2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
LA Lakers
Cleveland
Boston
Orlando
Denver
Houston
Portland
Phoenix
Dallas
Neko drugi
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2009/2010  (Pročitano 109774 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N70
Evo jedne interesantne (barem men) vesti:

Cavs' West arrested on weapons charges

Cleveland Cavaliers guard Delonte West was arrested Thursday after officers pulled him over for speeding on a motorcycle while carrying two loaded handguns and a loaded shotgun in a guitar case.  Smile Smile

ostatak na nba.com

Gde li je krenuo tako opremljen?  Smile Možda je duvao dok je gledao Desperado, pa je umislio čovek da je Banderas...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S
Delonte West nije sam .... ima podstanara u glavi ... vidi se i kad je na terenu da je dijabola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Trener Milwaukeeja: Ukić i Ilyasova su trenutačno ispred svih

U UTORAK su košarkaši Milwaukee Bucksa započeli s treninzima za novu sezonu, a u okupljenom društvu se našao i hrvatski reprezentativac Roko Leni Ukić.

Okupljeni oko trenera Scotta Skilesa košarkaši Milwaukeeja su krenuli s pripremama za novu sezonu koja bi im trebala napraviti pomak u odnosu na prošlu. Tada su, naime, ostali izvan kruga osam najboljih momčadi Istočne konferencije, koje su se plasirale u doigravanje.

Ukić je jedan od igrača kojima Skiles prilično vjeruje i preko kojeg će graditi put do uspjeha, a Splićanin je dobio pohvalu odmah nakon prvog treninga.

"Mogao sam i očekivati da će Roko Ukić i Ersan Ilyasova najbolje izgledati nakon prvog treninga. Ipak su u natjecateljskom ritmu jer su nedavno završili s Europskim prvenstvom. Naravno, mogli su biti i umorniji od drugih, koji su se dobro odmorili, no to nije slučaj. Izgledaju mi jako i ispred svih", rekao je Skiles.

No, da ne puca od snage potvrdio je Ukić: "Europsko prvenstvo me ispraznilo, u više oblika - rekao je igrač koji je ovog ljeta iz Toronta krenuo put Milwaukeeja za Milwaukee-Wisconsin Journal Sentinel."

Bucksi će tijekom ove sezone imati prilično neamerički štih, jer osim Roka Ukića i Turčina Ersana Ilyasove (igrao je u ovom dresu već 2006/07, nakon čega je otišao u Barcelonu) tamo igraju Australac Andrew Bogut, Nizozemac Dan Gadzuric, Kamerunac Luc Richard Mbah a Moute i Argentinac Carlos Delfino.

"Na početku priprema najviše želim raditi na obrambenim taktikama. Obrana je ono što želim uvijek vidjeti kao kvalitetni dio moje momčadi. Moramo biti na svakom suparničkom šutu i štititi napadačke skokove. Na tome sam uvijek inzistirao kao trener, tako će biti i u ovoj sezoni ", rekao je Skiles na startu priprema.
Преузето са.....
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zivi svoj zivot i ne daj da se drugi meshaju!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ako sad moj cleveland ne dobi nikad nece Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Ako sad Klivlend ne dobije, ode Lebron kod Rusa u Nju Dzersiju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
ja mislim  da najvise sansi imaju moji LA Lakers-i pre svega zato sto su zadrzali igrace
tako da znaju maltene ko kako dise,a i doveli su Artesta sjajnog defanzivca,ali i napadaca!!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja navijam za Lakerse,ali mislim da ove sezone najvise sanse imaju Klivlend,Orlando pa Lakersi...
Jedva cvekam da vidim Seka i Lebrona zejdno kako ce da funkcionisu...da vidim Supermena,od kojeg ocekujem jos bolju sezonu od prosle i naravno neka nova kucanja na All_Staru...da cidim naravno i Kobija,najboljeg igraca...
Bice zanimljivo i kako ce Hido odigrati za Reptorse.. Smile A i Milicic za New York Smile
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Ajverson propušta predsezonu

Bek Memfis Grizlisa Alen Ajverson propustiće naredne tri nedelje treninga zbog povrede mišića.

Grizlisi su ovu vest saopštili pred egzibicionu utakmicu u sredu protiv Oklahoma Siti Tandera. Ako je procena tačna, Ajverson će propustiti čitavu predsezonu, a nastup na startu 28. oktobra protiv Detroit Pistonsa kod kuće biće pod znakom pitanja.

„Način na koji ja gledam je da mi je drago što se ovo dogodilo sada, a ne u toku sezone. To je jedina pozitivna stvar u čitavoj situaciji“, rekao je Ajverson.

On je naglasio da se brzo oporavlja i rekao je da će se vratiti pre početka sezone. Iskusni bek je bio povređen još tokom prošlonedeljnog trening kampa u Birmingemu. Ajverson je rekao da je tek počeo da ulazi u formu, pošto nije igrao košarku pet meseci čekajući da vidi gde će nastaviti karijeru.

„Moje noge se osećaju bolje, bolje nego prvih nekoliko dana kampa. Onda je odjednom došao bol u mišiću“, istakao je Ajverson.

Sjajni bek ulazi u 14. sezonu NBA sezonu, a četiri puta je bio najbolji strelac lige. On je prošlog meseca potpisao ugovor sa Memfisom i tako postao igrač sa najvećim renomeom u istoriji kluba.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 08. Okt 2009, 14:55:23 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Tako se uzima lova Smile
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 6630
Menadžeri: LeBron opet MVP

Generalni menadžeri NBA klubova predviđaju da će ove sezone titulu ponovo osvojiti Los Anđeles Lejkersi dok će MVP opet biti LeBron Džejms.

Lejkersi su dobili 61 odsto glasova da će biti prvaci, dok su Boston i Klivlend podelili drugo mesto sa 18 posto. Seltiksi su dobili 50 poesto glasova da će osvojiti titulu prvaka Istočne konferencije, a Kavalirsi 43.

Orlando, koji brani titulu prvaka Istoka, dobio je samo sedam posto glasova.

„To su generalni menadžeri. To su momci koji više ne igraju košarku, pa će naravno birati svoje ekipe da pobede. To je ono što razumemo“, rekao je krilni centar Medžika Dvajt Hauard.

Među ostalim timovima koji su glavni konkurenti za osvajanje titule prvaka divizije San Antonio je favorit za Jugozapad, a Portland za Severozapad.

Generalni menadžeri nisu mogli da glasaju za svoje ekipe i svoje igrače.

Džejms je dobio 69 posto glasova da će postati MVP. Kobi Brajant je dobio 17 posto, a Hauard 7.

Generalni menadžeri kažu da će Blejk Grifin igrač Klipersa biti najbolji ruki sezone.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.