2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87286 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Joj anketa nema  veze sa zivotom,gluposti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Denver    21   27   11   19   78    Final
San Antonio    25   19   19   30   93    

DEN: C. Anthony 21 Pts, 7 Reb, 0 Ast
SA: T. Duncan 23 Pts, 12 Reb, 5 Ast

LA Lakers    23   29   33   25   110    Final
Phoenix    32   32   27   28   119    

LAL: L. Odom 33 Pts, 10 Reb, 2 Ast
PHO: S. Marion 26 Pts, 10 Reb, 2 Ast
Suns win series 4-1
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC 

NBA: Sansi i Spursi uspešno završili posao

Ekipa Finiksa ipak je bila prejaka za Lejkerse u prvoj rundi plej-ofa NBA lige ove sezone. Sansi su posle trijumfa pred domaćom publikom od 119:110 konačno zaokružili seriju posle pet duela (4:1), i drugu sezonu zaredom nadigrali ekipu iz Los Andjelesa na startu doigravanja.

Domaća ekipa, predvodjena Amare Studemajerom, prikazala je mnogo više u seriji, uključujući i u poslednjem duelu, nedozvolivši protivniku nijednom da ozbiljnije pripreti.

Stiv Neš, koji je u pobedu "ugradio" 17 poena i 10 asistencija, izjavio je posle meča da je to bio očekivani skor, kao i da je njegov tim odradio odličan posao.

Uz Neša i Studemajera, koji je upisao 27 pogodaka uz 16 skokova, istakli su se i Šon Merion sa 26 poena, 10 uhvaćenih lopti i dve blokade, dok je Leandro Barbosa dodao 18 koševa.

U ekipi Lejkersa najefikasniji je bio Kobi Brajant sa 34 poena, dok je povredjeni Lamar Odom nanizao rekord karijere u plej-ofu - 33 poena uz 10 skokova.

Lejkersi su novim porazom pogoršali statistiku, prema kojoj od 2004. godine nisu uspeli da zabeleže trijumf u plej-ofu, baš od kada je Šakil O'Nil napustio tim.

Brajant je rekao da je to poražavajući podatak, koji frustrira ekipu i da je neophodno da ovog leta klub ozbiljno poradi na renoviranju, kako i četvrtu sezonu zaredom ne bi okončali doigravanje sa nulom.

Sansi će u polufinalu Zapadne konferencije igrati protiv San Antonija, koji je takodje u pet mečeva eliminisao Denver.

Spursi su trijumfom od 93:78 okončali seriju protiv Nagitsa istim rezultatom kao u prvoj rundi plej-ofa 2005. godine, kada su i osvojili šampionski prsten.

San Antonio jednostavno nije mogao da izgubi duel kod kuće sa Majkl Finlijem u ekipi - on je zabeležio 26 poena od čega čak osam "trojki" iz devet pokušaja i tako ostao upisan u istoriji Spursa kao igrač sa najuspešnijim šutom iz daljine u plej-ofu.

"Realno moja karijera je blizu kraja, tako da želim da uživam u svakom trenutku. Drago mi je što igram sa odličnim igračima - Tonijem Parkerom, Manuom Djinobilijem i Timom Dankanom. Oni privlače pažnju, a ja sam tu da radim svoj posao najbolje što umem i koristim sve njihove lopte", rekao je 34-godišnji Finli.

Osim Finlija učinkoviti su bili i Tim Dankan sa 23 poena i 12 uhvaćenih lopti, dok je Toni Parker zabeležio 16 poena i 10 skokova.

Kod Denvera uvek raspoloženi Alen Ajverson sa 21 poenom, koliko je upisao i Karmelo Entoni. Pažnju je privukao i Markus Kembi sa četiri poena i čak 19 skokova.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
BARKLEY: Calderon…my second-favorite Jose in the world.
KENNY: Who’s your favorite?
BARKLEY: Cuervo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Konacno pogledah Toronto-Nju Dzersi peti mec...

