2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
LA Lakers
Cleveland
Boston
Orlando
Denver
Houston
Portland
Phoenix
Dallas
Neko drugi
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2009/2010  (Pročitano 110197 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.33
Odigrase danas protiv Njujorka .. i opet izgubili ..
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pa sad sam to gledao zbog toga ja nametnu tu temu Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.33
Pa sad sam to gledao zbog toga ja nametnu tu temu Smile 

najgori rezultat svih vremena .. tj. najgori pocetak u NBA istoriji su imali Majami i LA Klipersi

Citat
0-17 - Miami Heat started their inaugural season in the NBA with that mark from November 5 to December 12, 1988

0-17 - Los Angeles Clippers from February 5 to March 10, 1999 to start the strike-shortened 1998-99 season

http://malaysia.answers.yahoo.com/question/index?qid=20071113030720AAbyqHy
« Poslednja izmena: 21. Nov 2009, 23:22:00 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Не зна се ко је гори...? Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne lomite mi bagrenje !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 297
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia e66
dali zna neko sta je sa Jaricem ?

Stojakovic se malo povratio ,a ovi ostali nasi sama bruka i beda.
cak i NY pobedjuje kad Darko neigra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Kakvu je gresku napravi D'Antoni danas protiv Bostona, na 9 sekundi pre kraja produzetka, 105:105 i imaju pravo na jos jedan faul (bonus) i niko ne pravi faul. A na 3 sekunde pre kraja Pirs je bio na polovini terena sa loptom, krene ka kosu, udvajanje, Garnet ostane sam i pogodi sa zvukom sirene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung i5700 + D880
Gledao sam ja na momente Nikse i Seltikse, jako losa utakmica bese...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Кобе објаснио неке ствари... Smile

part 2.

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Kidd postao drugi asistent svih vremena, Allen Iverson odlazi u mirovinu

MOŽDA i najbolji playmaker posljednje dekade, Jason Kidd, iskoristio je pobjedu Dallasa u Houstonu i za vlastitu promociju, postavši drugi asistent NBA lige svih vremena.

Serijom 26:0 Dallas je preokrenuo rezultatski manjak kod Houstona u susretu kojeg su domaći Rocketsi otvorili 15:2, te je kontroliravši daljnji tijek utakmice slavio u konačnici uvjerljivu 130:99 pobjedu.

Ovo je već drugi puta ove sezone da je Dallas nadvisio momčad iz Houstona, a ponovno se presudnim pokazala igra Jasona Terryja koji je uz šut 10-11 susret okončao s 27 poena i 10 asistencija. Kada je o asistencijama riječ treba spomenuti sedam novih Jasona Kidda čime je svestrani razigravač dosegnuo brojku od 10.337 dodavanja za poen, prestigavši pritom na drugom mjestu NBA liste po broju asistencija Marka Jacksona (10.334).

Brojka koju je postavio legendarni play Utah Jazza John Stockton (15.806) nedohvatljiva je Kiddu, a vjerojatno će još dugi niz godina biti najbolje ostvarenje u svijetu razigravača.

"Neki rekordi su tu da bi i ostali. Ne vidim da bi netko taj rekord uskoro mogao srušiti. Najvažnije je samo igrati, ostale će se stvari dogoditi same po sebi. Tek na kraju karijere valja baciti pogled unatrag i vidjeti što ste postigli"m kazao je Kidd koji je Houstonu ubacio i devet poena.

Momčad Phoenix Sunsa i dalje nezaustavljivo gazi suparničke sastave. Omjerom najbolji kolektiv NBA lige (12:3) i petnaestu je utakmicu ove sezone za redom ubacio više od sto poena, čime su i dalje jedina momčad u ligi koja je svaki susret završila s troznamenkastim brojem poena. Gledano vezano s prošlom sezone, Sunsi su u posljednje 32 utakmice ubacili minimalno sto poena. U petnaestoj uzastopnoj domaćoj pobjedi slavili su protiv Memphis Grizzliesa 126:111.

