2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti šampion?
Boston
61.9%  (60)
LA Lakers
38.1%  (37)
Ukupno glasova: 97
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2007/2008  (Pročitano 49560 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.26
Svake godine na istoku 8 mesto je ispod 50%  Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 16:13:26 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bas su losi .. ne znam samo zasto je liga tako podelila
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.26
New Orleansa su prebacili pre 2-3 sezone na zapad, na istoku su bili ispod proseka, evo vidis sada sta rade na zapadu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
da ali taj tim nije imao Pedju tada ni Chris Paul-a Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Moćni Nju Orleans, Lejkersi zaspali

Nju Orleans Hornetsi dobili su i drugi meč zaredom na turneji po Istoku, 100:99 protiv Klivlend Kavalirsa, a koš odluke postigao je Dejvid Vest u poslednjem sekundu.

Lebron Džejms oslobodio se Predraga Stojakovića i doveo Klivlend u vođstvo 7,7 sekundi pre kraja (99:98), ali je Kris Pol potom privukao pažnju trojice igrača domaćeg tima i majstorski uposlio slobodnog Vesta. Ovaj je sa oko pet metara pogodio kao da je na treningu.

"Ja ga zovem 'Ubica sa pet metara'. Čovek ne promašuje", izjavio je Pol, koji je završio meč sa 15 poena i čak 20 asistencija.

Stojaković je sa šest trojki iz devet pokušaja i ukupno 25 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu. Sa ukupno 1.389 pogodaka van linije od 7,24 metra izbio je na osmo mesto "večne liste" trojkaša NBA lige, ispred veterana Minesote Entoana Vokera.

Iznenađenje večeri priredili su Šarlot Bobketsi, koji su uhvatili na spavanju Los Anđeles Lejkerse i u njihovom Stejpls centru slavili lagodnom razlikom - 108:95. Kobi Brajant izgubio je živce u poslednjoj četvrtini i zbog dve tehničke greške morao pre vremena u svlačionicu.

"Možda izgledam kao neko ko je ovde došao da nešto objasni, ali nemam šta da vam objasnim. Zato me i ne pitajte ništa. U mnogo stvari izgledalo je kao da to nismo mi", obratio se novinarima trener "jezeraša" Fil Džekson.

Kada su ga ipak upitali da prokomentariše isključenje Brajanta, kog još samo jedna tehnička deli od automatske suspenzije na jedan meč, Džekson se samo nasmešio, ustao i otišao!

Lideri Istoka, Boston Seltiksi, prekinuli su seriju od dva poraza savladavši Finiks Sanse 117:97. Prve dve četvrtine završene su sa po 13 poena razlike za Boston, odnosno Finiks, a onda je domaćin "prelomio" serijom 15:4 sredinom trećeg perioda.

Pogledajte deset najatraktivnijih poteza prethodne večeri!

Pored Stojakovića, na teren su u noći između srede i četvrtka izašla još petorica srpskih internacionalaca.

Saša Pavlović, Nenad Krstić, Marko Jarić, Darko Miličić i Vladimir Radmanović bili su u startnim petorkama svojih timova i uglavnom pružili solidne partije.

REZULTATI:

Atlanta - Milvoki 115:96
Džo Džonson 28p, 8as - Bogut 27p, 9sk, 4as

Boston - Finiks 117:97
Garnet 30p, 6as - Studemajer 32p, 6sk, 5izg

Filadelfija - Čikago 121:99
Iguodala 21p, 4sk, 9as, 4ukr - Sefološa 20p, 5sk, 5as

Klivlend - Nju Orleans 99:100
Ilgauskas 29p, 15sk, Pavlović 10p, 2as za 24min - Stojaković 25p, 3sk, 2ukr za 43min

Toronto - Detroit 89:82
Boš 21p, 6sk - Bilaps 24p, 5sk, 9as, 5izg

Nju Džersi - Indijana 124:117
Bun 26p, 6sk, Krstić 4p, 4sk za 18min - Danlivi 33p, 6sk, 7as

Njujork - Majami 103:96 (92:92)
Kroford 24p, 4sk, 5as, 4ukr - Riki Dejvis 28p, 9sk, 6as

San Antonio - LA Klipers 97:88
Dankan 26p, 12sk, 4as - Tornton 21p, 9sk

Hjuston - Minesota 97:86
Mekgrejdi 23p, 11sk, 9as - Al Džeferson 21p, 10sk, 5blk, Jarić 3p, 2sk, 6as, 2ukr za 35min

Sakramento - Memfis 107:106 (98:98)
Kevin Martin 36p, 7sk, 4as - Vorik 26p, 8sk, Miličić 4p, 9sk, 2blk, 2izg za 35min

Sijetl - Vašington 99:104
Durent 32p, 7sk - Batler 21p, 5sk, 9as, 5izg

LA Lejkers - Šarlot 95:108
Brajant 27p, 6sk, Radmanović 3p, 5sk, 4as, 3izg za 21min - Džejson Ričardson 34p, 10sk

TABELE

ISTOK: Boston 56-15, Detroit 50-21, Orlando 46-27, Klivlend 40-32, Vašington 37-34, Filadelfija 37-35, Toronto 36-35, Atlanta 31-40, Nju Džersi 31-41...

