2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87014 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
polako polako, da Juta je u gostima slaba ali moze do iznenadzenja Smiley
Imaju oni Milsapa koi je odlican debitant  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Iako je najrealnije finale SA-Det, iskreno se nadam da nece doci do njega!
Ali ako dodje do njega, cini mi se po ovome sto smo do sada videli u plej-ofu da su sanse podjednake, da ce se igrati dosta tvrdo i defanzivno, za moje oko ne previse zanimljivo, verovatno ce doci do 7-me i tu odluciti prednost domaceg terena na strani SA.

Ja i dalje zalim za Sansima... ne moze se reci da su bili loshiji od Sparsa, samo nisu imali dovoljno srece! (1.povreda Nesha na prvoj utakmici  2.suspenzije kad se lomi serija) Da su ih Sparsi pobedili bez ova dva dogadjaja, priznao bih da su bolji, ovako ne mogu!
Sad mi ostaje da navijam za "mali" Klivlend, i da verujem u cuda!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Jason Kidd je prvi posle Oskara Robertsona i jedini sa njim da ima u jednoj paly off sezoni tripl dabl 14.6 - 10.9 - 10.9!  igrachina, steta sto ne igra za Bulse  Smile

P.S. evo dole kucanja koja je Howard spremao za drugu rundu all stara

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Pa,da nije bilo suspenzije,bla bla bla... Stvarno,ne vidim po cemu je San Antonio bolji od njih osim sto su kao iskusniji. A i smaraju mnogo,igraju jako dosadnu kosarku.

Oprace ih Detroit najstrasnije,ako vec Juta ne moze.

odushevljava me kako je moguce da je nechija objektivnost toliko zavisna od toga koga simpatishe i koga ne simpatishe Smile

to je tako - kad je navijačka strana ličnosti jača od objektivne (godine)

polako polako, da Juta je u gostima slaba ali moze do iznenadzenja Smiley
Imaju oni Milsapa koi je odlican debitant  Smile

ma čini mi se da je SA poslednju četvrtinu odigrao sa pola snage. Juta nema šanse.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 21:47:29 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Juta nema sanse,ali nadam se da Klivlend moze da prodje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
odushevljava me kako je moguce da je nechija objektivnost toliko zavisna od toga koga simpatishe i koga ne simpatishe Smile

to je tako - kad je navijačka strana ličnosti jača od objektivne (godine)

Mislio sam da napisem ponesto o nekom mom utisku o svakom igracu San Antonia posebno ali me mrzi... Samo je dovoljno pogledati timove sampiona iz prethodnih xx sezona i jasan je zakljucak da ce ovaj danasanji San Antonio,ako nekim trikovima ili novim podvalama uzmu prsten,biti najgora ekipa koja je to ucinila u tih zadnjih xx godina.Mislim,lepo je to sve - timska igra,odbrana i taj rad ali Dankan,Parker,Djinobili i donekle Ori = cist prosek,bez ijedne mega zvezde (ne mislim u smislu da moze da kuca kao Karter nego u smislu da moze sam da resava meceve kad je frka). Ova trojica su,po meni,sasvim prosecni igraci. Pa tog Dankana je Nene odbijao od zivota sad u plejofu,imao 60% sut a njega drzao na nekih 47 ili tako nesto.Dankan,posto je dosta slabiji,nije mogao da se ugura pod kos pa je bacao cigle,slicnio kao Ming protiv Buzera. E,sad,sto su ovi (logicno?) forsirali Entonija i Ajversona je vec neka druga prica (Kembiju treba zabraniti da sutira,ono je anti-propaganda kosarke...Da je fizicki jaci zasluzio bi titulu balvana,ovako cak ni to).

Ma,ne znam,meni je taj San Antonio bio jak u vreme Dejvida Robinsona a danas je sasvim prosecna ekipa koju izgleda guraju Stern ili neko drugi... Uostalom,videcemo ko je bio u pravu.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Detroit - Klivlend 79 - 76
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Cleveland Cavaliers   76
Detroit Pistons   79

Z.Ilgauskas 22 pts, 13 rebs  L.James 10 pts, 10 rebs, 9 ast
R.Hamilton 24 pts, 7 ast

bilapsu pazbise nos, na kraju su ispromasevali milion suteva obe ekipe Smiley i Bilups ih zajeba, na 2.4 sekunde do kraja daje prvo slobodno za +3 promasuje drugo namerno, klivlend nije imao tajm auta i odose te dve sekunde  Smile  bice interesantno u seriji, sa obzirom da je James danas slabo odigro
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 16:16:26 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Не зајебавај, Павловић му је разбио нос случајно (кад је већ било готово) да би што пре направио фаул...

Илгаускас је промашио онај шут за изједначење (али не може му се замерити одиграо је страшно добро)...

Али овај Маршал је био сааааааам.... не могу да верујем да је "промашио победу"...  Smile

...Dankan,Parker,Djinobili i donekle Ori = cist prosek,bez ijedne mega zvezde (ne mislim u smislu da moze da kuca kao Karter nego u smislu da moze sam da resava meceve kad je frka). Ova trojica su,po meni,sasvim prosecni igraci. Pa tog Dankana je Nene odbijao od zivota sad u plejofu,imao 60% sut a njega drzao na nekih 47 ili tako nesto.Dankan,posto je dosta slabiji,nije mogao da se ugura pod kos pa je bacao cigle,slicnio kao Ming protiv Buzera.

Ma,ne znam,meni je taj San Antonio bio jak u vreme Dejvida Robinsona a danas je sasvim prosecna ekipa koju izgleda guraju Stern ili neko drugi... Uostalom,videcemo ko je bio u pravu.

Brate bez uvrede, ali ova tvoja analiza je u najmanju ruku neozbiljna... I sto se tice Dankana, i mega zvezda, i sto se tice kosarke koju igra San Antonio... a poslednju titulu su osvojili bez Robinsona...

« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 05:27:58 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Mislim da je SA daleko od prosečne ekipe i u njihovim glavama je najveća razlika u odnosu na LA ili Cav-se. I Dankan ili Parker ili Đinobili bi mogali da šutnu još 20-tak puta na koš ne bi li postigli 50-tak poena i postali mega zvezde u svojim timovima, ali kod njih niko nema toliku šupljinu u glavi i u shvatanju igre da pomisli da je košarka igra u napadu 1 na 5.

Kad pričamo o promašivanji Prince - 1/11 šut iz igre, ali Wallace 7 blokova  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 07:41:03 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.