici i Indiana će teško nadomjestiti njegov dugi izostanak.

Carter: Volio bih karijeru završiti u Torontu

Vince Carter, jedan od najboljih zakucavača u povijesti NBA lige, ako ne i najbolji, danas igra za Dallas Maverickse i daleko je od svojih najboljih dana karijere kada je bio strah i trepet za sve protivnike u ligi. Karijeru je započeo u Toronto Raptorsima, a ništa ne bi imao protiv povratka u Toronto i okončavanja karijere ondje.

Večeras u Dallasu Mavericksi dočekuju Raptorse te je Vince porazgovarao s lokalnim medijima o svojim danima u Torontu.

“Kada sam došao ondje nitko nije o meni pričao”, prisjeća se Vinsanity. “Morao sam se prvo dokazati. Ondje sam dobio veliku potporu i bilo je to fantastičnih 6 godina. Osvojio sam nagradu za rookie igrača godine, natjecanje u zakucavanju, prvu utakmicu doigravanja, prvu playoff seriju, mnogo je to uspomena kojih se rado sjećam.”

Tijekom sezone 2004/05 Carter je mijenjan u New Jersey Netse, gdje je ostao 4 godine, a nakon toga igrao je još i za Orlando, Phoenix i sada za Dallas. S 36 godina bliži se kraju karijere i ne bi imao ništa protiv da se vrati u dres Raptorsa i umirovi na mjestu gdje je i započeo svoju karijeru.

“Ako se pokaže prilika, rado bih se vratio. Zaista bih volio ponovno igrati za Raptorse”, zaključio je Carter, trenutno 31. najbolji strijelac NBA lige svih vremena te 7. najboljih strijelac od još uvijek aktivnih igrača.

Novi “ranjenici” – Kyle Lowry i Gerald Henderson

Prvo Nash pa onda Davis. Prošlo je tjedan dana od početka showa zvanog NBA, a neke zvijezde su već na neplaniranoj pauzi. Danas su  i navijači Pacersa saznali da će parna lokomotiva Franka Vogela na 3 mjeseca usporiti jer će Danny Granger, jedan od “motora” ove momčadi, biti odsutan zbog 3 mjeseca zbog problema s koljenom, a slične su vijesti zadesile i navijače Raptorsa i Bobcatsa.

Kyle Lowry, playmaker Raptorsa, iščašio je gležanj u drugoj četvrtini utakmice protiv Thundera koju su Raptorsi izgubili 88:108.  Još nema podataka o tome kad će se vratiti na najuzbudljivije parkete svijeta.  Posljedično, više minuta, vjerojatno će dobiti novi play, pristigao iz Bullsa, John Lucas III.

Gerald Henderson, bek-šuter Bobcatsa, s terena će biti odsutan od 2 do 4 tjedna. Iščašio je srednji dio stopala lijeve noge. “Bilo je potencijala da ozljeda bude gora nego što jest, jako je bolno hodati, mogla je (noga) biti slomljena ili se moglo dogoditi pucanje ligamenata tako da sam na kraju zadovoljan s onime što je on (doktor) rekao“, poručio je Henderson Charlotte Observeru. Njegova ozljeda trebala bi biti razlog da na parketu češće viđamo još jednu veliku nadu, drugi izbor ovogodišnjeg drafta, Michaela Kidd-Gilchrista. Bobcatsi na toj poziciji igračima ne oskudijevaju, ali sudeći po prošloj sezoni, kad je Henderson s 15 koševa po utakmici bio među najboljim u momčadi, talent je, osim MKG-a, očito druga priča.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2012, 12:00:55 od shonewu »
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Sta bi San Antoniu jbt. Mnogo su lopti izgubili i dozvolili su previse kontra.
Dalas sampion! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia krntija
Грег Монро остварио трипл-дабл са асистенцијама. Не памтим кад је задњи пут неки центар то урадио..
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
а ја питао ујсона дал' би га дао за иљасову  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Klipersi prekinuli pobedonosni niz San Antonija, Lejkersi preuzeli "fenjer"

Košarkaši San Antonija doživeli su prvi poraz ove sezone u NBA ligi, pošto su kao gosti izgubili od Los Anđeles Klipersa sa 106:84.

San Antonio je prethodno imao četiri uzastopne pobede. Najefikasniji igrač utakmice bio je Blejk Grifin iz Klipersa sa 22 poena, dok je njegov saigrač Deandre Džordan postigao dva manje. Džordan je imao i 11 skokova, a Grifin 10. "Dabl-dabl" učinak u domaćem timu imao je i Kris Pol sa 10 poena i 12 asistencija.

Goste su predvodili Danijel Grin sa 12 i Tim Dankan sa 10 poena. Oni su bili jedini igrači San Antonija sa dvocifrenim brojem poena.

Košarkaši Majamija i Dalasa došli su do treće uzastopne pobede i sada obe ekipe imaju isti učinak kao San Antonio - 4/1. Majami je na svom terenu bio bolji od Bruklina sa ubedljivih 103:73 dok je Dalas, takođe kao domaćin, savladao Toronto sa 109:104.

Najlošiji tim na startu ove sezone, Detroit, noćas je ponovo izgubio - peti uzastopni put. Pistonsi su kao gosti poraženi od Sakramenta sa 105:103, iako ih je predvodio raspoloženi Greg Monro sa svojim prvim "trip-dablom" u karijeri (21 poen, 12 skokova i 11 asistencija). Isti broj poena u gostujućem timu postigao je Brendon Najt.

Najefikasniji u Sakramentu bio je Demarkus Kazns, takođe, sa 21 poenom, a imao je i 11 skokova.

Sa lošim partijama nastavili su i Los Anđeles Lejkersi, koji su poraženi od Jute u gostima sa 95:86. Lekersi sada imaju jednu pobedu i četiri poraza, čime su pali na poslednje mesto Zapadne konferencije.

Rezultati:
Šarlot -Finiks 110:117
Boston - Vašington 100:94 (produžetak)
Atlanta - Indijana 89:86
Majami - Bruklin 103:73
Milvoki - Memfis 90:108
Nju Orleans - Filadelfija 62:77
Hjuston - Denver 87:93
Minesota - Orlando 90:75
Dalas - Toronto 109:14
Juta - L.A. Lejkers 95:86
Sakramento - Detroit 105:103
L.A. Klipers - San Antonio 106:84 i
Golden Stejt - Klivlend 106:96

Izvor: Blic Sport
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
LG Optimus L3
Одиграх Чикаго-Оклахома испод 191,5, Везбрука испод и Портланд-Клиперс испод 202,5.

* и након дугог поста, Шоне је опет у добиткуууууууу  Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Nov 2012, 10:20:42 od shonewu »
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.