2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti šampion?
Boston
61.9%  (60)
LA Lakers
38.1%  (37)
Ukupno glasova: 97
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2007/2008  (Pročitano 48536 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880

Za mene je Kosta Perovic dosta bolji od njega...

Kolega,nisi se ti nagledao Koste Smile Ja bas nesto i ne volim Milicica ali za Kostu je Hakim licno.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ima Kosta neke kvalitete ali se ekstremno ne uklapa u run 'n' gun igru Warriorsa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Pa,da,jebe ga samo ovo "run"... a pomalo i "gun".
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
A dok je Dark O grejao klupu u Detroitu, Kosta je razvaljivao po evropi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Pobeda Dalasa u teksaškom derbiju

Košarkaši Dalasa pobedili su kod kuće San Antonio sa 105:92 u derbiju zapadne konferencije NBA lige. Maverikse je predvodio Džoš Hauard sa 23 poena, Haris i Teri ubacili su po 18, dok je Dirk Novicki imao 17 poena i 8 skokova. Na drugoj strani, Emanuel Đinobili je postigao 25 poena, Tim Dankan 24, ali su Sparsima nedostajali poeni Tonija Parkera koji je pogodio samo 1 od 11 šuteva iz igre. Francuski bek utakmicu je završio sa 7 poena i 8 asistencija.

Maveriksi su utakmicu rešili već u prvom poluvremenu. Na velikom odmoru bilo je čak 59:40 za domaće, a San Antonio do kraja meča ni u jednom trenutku nije uspeo da se približi na manje od 10 poena zaostatka.

"Tek je početak sezone i ova pobeda ne znači mnogo. Sutra nas čeka nova utakmica, a ključni dueli dolaze tek u plej-ofu", rekao je bek Dalasa Devin Haris posle pobede nad San Antoniom.

U jedinoj preostaloj utakmici u noći između četvrtka i petka, Finiks je savladao Čikago sa 112:102. Sanse je predvodio Leandro Barbosa sa 25 poena, Hil je zabeležio 24, Merion 21, Stodemajer 14, a Dijao i Neš po 10. S druge strane, Gordon je postigao 24, a Deng 23.

Rezultati, četvrtak/petak:

Dalas (6-2) – San Antonio (7-2) 105:92
Finiks (7-2) – Čikago (1-6) 112:102

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Navaro: Ameri, dajte loptu!

Španac Huan Karlos Navaro otišao je "preko bare" sa oreolom jednog od najboljih evropskh košarkaša. Dugo je bio prva violina Barselone, gazda na terenu koji je trošio najviše lopti, medjutim, u dresu Memfisa susreo sa problemom većine novajlija u NBA ligi.

"Velika je razlika izmedju moju nekadašnje uloge u Barseloni i sadašnje u Memfisu. Znao sam da to može da mi se dogodi kao novajliji, ali nastojaću da se izborim za više odgovornosti. Teško podnosim taj prelazak od glavnog igrača do rezerve drugima. Muči me što predugo sedim na klupi i ulazim na teren hladan. S klupe ne vidim situaciju dobro. Želeo bih da pomognem ekipi u presudnim trenucima, odlučujućim šutevima", rekao je Navaro španskoj agenciji EFE.

Loš engleski jedan je od glavnim problema "La bombi" da se adaptira na novu sredinu.

"Na terenu komunikacija je komplikovana. Moram biti dvostruko skoncentrisan da shvatim poruke saigrača. Još dosta moram da naučim", rekao je Navaro, koji je u dosadašnjih sedam utakmica u dresu Memfisa na parketu prosečno provodio 13 minuta i beležio četiri poena.

U dresu Memfisa nastupaju još dvojica Evropljana. Navarov reprezentativni drug Pau Gasol i srpski internacionalac Darko Miličić.

(MONDO)

................................................................................................................................

On je debil mislio da će da bude glavni igrač... i da se ispucava po želji...  Smile Smile

Toliko mi je uvek bio antipatičan da me prosto raduje ova situacija...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
A on mislio ako je glavni u Barsu da ce da bide i u Memfis, Imaju jednog spanca, i dosta im je. Isto, ce biti i sa Kalderonom u Torontu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Od njega su mi odvratniji samo onaj pavijani Rejes i Kalderon...mozda i Mumbru i Gasol... Ma,lazem,svi su ogavni.

Ne mogu da verujem da je lik mislio da ce biti neko mudo u NBA Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Od njega su mi odvratniji samo onaj pavijani Rejes i Kalderon...mozda i Mumbru i Gasol... Ma,lazem,svi su ogavni.

Smile  Od njega niko nije odvratniji!!!  Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Ja bih radije sparingovao sa Kalderonom i Rejesom dzuniorom (stariji je jedan od retkih spanskih igraca koje ne mrzim/nisam mrzeo). Da se razumemo,i Navaro je mali papak ali ova dvojica su teski shabani,najgora sorta...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.