2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
LA Lakers
Cleveland
Boston
Orlando
Denver
Houston
Portland
Phoenix
Dallas
Neko drugi
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2009/2010  (Pročitano 110208 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple 
Mozda ce i Fiser u Majamiju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.54
Pa to mu je i ostalo... posto je Blejk u Lejkersima, njemu ponudili 2 miliona po godini Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Wall u pobjedi Wizardsa ubacio 24 poena (video)
Noćas su Washington Wizardsi odigrali svoju prvu utakmicu u ljetnoj ligi protiv Golden Stae Warriorsa, a za njih je nastupio i prvi izbor ovogodišnjeg drafta, John Wall.

Iako je krenuo dosta nervozno u utakmicu (promašio prvi šut, drugi mu blokirali), nakon lošijeg starta je pokazao zašto je izabran tako visoko na draftu i utakmicu je završio sa 24 poena i 8 asistencija (imao je i 8 izgubljenih lopti), a dobro je razigravao i talentiranog centra Javale McGeea koji je postigao 21 poen i 13 skokova.

Wizardsi su slavili rezultatom 84:79, a kod poraženih najbolje je odigrao Reggie Williams sa 34 poena.

Sljedeću utakmicu Wizardsi imaju na rasporedu večeras protiv Los Angeles Clippersa, a evo što je izjavio Wall o svojoj prvoj utakmici u dresu Wizardsa:

“Bilo je dobro, nisam igrao poslije sveučilišta i samo sam radio u teretani i bio sam dosta uzbuđen na početku. Pokušavao sam igrati prebrzo i gubio sam dosta lopti, ali kasnije sam se smirio i slušao sam Sama (Casella) i trenere koji su me savjetovali kako da igram.”

nba croatia
« Poslednja izmena: 12. Jul 2010, 16:16:33 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Redd propušta prvu polovicu sezone
Michael Redd, košarkaš Milwaukee Bucksa, jedan je od najplaćenijih igrača u NBA ligi, no njegov klub krajem prošle sezone i početkom iduće neće moći dobiti zauzvrat mnogo toga.

Jedan od najboljih šutera lige početkom je ožujka operirao drugi put isto koljeno, zbog čega nije odigrao kraj prošle sezone i doigravanje, a nove informacije govore da će oporavak trajati mnogo dulje no što se u prvi mah mislilo.

Vijesti iz Milwaukeeja su prilično crne, odnosno, Redd neće igrati sve do veljače 2011. godine, što znači da će propustiti polovicu nove sezone.

S obzirom na gotovo kronične probleme druge zvijezde kluba Andrewa Boguta s laktom, jasno je da u Milwaukeeju nemaju mnogo sreće s ozljedama, te s novim strahom dočekuju sezonu u kojoj će opet loviti doigravanje Istočne konferencije. Prošle su sezone bili šesti na Istoku, te su u 1. kolu doigravanja ispali od Atlante.

- NBA Croatia -
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Ben Wallace produžuje s Pistonsima
Ben Wallace je najavio uskoro potpisivanje dvogodišnjeg ugovora s Detroit Pistonsima.

Preko Associated Pressa u nedjelju rekao je, iako se čuo sa dosta timova, da se odlučio na potpisivanje dvogodišnji ugovor s Pistnosima. Razlog je to što se želi umiroviti kao Piston. Za svaku od ove dvije sezone će zaraditi 1,9 milijuna dolara.

Joe Dumars, predsjednik Pistonsa, najavio je kako je prva obveza tima u free ageny periodu zadržati Wallacea i Willa Bynuma. Wallace je bio jedan od najboljih igrača Detroita prošle sezone, prve u kojoj nisu ihvatili playoff mjesto nakon 2001. godine.

Također, na svom vrhuncu tijekom kojeg je bio četverostruki obrambeni igrač godine pomogao je Pistonsima u pohodu na titulu 2004. godine.

- NBA Croatia -
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Jordan Farmar potpisao za Netse
Playmaker NBA šampiona L.A. Lakersa, Jordan Farmar, potpisao je ugovor sa timom iz New Jerseya.

Tako su Netsi dodali još jednog manje privlačnog free agenta nakon što su prošle sezone bili najlošiji NBA tim. Nakon što nisu uhvatili Jamesa, Wadea ili Bosha, ostalo im je 30 milijuna dolara pomoću kojih mogu dovoditi druge igrače. Tako su osim Farmara doveli Johana Petroa i Travisa Outlawa.

Farmar je u 4 sezone koje je proveo s Lakersima u prosjeku postizao 6,9 koševa i 2,1 asistenciju za 18 minuta provedenih na parketu.

- NBA Croatia -
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
оде и Брат-Хидо из Торонта...  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Bolje po Toronto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Hido i Cajldres iz Olimpijakosa u Feniks
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Ko ce centra njima da igra, mislim na Finiks Smiley 1
« Poslednja izmena: 12. Jul 2010, 21:09:51 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.