2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
LA Lakers
Cleveland
Boston
Orlando
Denver
Houston
Portland
Phoenix
Dallas
Neko drugi
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2009/2010  (Pročitano 109996 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
O'Nila u kakvoj formi? Po meni covek nije bio ni senka sebe od ranije. Gasol je bio mnogo kvalitetniji od njega  Smile

Dzejms je odlican igrac ali i kosarka se razlikuje od ranije. Jedna "zvezda" ti danas ne garantuje ni da ces da udjes u playyoff a kamoli da dodjes do titule  Smile . Treba ti kompaktan tim sa sve dovoljno kvalitetnom klupom da bi uopste razmisljao o tituli a ne jedna individua koja ce sama da postigne 40-60 poena dok ce ostali da se vuku po terenu i da mu dodaju loptu. Detroit je one godine potukao Lejkerse a nije imao neku "zvezdu" za razliku od njih koji su imali njih 4  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Detroit je igrao odlicnu odbranu, isto kao sto je San Antonio igrao kad je uzimao ono prstenje... isto kao Boston... odbrana mnogo toga resava...

A sto se tice Klivlenda, Dzejms nije samo imao Onila i Dzejmisona... ok, slazem se da Onil nije igrao kao nekad... ali tu su bili i Mo Vilijams i odlicni Varezao... zatim Delonte Vest... nikako naivni igraci... e sad, sto su svi igrali za Dzejmsa to je bio vec drugi a i te kako veliki problem... toga Dzejms nece moci da se igra u Majamiju, zna se ko je tata tamo Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Pa jbt ne moze sam covek da dovije sve Smile i Dzejms je imao Onila i Dzejmisona pa nista Smile

bas tako .. James je imao dosta tih zvezda pa opet nije nista dobio .. imao je i kobi sa Sakilom jednog Pejtona i Malonea pa nisu nista uspeli da urade .. nije sve do zvezda .. sva car sporta je u timu
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Sagem xg6
Detroit je igrao odlicnu odbranu, isto kao sto je San Antonio igrao kad je uzimao ono prstenje... isto kao Boston... odbrana mnogo toga resava...

Jedan je Brus Bouen.

Varezaooo. :smajlikojiseklanja:
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Pa jbt ne moze sam covek da dovije sve Smile i Dzejms je imao Onila i Dzejmisona pa nista Smile

bas tako .. James je imao dosta tih zvezda pa opet nije nista dobio .. imao je i kobi sa Sakilom jednog Pejtona i Malonea pa nisu nista uspeli da urade .. nije sve do zvezda .. sva car sporta je u timu
Pa nije covek svemoguc pa da sveke godine uzima po jedan prsten Smile
Mislim da mu je ovih 5 sasvim dovoljno za vreme koje je igrao... a mislim da se moze izjednaciti sa Majklom vec sledece sezone Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
I da se izjednaci u prstenima opet je daleko od njega  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Majkl je ipak .. legenda ... ali Kobi nije daleko od njega
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson k750i
Lakersi doveli Matta Barnesa i Thea Ratliffa

Autor: Totalsport.hrPetak, 23. Srpanj 2010.
Aktualni NBA prvaci, košarkaši Los Angeles Lakersa, pojačali su se 30-godišnjim krilnim igračem Mattom Barnesom, koji je prošlu sezonu proveo u Orlandu, te 37-godišnjim centrom Theom Ratliffom, dosadašnjim članom Charlottea.
Iako je početkom ovog tjedna Barnes najavio kako će iduće sezone igrati za Toronto, zov prvaka je očito bio jači i Lakersi su u četvrtak objavili kako su potpisali ugovor sa slobodnim igračem. Detalji ugovora zasad nisu poznati.
Barnes se nakon šest godina vraća u Los Angeles u kojem je i počeo NBA karijeru, ali u dresu Clippersa. Prije toga je u istom gradu diplomirao na prestižnom sveučilištu UCLA. Osim za Clipperse, igrao je i za Sacramento, New York, Philadelphiju, Golden State, Phoenix i konačno za Orlando.
Prosječno je 201 centimetra visoki košarkaš u karijeri zabijao 7.3 poena, a najuspješniji je bio u dresu Phoenixa za koji je dosegao prosjek od 10.2 poena i 5.5 skokova po utakmici.
Veteran Ratliff je potpisao jednogodišnji ugovor i bit će zamjena za Paua Gasola i Andrewa Bynuma. Poznat je kao specijalist za obranu, a dosad je igrao za  Detroit, Philadelphiju, Atlantu, Portland, Boston, Minnesotu, San Antonio i Charlotte. Prije devet je godina bio sudionik All-Star utakmice, a te je sezone u Philadelphiji igrao i svoju najbolju košarku. Prosječno je ubacivao 12.4 poena i imao 8.3 skokova.
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Lakersi doveli Matta Barnesa i Thea Ratliffa

Autor: Totalsport.hrPetak, 23. Srpanj 2010.
Aktualni NBA prvaci, košarkaši Los Angeles Lakersa, pojačali su se 30-godišnjim krilnim igračem Mattom Barnesom, koji je prošlu sezonu proveo u Orlandu, te 37-godišnjim centrom Theom Ratliffom, dosadašnjim članom Charlottea.
Iako je početkom ovog tjedna Barnes najavio kako će iduće sezone igrati za Toronto, zov prvaka je očito bio jači i Lakersi su u četvrtak objavili kako su potpisali ugovor sa slobodnim igračem. Detalji ugovora zasad nisu poznati.
Barnes se nakon šest godina vraća u Los Angeles u kojem je i počeo NBA karijeru, ali u dresu Clippersa. Prije toga je u istom gradu diplomirao na prestižnom sveučilištu UCLA. Osim za Clipperse, igrao je i za Sacramento, New York, Philadelphiju, Golden State, Phoenix i konačno za Orlando.
Prosječno je 201 centimetra visoki košarkaš u karijeri zabijao 7.3 poena, a najuspješniji je bio u dresu Phoenixa za koji je dosegao prosjek od 10.2 poena i 5.5 skokova po utakmici.
Veteran Ratliff je potpisao jednogodišnji ugovor i bit će zamjena za Paua Gasola i Andrewa Bynuma. Poznat je kao specijalist za obranu, a dosad je igrao za Detroit, Philadelphiju, Atlantu, Portland, Boston, Minnesotu, San Antonio i Charlotte. Prije devet je godina bio sudionik All-Star utakmice, a te je sezone u Philadelphiji igrao i svoju najbolju košarku. Prosječno je ubacivao 12.4 poena i imao 8.3 skokova.

sta ce im ova dvojica koji qrac  Smiley 1 Smile .... samo za dzabe trose pare
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Odlican ugrac je Barns... ima skok, ima sut, dobar je na postu... znacice... a Retlif je cisto da popuni roster...
« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 03:06:38 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.