2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 76054 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kobi Lejkersima: Dva smo sveta različita

Najveća zvezda NBA lige Kobi Brajant definitivno ima ozbiljnu nameru da napusti Los Andjeles Lejkerse!

Brajant je na svom internet sajtu (kb24.com) napisao da on i ljudi na čelu slavne organizacije imaju "različite vizije budućnosti" i da je za svoju ljubav prema jedinom klubu za koji je nastupao spreman da žrtvuje sve - osim pobeda i trofeja.

"Kada nešto volite tako mnogo, koliko ja volim Lejkerse, teško vam je i da zamislite sebe u dresu drugog tima. Ali jedna stvar koju nikada neću biti spreman da žrtvujem su pobede. Što sam više razmišljao o budućnosti, postajalo mi je sve jasnije da Lejkersi i ja imamo različite vizije", napisao je prvi strelac lige.

Devetostruki učesnik Ol star utakmice ima ugovor sa "jezerašima" na još četiri sezone, ali ima opciju da ga raskine već leta 2009. godine. Brajant je nakon eliminacije od Finiksa u prvom kolu plej-ofa ispoljio nezadovoljstvo, izjavom da ga "ništa neće sprečiti da zatraži trampu", ali je "promenio ploču" posle samo nekoliko sati.

Ipak, u nedelju je poslao poruku javnosti da Lejkersi, predvodjeni vlasnikom Džerijem Basom, ne čine ništa da ga okruže igračima sa kojima bi mogao ponovo da juriša na titulu.

"Lejkersi su se opredelili za dugoročni plan oporavka, a to nije ono što mi je gospodin Bas predočio kada sam kao slobodan agent odlučio da ostanem ovde. Gledao sam kako se taj plan sprovodi u delo prethodne tri sezone, gledao sam kako prilike za dobre 'trejdove' dolaze i prolaze i kako kvalitetni slobodni agenti potpisuju za druge klubove. Tako smo došli do toga da Lejkersi za tri sezone nisu dobili nijednu plej-of seriju", podvukao je Brajant.

Vlasnik Bas nije se oglasio povodom najnovijih Brajantovih istupa, ali je pre dve nedelje izdao saopštenje u kojem je poručio da "nastavlja da radi na svim mogućim načinima da unapredi ekipu, sa Kobijem kao njenim stubom".

Brajant je u tandemu sa Šakilom O'Nilom podario Lejkersima tri uzastopne titule prvaka (2000-2002), ali je posle poraza od Detroita u finalu 2004. godine taj fenomenalni par razbijen odlaskom O'Nila u Majami. Od tada, Lejkersi više ni izbliza nisu ono što su bili.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
"Јер ти и јаааа - 2 смо света различитааа..."  Smile

Може ево у Кливленд за Сноуа и Лерија Хјуза... То је понуда коју Лејкерси не могу одбити!  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia n73
Koje sranje od prvenstva ove godine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
pominje se trejd LA-Bulls    Kobe-Deng,Wallace i Gordon ali ako na to pristanu Chicago ima da bude gori od sadasnjih Lakers-a Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
pominje se trejd LA-Bulls    Kobe-Deng,Wallace i Gordon ali ako na to pristanu Chicago ima da bude gori od sadasnjih Lakers-a Smile

Slazem se u potpunosti sa ovim sto je Big Worm rekao ..  Smile... Kobe nije za nista .. kakav je on to igrac kada je dozvolio da tim koji je harao, zahvaljujuci Shaq-u, padne do te mere da nisu usli bili ni u playoff pa je ove godine nekako uspeo.  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kobe nije za nista

http://rapidshare.com/files/37379409/asd.mp3.html

vidi se odmah kakav si vrsni poznavalac. poslushaj ovaj snimak, zamisli, isto to kaze i barkley...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Pa vidi se da smo ja i Charli neki rod  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Slazem se u potpunosti sa ovim sto je Big Worm rekao ..  Smile... Kobe nije za nista .. kakav je on to igrac kada je dozvolio da tim koji je harao, zahvaljujuci Shaq-u, padne do te mere da nisu usli bili ni u playoff pa je ove godine nekako uspeo.  Smile
nisam ni ja neki miljenik kobe-ja...ne moze da se kaze da covek ni za sta i nije on kriv zbog neuspesnosti LAL,kriva je uprava koja nije u stanju da dovede jos nekog dobrog igraca koji ce da smanji teret s Kobe-jevih ledja , jer ne moze on da radi sve u LAL, nije ni on svemoguc da postize 50 poena po utakmici. Odom je ogranicen sto se igre tice i prate ga povrede...a o ostatku ekipe da ne pricam jer su jos mladi i neiskusni i ne mogu da pokazu dovoljno koliko vrede pored superstar igraca kao sto je Kobe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Big Worm .. e ovde se ne slazem s tobom .. evo ti zivi primer pogledaj sta je Lebron uradio otkako je dosao u Cleveland .. preokrenuo je tim 360 stepeni .. dakle nije to to .. nego sto je Kobe sebicnjak kao njegov " drug " Allen Iverson .. takvi kosarkasi ce biti asovi i to ne poricem .. ali takvi nisu nikad spremni da na sebi odnesu teret cele utakmice i da donesu timu pobedu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ali takvi nisu nikad spremni da na sebi odnesu teret cele utakmice i da donesu timu pobedu.

vidish li ti o chemu zapravo pishesh? prichash o choveku koji je dao 81 poen na utakmici, dao je 65, dao je 62 za tri chetvrtine... on ne moze da ponese tim do pobede, da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.