2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi šampion?
Miami Heat
66.7%  (40)
San Antonio Spurs
33.3%  (20)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA sezona 2012/2013  (Pročitano 633236 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Sa rais bojane?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.96
Sa rais bojane?

Gledam NBA i pratim temu  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Jel se zna otprilike kad će Bajnam da se vrati?
« Poslednja izmena: 06. Nov 2012, 17:15:32 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia krntija
Не.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.96
Majami na ubedljiv način uveo Alena u istoriju, sjajni Peković, Niksi neporaženi

Košarkaši Majamija, šampioni NBA lige, pobedili su na svom terenu Feniks sa 124:99 i tako ostali tim koji ove sezone postiže najviše poena.

Majami su do pobede predvodili Lebron Džejms sa 23 i Dvejn Vejd sa 22 poena, iako su veći deo poslednje četvrtine proveli na klupi za rezervne igrače. Vejdu je ovo bila 600. utakmica u NBA.

Petorica košarkaša Hita imala su dvocifren broj poena. Među njima je i Rej Alen, koji je završio utakmicu sa 15 poena i tako došao do brojke od 23.000 poena u ligi, čime se pridružio Kobiju Brajantu, Dirku Novickom i Kevinu Garnetu kao jedinim aktivnim igračima koji su prešli tu granicu.

Minesota je u gostima pobedila Bruklin sa 107:96, a ekipu je do trijumfa predvodio crnogorski reprezentativac Nikola Peković sa 21 poenom i sedam skokova. Vulfsi su tako nadoknadili zaostatak od 22 poena.

Najefikasniji u Bruklinu bili su Džo Džonson sa 19 i Deron Vilijams sa 18 poena.
Njujork je u gostima pobedio Filadelfiju sa 110:88 i tako ostao neporažen ove sezone. Nikse je do pobede predvodio Karmelo Entoni sa 21 poenom, dok je Džej Ar Smit postigao 17. Niksi sada imaju skor od 3:0, prvi put posle sezone 1999/2000.

Dalas je deklasirao Portland uz 32 poena O Džej Meja, dok je Saša Pavlović u poraženoj ekipi za 18 minuta postigao tri poena i imao dva skoka i jednu asistenciju.

Klivlend je u gostima pobedio LA Klipers sa 108:101, najviše zahvaljujući "rukiju" Dionu Votersu, koji je postigao sedam trojki i ukupno 28 poena za svoj tim.

Rezultati:
Filadelfija - Njujork 88:110
Bruklin - Minesosta 96:107
Majami - Feniks 124:99
Memfis - Juta 103:94
Dalas - Portland 114:91
San Antonio - Indijana 101:79
Sakramento - Golden Stejt 94:92
LA Klipers - Klivlend 101:108

Izvor: Blic Sport
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Veliki Niksi. Samo im fali Patrik Juing Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
LG Optimus L3
Роуз добио сина. Хендерсон из Бобкетса озлиједио стопало, са терена од 2-4 седмице. Шон Мерион сјебао лијево кољено.
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Znači Rouz maksimalno koristi pauzu.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
LG Optimus L3
Citat
Playmaker Lakersa novčano kažnjen zbog svađe s navijačem

Steve Blake (32), razigravač NBA momčadi Los Angeles Lakersa, kažnjen je s 25.000 dolara zbog “korištenja neprimjerenog riječnika” u verbalnom okršaju s navijačem uz košarkaški parket.

Blake se posvađao s navijačem i uputio mu neprimjerene komentare 29 sekundi prije kraja gradskog okršaja između Lakersa i Clippersa u Staples Centeru igranog prošlog petka.

U toj je utakmici devetogodišnji NBA veteran ukupno zabio 8 koševa i imao je 3 izgubljene lopte, prije nego što je zbog šest prekršaja morao napustiti igru. U tom se momentu stigao posvađati i s navijačem.

U četiri ovosezonske utakmice Lakersa Blake je na prosjeku od 5,3 koša, 4,3 asistencije, 2,3 skoka i 2 ukradene lopte.