Sunsi su na vrhu, a New Jersey Netsi zakovani za dno NBA lige. Upisali su 15. poraz, ovaj puta kod Portlanda gdje je bilo 93-83, i tako su se na samo dvije utakmice približili negativnom rekordu lige. Sedamnaest početnih utakmica u sezoni 1988/89 nikoga nije uspjela pobijediti momčad Miamija Heata, a isto su ostvarili i Los Angeles Clippersi u zbog lockouta skraćenoj sezoni 1999. godine.

Slabo igraju i Minnesota Timberwolvesi koji su u srijedu ostvarili najslabiji start u sezonu u 15-godišnjoj povijesti kluba. Porazom 124:111 u Minneapolisu od Denvera pali su omjerom na 1:14.

Klupski rekord po uvjerljivosti pobjede upisali su košarkaši Charlotte svladavši Toronto 116:81. U šest godina dugoj povijesti kluba do sada se isticalo +32 protiv Indiana Pacersa od 16. studenog 2005.

Dodajmo još da je Miami svladao Orlando 99:98 zakucavanjem Michaela Beasleyja 1.6 sekundi prije kraja susret, te da Roko Leni Ukić ponovno nije sudjelovao u igri Milwaukeeja koji je nakon produžetka pao kod New Orleansa 102:99. Bila je to osma uzastopna pobjeda Hornetsa nad Bucksima i deveti uzastopni poraz Milwaukeeja u New Orleans Areni.

Umirovio se Allen Iverson

Allen Iverson, deseterostruki All-Star košarkaš i vođa Philadelphijine momčadi koja je 2001. godine igrala veliki finale NBA lige, obznanio je da se povlači u mirovinu.

Objavio je to 34-godišnji playmaker putem web-stranice Stephena A. Smitha, novinara koji je pratio njegovu karijeru za vrijeme igranja u momčadi 76ersa.

"Želim objaviti svoju odluku o umirovljenju u NBA ligi. Uvijek sam mislio da ću to učiniti kada više neću biti sposoban pomoći momčadi, no, nažalost, to nije slučaj. Još uvijek osjećam veliku ljubav prema igri i mislim da je u mojem “tanku” ostalo još goriva. Zaista mislim da se još uvijek mogu natjecati na najvišoj razini."

"Mirovina će mi omogućiti više vremena kojeg ću provesti sa suprugom i djecom. Nagrada je to koja premašuje sve što sam ostvario na košarkaškom terenu. Molio sam za te dane i sada ih dočekujem kao najveći dar. U NBA ligi sam proveo 13 divnih sezona na čemu sam zahvalan".kazao je uz zahvalu navijačima i sponzorima Iverson, te dodao posebno hvala Michaelu Jordanu, Magicu Johnson, Charlesu Barkleyju, Isiahu Thomasu i Larryju Birdu “momcima koji su udahnuli viziju u njegovu igru”.

Iverson je najsvjetlije trenutke karijere započete 1996. godine imao u dresu 76ersa iz Philadelphije, svom prvom klubu u NBA karijeri. Branio je još boje Denvera i Detroita, da bi u ovoj sezoni i tri puta nastupio za Memphis, gdje je bio nezadovoljan ulogom rezervnog playmakera.

"Otići će u povijest kao najbolji niski branič koji je ikada igrao ovu igru. Imam osjećaj da će se ipak za njega otvoriti i prozor povratka u NBA ligu", ispratio je George Karl Iversona kojeg je vodio u danima provedenima u Denveru.

Iverson je četiri sezone bio najbolji strijelac lige, a u mirovinu je otišao kao, prosjekom, peti strijelac lige svih vremena (27.1 poen po susretu), te kao 17. na vječnoj listi s 24.020 ubačenih koševa.

Samo je Michael Jordan u utakmicama doigravanja ubacio više od 29.7 Iversonovih poena.
---------------

Пренето са..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Allen Iverson has accepted a one-year contract offer and will re-join the Philadelphia 76ers, ESPN.com reports.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.