ZAPAD: Nju Orleans 49-21, Hjuston 49-23, LA Lejkers 49-23, Juta 47-25, San Antonio 49-23, Finiks 47-24, Dalas 45-26, Golden Stejt 43-27, Denver 43-28...

Izorv: Mondo
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Peđa i Hornetsi stižu u Evropu!

Srpski internacionalac Predrag Stojaković i njegov tim Nju Orleans Hornets naredne jeseni će gostovati u Evropi u okviru tradicionalnog programa "NBA Europe Live", saopšteno je iz kontinentalne kancelarije NBA lige u Londonu.

Timovi najkvalitetnijeg klupskog takmičenja na svetu treću godinu zaredom će igrati pripremne utakmice na tlu Evrope, a ovog puta su pored Hornetsa izabrani šampioni iz 2006. godine, Majami Hit, Nju Džersi Nets i Vašington Vizards.

To znači da postoje izgledi da se u "komšiluku" pojavi i reprezentativni centar Nenad Krstić, ali pod uslovom da prethodno obnovi ugovor sa Netsima, koji mu ističe po završetku aktuelne sezone.

Prema rasporedu turneje, prvi meč će 9. oktobra u Parizu odigrati Majami i Nju Džersi, a isti timovi sastaće se i tri dana kasnije u O2 areni u Londonu.

Vašington i Nju Orleans odmeriće snage 14. oktobra u Berlinu i 17. oktobra u Barseloni.

Nije objavljeno da li će NBA timovi igrati i protiv pojedinih evropskih ekipa, što je bio slučaj 2007. godine, kada su u šest gradova "starog kontinenta" gostovali Memfis, Toronto, Boston i Minesota.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bogami .. Pedja je bas nasao dobar tim .. nema sta .. svaka mu cast na dosadasnjem ucinku u sezoni  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Ilario se vratio posle raka testisa

Važnije od toga da li će Denver izboriti plej-of na Divljem zapadu ove sezone je vest da se Brazilac Nene Ilario vratio na teren posle operacije malignog tumora testisa.

Svako ko je gledao NBA duel izmedju Denvera i Dalasa u noći izmedju četvrtka i petka naježio se 77 sekundi pre kraja, kada je na teren istrčao Nene Ilario.

"Preživeo sam. I dalje sam ovde! Tako znam da sam živ... Nov sam čovek, biću jači nego ikad. Hoću samo da se zahvalim svima što su bili uz mene", ushićeno je pričao Ilario posle meča.

Koliko je čelična volja ovog momka, govori podatak da je operacija obavljena pre samo dva i po meseca, a da nije prošlo ni mesec dana od kada je završio sa hemoterapijom. Možda zato i podatak da su Nagetsi pobedili Mevse sa 118:105 i prišli im na samo pobedu zaostatka pre finiša regularnog dela i nije toliko bitan.

Krilni centar je prestao da igra 11. januara, kada je ustanovljeno da ima rak.

"Svi smo uzbudjeni što je Nene ponovo na terenu. Nebitno je koliko igra, bitno je da nosi dres i da se smeje ponovo, posle svega kroz šta je prošao", rekao je Karmelo Entoni, najbolji pojedinac susreta u najvećem gradu države Kolorado.

Entoni je Dalasu ubacio 32 poena, uz deset skokova i osam asistencija.

U subotu kasno uveče će Denver igrati protiv Golden Stejta, ekipe sa kojom vodi direktan duel za osmo mesto.

"Ta utakmica je još važnija od ove", dodao je Entoni.

I Golden Stejt dolazi na duel sa Denverom sa pobedom. Oni su u svom Ouklendu nadigrali Portland (111:95) i zadržali "pola pobede" više od Denvera na tabeli Zapada.

Na Istoku odigran je samo jedan i to prilično nezanimljiv meč izmedju drugog najboljeg tima konferencije i najgoreg tima lige. Detroit je otaljao posao protiv Majamija (85:69) u pobedi kojom su četvrtu godinu zaredom obezbedili titulu u diviziji Central.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy
Odlična partija Miličića

Sa 20 koševa, 12 skokova, tri asistencije i četiri "rampe" centar reprezentacije Srbije Darko Miličić bio je, uz Rudija Gaja, najzaslužniji za pobedu Memfisa protiv Lejkersa u Stejpls centru.

Do tek šeste pobede na prethodnih 36 gostovanja "Grizliji" su stigli zahvaljujući činjenici da je njihova kompletna petorka ostvarila dvocifreni košgeterski učinak: Gaj je postigao 28 poena, Miličić 20, Hakim Vorik 16, Kajl Lovri 13 i Majk Miler deset, uz isto toliko uhvaćenih lopti.

Lejkersima nije pomogao ni Kobi Brajant koji je 23. put ove sezone postigao više od 50 koševa. Memfisu je ubacio 53, ali prvi sledeći na listi strelaca "jezeraša" bio je Saša Vujačić sa 14 poena.

Vladimir Radmanović je bio "starter" u timu Lejkersa, a za 25 minuta postigao je devet koševa, uz pet uhvaćenih lopti.

BLIC ONLINE

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
Lejkersima nije pomogao ni Kobi Brajant koji je 23. put ove sezone postigao više od 50 koševa.

Nije los... Na ~70 meceva, on je u 23 zabio 50+ poena...

Kakvi pajseri, neverovatno.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.