Kenyon Martin neuspješno pokušava pronaći novu NBA ekipu

NBA košarkaš s 12 godina iskustva igranja u najjačoj ligi svijeta, Kenyon Martin, pokušava sve kako bi se vratio u ligu i dobio angažman neke od ekipa, no to mu za sada ne polazi za rukom.

Tijekom svoje karijere prošao je kroz tri kluba, igrao je u Netsima, Nuggetsima i Clippersima, za koje je nastupao prošle sezone. S 34 godine na leđima i problemima s koljenima više nije privlačna “roba”, no on uvjerava kako više nema nikakvih zdravstvenih problema te da je spreman igrati i za veteranski minimum.

“Ne znam odakle proizlaze te priče da me se ne može kontrolirati”, rekao je martin za Yahoo!Sports. “Naravno da sam imao svojih problema, ali osjećam kako ljudi misle da me se ne može kontrolirati i da ću pogoršati stanje u svlačionici u ekipi za koju budem igrao. Tijekom svojih 12 godina nisam nikada radio takve stvari i svi koji su igrali sa mnom znaju da me zanima samo natjecanje i pobjeđivanje.”

U predsezoni je imao kontakte s nekim ekipama, ali do dogovora suradnje nije došlo. Prvo je htio potpisati ugovor s nekom od ekipa koje će se boriti za naslov prvaka, no sada je spreman potpisati za bilo koju momčad, samo da se vrati u “NBA cirkus.”

“Ako me sutra netko nazove, bez obzira koja to momčad bila, pobjednička ili ne, prihvatit ću njihov poziv. Ekipe s kojima sam bio u kontaktu mi govore da ne žele trenutno raditi promjene u svojim rosterima, tako da se moram zapitati jesam li toliko loš da me nitko neće?”, ispričao je Martin svoju trenutnu situaciju.

Hoće li Martin pronaći novu ekipu ostaje za vidjeti, ali može se očekivati da će ipak uspjeti u svome naumu. Sezona je duga, ozljede se događaju i bit će ekipa kojima će dobro doći visoki igrač s 12 godina iskustva igranja u NBA ligi.

Prošle je sezone Martin odigrao 42 utakmice za Clipperse tijekom kojih je prosječno bilježio 5,2 poena i 4,3 skoka, što su najlošije brojke njegove karijere, ali to je iz razloga što je igrao nikad manje minuta po utakmici, 22,4.

Shumpert ne očekuje povratak do kraja godine

Mladi košarkaš New York Knicksa Iman Shumpert danas je pojasnio situaciju oko oporavka od ozljede te je izjavio kako vrlo vjerojatno neće igrati košarku ove godine.

Shumpert ne želi požurivati svoj povratak na parket, već želi biti sto posto siguran da je ozljeda iza njega i da se može u potpunosti posvetiti Knicksima koji su sjajno otvorili novu NBA sezonu. Rekao je da je njegov cilj povratak na parket tijekom početnih mjeseci sljedeće godine.

“Siječanj ili veljača su datumi na koje ciljamo. Samo se želim oporaviti od ozljede, kada budem siguran da sam to napravio, vratit ću se na parket. Ne želim se vratiti u igru, a da ne mogu raditi stvari koje sam radio prije ozljede. Kada se vratim želim biti i bolji nego prije ozljede”, rekao je 22-godišnji igrač Knicksa.

Podsjetimo, ozlijedio je koljeno, točnije došlo je do pucanja prednjih križnih ligamenata i meniska, tijekom prve utakmice doigravanja protiv Miamija u travnju ove godine. Prošla sezona, njegova prva u NBA ligi, bila je dosta uspješna te je izabran u prvu rookie momčad sezone. To je zaslužio sjajnom igrom u obrani i statistikom koja glasi 9,5 poena, 3,2 skoka, 2,8 asistencije i 1,7 ukradene lopte po utakmici.

http://nbacro.com/
« Poslednja izmena: 06. Nov 2012, 22:22:13 od shonewu »
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.96
Дођи у Партизан, није НБА ал игро би са Џорданом !
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 642
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.