2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87279 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Dankan 9 baninai  Smile i sad navijam za Klivlenda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Ja sad kao navijam za Jutu,iako su mi u vreme Stoktona i Melouna bili najomrazenija ekipa.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Cleveland man!!!  Smile

Ali Juta - Klivlend... koje bi to finale bilo... mora da je kvota 500 da ce to da se desi...  Smiley 1
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Utah Jazz   100
San Antonio Spurs   108

D.Williams 34 pts, 9 ast, 7 rebs
T.Duncan 27 pts, 10 rebs, 5 ast

Ni J od one Jute protiv Hijustona i Golden Stejta, osim Wilijamsa svi su odigrali katastrofalno, mada Kirilenku 3 ciste banene su racunali kao kos. Da vidm kako ce igrati kod kuce u gostima su stvarno slabi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Ja sad kao navijam za Jutu,iako su mi u vreme Stoktona i Melouna bili najomrazenija ekipa.

j'bote, a ja sam zbog njih počeo da gledam NBA,
čuo od jednog druga - postoji jedan par, tamo u Americi, Stokton - Malone koji igraju zajedno i jedu malu decu

Uzgred nema šta da se komentariše veliko finale Det -  SAS

e da, moji favoriti su sada - Bad Boys from Detroit
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 07:37:49 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
gde li je ona legenda sa "svako finale u kome su sunsi je pravo finale" i slichnim postovima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Pa,da nije bilo suspenzije,bla bla bla... Stvarno,ne vidim po cemu je San Antonio bolji od njih osim sto su kao iskusniji. A i smaraju mnogo,igraju jako dosadnu kosarku.

Oprace ih Detroit najstrasnije,ako vec Juta ne moze.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
NBA: San Antonio siguran protiv Jute
Ponedeljak, 21. maj 2007. 00:33

San Antonio Sparsi uspešno su započeli finalnu plej-of seriju Zapadne konferencije protiv Jute Džez. Oni su pred svojim navijačima slavili sigurnu pobedu rezultatom 108:100 (23:20, 31:16, 24:26, 30:38) i tako načinili prvi korak ka plasmanu u veliko finale. Drugi meč u istoj dvorani na rasporedu je u noći izmedju utorka i srede.

Četvorica od pet članova startne petorke "mamuza" imala su dvocifren učinak, a potrebnu pomoć sa klupe pružio je Emanuel Djinobili sa 23 poena i deset asistencija.

Tim Dankan nanizao je 27 poena, deset skokova i pet asistencija, a Toni Parker 21 poen, po šest asistencija i izgubljenih lopti. Kada taj trio igra na visokom nivou, San Antonio je završio više od pola posla, što se potvrdilo i na prvom okršaju sa Jutom.

Naviknutim na meku odbranu Golden Stejt Voriorsa iz polufinalne serije, "džezerima" je trebalo više od tri četvrtine da povežu redove. Doduše, u prvim minutima stekli su vodjstvo od 7:0, ali su onda upali u mašinu Sparsa iz koje su se tek u samoj završnici izvukli zahvaljujući mladom plejmejkeru Deronu Vilijamsu.

Posle rekordnih 53:34 u poslednjem minutu druge četvrtine, Juta je "zakucavanjem" Vilijamsa dva minuta i 43 sekunde pre kraja prišla na 95:87.

Karlos Buzer u narednom napadu imao je priliku da smanji na šest poena, ali njegov šut stigao je samo do obruča, dok je Toni Parker na drugoj strani bio precizan - 97:87. To je bio uvod u dugu i dosadnu penal-završnicu, u kojoj je San Antonio bez problema sačuvao pobedu.

Vilijams je bio ubedljivo najbolji pojedinac u oba tima sa 34 poena, sedam skokova i devet asistencija. Buzer je nanizao 20 poena i 12 skokova, medjutim, statistika mu je na kraju ispala daleko bolja od realnog utiska koji je ostavio. Turčin Mehmet Okur jedva je stigao do deset poena, uz šut iz igre 3-15.

U noći izmedju ponedeljka i utorka počinje i finale Istoka, u kojem Detroit Pistonsi dočekuju Klivlend Kavalirse.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Znachi nema shanse da se to desi... Ne bi ni do sedme dogurali (kao onomad)... a i dzabe pravimo hipoteze, Detroit ce ionako da ispadne u finalu Istoka...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa,da nije bilo suspenzije,bla bla bla... Stvarno,ne vidim po cemu je San Antonio bolji od njih osim sto su kao iskusniji. A i smaraju mnogo,igraju jako dosadnu kosarku.

odushevljava me kako je moguce da je nechija objektivnost toliko zavisna od toga koga simpatishe i koga ne simpatishe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.