2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: NBA Sezona 2008/2009, Ko ce biti sampion?
LA Lakers
75%  (39)
Orlando
25%  (13)
Ukupno glasova: 52
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2008/2009  (Pročitano 84776 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Wowwwwww
Ovaj Rej Alen je lud.Svaka mu cast sto je resio sam utakmicu

A mogao je i Ben Gordon  Smile

U pravu si .. ona trojka Alena ga je usrala i da nije pogodilo grdili bi ga ovi iz Bostona kako ni na ovoj utakmici nije ništa pokazao ..
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Hauard najbolji defanzivac NBA lige
21.04.09. 21:50

Dvajt Hauard, najbolji defanzivac NBA ligeCentar Orlanda Dvajt Hauard proglašen je za najboljeg odbrambenog igrača NBA lige ove sezone. On je sa ukupno 542 poena u anketi u kojoj glasaju novinari, daleko nadmašio LeBrona Džejmsa iz Klivlenda (148 poena) i Dvejna Vejda iz Majamija (90 poena).

Od 119 novinara koji glasaju, njih 105 je Hauarda videlo kao najboljeg defanzivca. 23-godišnji centar Orlanda je najmlađi igrač u istoriji NBA koji je dobio ovo priznanje i tek peti košarkaš koji je u istoj sezoni bio najbolji skakač i bloker. Pre Hauarda, to je pošlo za rukom Bilu Voltonu, Karimu Abdulu-Džabaru, Hakimu Olajdžuvonu i Benu Valasu.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung 
Tuesday, Apr 21, 2009

Detroit 82    

Cleveland  94    

Cavaliers lead series 2-0

Houston    103

Portland    107    

Series tied 1-1    

Utah    109    

LA Lakers    119

Lakers lead series 2-0
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung 
Vecerasnje utakmice

Philadelphia -   Orlando

76ers lead series 1-0    

Miami  - Atlanta

Hawks lead series 1-0    

New Orleans -   Denver

Nuggets lead series 1-0
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Na OBN ima prenos  Miami  - Atlanta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Ima isto jedan site,prenosi sve ,tu verovatno ima nba,al zaboravih link,no ako nekog zanima postavicu,naravno ako ne krsi pravila bureka. . .

Ps.Latifovich kad god vidim tvoje ime,pomislim da je lightsoft Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
I ja isto kad god vidim njega mislim da sam ja Smile, jos kad bi sklonio i ja avatar, najebali ste Smile

www.atdhe.net

e-televizor.com otsek sport, ali bise volim na TV-u da gledam, imam satelistsko, sportitalia svako vece prenosi po jednu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
To je taj link. Smile Sto se tice gledanja, pa i ja volim da gledam na tv-u,al nemam Smile Nekad bilo na sport klubu,bilo jedne godine,pa prestali,tako da gledam povremeno na obn, i od ove godine neki na netu. . . Uglavnom,kao klinac sam pratio vise nba,kao i vecina ljudi,gledanost je znatno opala. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Apple 
Napred Majamiiiii  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Lejkersi i Dalas blizu polufinala

U mečevima plej-ofa NBA lige koji su odigrani u subotu uveče, pobede su zabeležili Lejkersi, Dalas, Nju Orleans i Majami.

Lejkersi su savladali Jutu u Solt Lejk Sitiju sa 108:94 i poveli sa 3:1 u seriji, a priliku da obezbede plasman u polufinale imaju u ponedeljak. Dalas je pobedom nad San Antonijom od 99:90 takođe poveo sa 3:1u seriji, dok je Nju Orleans smanjio na 2:1 protiv Denvera pobedom od 95:93, uz četiri poena Peđe Stojakovića. Majami je savladao Atlantu sa 107:78 i poveo sa 2:1 u seriji.

Kobe Brajant je na najbolji mogući način popravio loš utisak koji je ostavio u prethodnom meču plej-of serije sa Jutom, kada je iz igre ostvario izuzetno slab procenat šuta, 5-24. Lejkersi su slavili sa 108:94, a Brajant je meč završio sa 38 postignutih poena, uz šut iz igre 16-24. Pored njega su se istakli Lamar Odom sa 10 poena i 15 uhvaćenih lopti i Pau Gasol, koji je takođe imao dabl-dabl učinak, od 13 poena i 10 skokova. U ekipi Jute su odlične partije pružili Deron Vilijams koji je imao 23 poena i 13 asistencija i Karlos Buzer sa 23 poena i 16 skokova. Naredni meč igra se u Los Anđelesu u ponedeljak.

Iako su Toni Parker i Tim Dankan pružili sjajne partije, ekipa Dalasa je uspela da trijumfuje sa 99:90 i da povede sa 3:1 u seriji. Parker je postigao čak 43 poena, dok je Dankan uz 25 poena imao 10 skokova i sedam asistencija, ali to nije bilo dovoljno za Maverikse. Najefikasniji u ekipi Dalasa bio je Džoš Hauard sa 28 poena. Dirk Novicki je ostvario dabl-dabl (12 poena, 13 skokova), dok je Džejson Kid imao 14 poena i po sedam asistencija i skokova. Priliku da napravi iznenađenje i eliminiše San Antonio, Dalas će imati u utorak na gostovanju Spursima.

Nju Orleans je iskoristio prednost domaćeg terena i smanjio na 2:1 protiv Denvera, pobedom od 95:93. Hornetse je do pobede predvodio Kris Pol koji je na terenu proveo surovih 46 minuta. Plejmejker Nju Orleansa je postigao 32 poena, uz 12 asistencija i šest skokova. Dejvid Vest je postigao 19, uz devet skokova, dok je Rašual Batler meč završio sa 17 poena. Srpski košarkaš Predrag Stojaković imao je slabo veče, pošto iz igre uspeo da ubaci samo jednom, postigavši ukupno četiri poena. U poraženoj ekipi istakli su se Karmelo Entoni sa 25 poena i osam skokova, Kenjon Marton (12 poena, 10 skokova) i Čonsi Bilaps sa 16 poena, sedam skokova i šest asistencija. Naredni meč igra se u ponedeljak, takođe u Nju Orleansu.

Najubedljiviju pobedu zabeležio je Majami koji je savladao Atlantu sa 107:78. Dvejn Vejd bio je najefikasniji sa 29 poena, uz sedam skokova i osam asistencija. Dobru partiju prikazao je i Džermejn O’Nil sa 22 poena i 10 skokova, dok je Udonis Haslem imao 12 poena i 13 skokova. Al Horford, Majk Bibi i Džoš Smit postigli su po 13 poena za poraženu ekipu. Majami vodi sa 2:1 u seriji i biće domaćin u sledećem meču koji se igra u ponedeljak.

Najbolji potezi za 25. april:

Juta - L.A. Lejkers 94:108
(Vilijams 23p 13as, Buzer 23p 16s – Brajant 38p 6s, Gasol 13p 10s, Odom 10p 15s 6as)

Dalas – San Antonio 99:90
(Hauard 28p, Kid 14p 7s 7as, Novicki 12p 13s – Parker 43p 5s, Dankan 25p 10s 7as)

Nju Orleans – Denver 95:93
(Pol 32p 6s 12as, Vest 19p 9s, Batler 17p, Stojaković 4p – Entoni 25p 8s, Bilaps 16p 7s 6as, Martin 12p 10s)

Majami – Atlanta 107:78
(Vejd 29p 7s 8as, O’Nil 22p 10s, Haslem 12p 13s – Horford 13p 7s, Bibi 13p, Smit 13p 8s)

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.