Kalderon,kao sto sam i mislio,vecinu poena dao (pametnim) bezanjem iza blokova i sutem sa ~5m,koji ga je,za promenu,isao. Kid ga je cuvao skroz opusteno do zadnje cetvrtine,gde je poceo da ide mnogo agresivnije,ispred bloka,i sta se desilo - zadnjih 9 minuta nema Kalderona nigde,3 promasaja i 2 izgubljene lopte,od cega druga u zadnjem minutu gde mu je Kid cisto izbio loptu iz ruku a on pao kao pokosen Smile Znaci,za mene ostaje sisa.Ako odigra ceo sesti mec na ovom nivou (a verovatno ce imati priliku posto je Ford povredjen) povlacim rec. Reptorsima su pobedu na kraju doneli Entoni Parker i najvise Mo Piterson,koji je pogadjao kao lud,posebno u zadnjoj cetvrtini.Bosh je ipak neiskusan,vidi se da je sav preplasen.

Netsi se raspali na pocetku jer je ovima sve ulazilo.Karter je igrao sasvim korektno,nije nesto silio,uglavnom su promasaji dosli iz otvorenih situacija.Trojke mu idu fino,a zasto u Torontu ne moze da pogodi sa poludistance za mene i dalje ostaje misterija...Pod kosem se mnogo bolje snalazi i dobro je sto to koristi.I ne znam kakav mu je ono trip sa slobodnim bacanjima i postavljanjem jedne noge ispred druge - ne secam se da je pre tako izvodio.Mislim da ima manje od 60% u ovoj seriji Smile Sto se ostalih tice,Kid nije bio nesto raspolozen,Dzeferson igra jako zrelo i racionalno kroz celu seriju,mnogo dobar igrac sa strasnim ulazom a Miki (ili Majki,kako izgovaraju spanci) Mur je nevidjeni ludak,svaku loptu,prenisku,previsoku,koja mu se baci u krugu od metar od kosa - zakuca Smile Steta sto Nahbara nije islo nikako,u zadnjem napadu Karter navukao dvojicu i vratio mu samom na 3,usput napravivsi blok na Barnjaniju ali nista... Nema veze,cenim da ce laganeze proci.

Gledao sam juce i Hjuston-Juta peti mec,nije bilo lose. MekGrejdi je lud kao struja,daje neke nevidjene poene(jednom je Giriceku driblingom 'slomio kicmu',covek pao na kolena a ovaj polozio kroz dvojicu,pa posle kucanje pored/preko Kirilenka) a,sa druge strane, imao je i dva airball-a sa trojke u zadnjih par minuta...Ipak,tamo je daleko najvazniji igrac posto je Ming jezivo los. Imao je sut 6-16,od cega je sve dao u trenucima kad ga je cuvao Okur,uz par nedosudjenih faulova u napadu.Kad su ga cuvali Buzer i debeli Milsap nije mogao jadan da se sastavi,mnogo je slab. Oni ga izguraju a on i dalje pokusava onaj sut iz okreta,povratna lopta ne postoji... Kirilenko ga je iz drugo plana 3 puta izblokirao,Buzer ga lagano prolazio,jednom zakucao skoro preko njega,raspadao se ceo mec.Jedino u cemu je dobar su slobodnjaci,cak je na kraju on primao loptu kad su ovi krenuli da fauliraju. Alston ima solidan sut ali je divlji plej,zna da odradi lagano coast-to-coast (iliti 'kosta-kosta',kako kazu spanci) samo je previse nalozen zbog cega mnogo gresi.Njima su jako bitni Batije i Dzuon Hauard,dobro igraju odbranu a u napadu prave mnogo blokova,uz to Batije palija dobro trice,kao i Luter Hed.

Juta mi se uopste ne svidja.Deron Vilijams ima preveliku slobodu u igri,zasrao je prve tri cetvrtine i nastavio do kraja a Sloun nista.Nije tipican plej,'drzak' je,voli da sutira sa poludistance i da se zalece pod kos ali preksinoc je to mnogo lose radio.Kad sam video onih 9.5 asistencija ja ocekivao novog Stoktona a ovaj je totalno drugi tip igraca. Verovatno je razlog za tu brojku cinjenica da dodaje Buzeru,zivotinji koja ima i solidan sut.Okur na ovom mecu los,verujem da moze mnogo bolje a ono sto bode oci je izostavljanje Kirilenka iz napadackih akcija.U prvom poluvremenu je imao cela 3 dodira s loptom Smile Za odbranu je i dalje tata,u napadu sluzi uglavnom za pravljenje blokova,Vilijams ga 'ne vidi' ni kad je sam. Imao je valjda sut 4-5 (jedan promasaj sa poludistance) i par asistencija...Cak i ono drvo Harpring ima vecu slobodu od njega Smile Slo(u)ne,teraj se u qrac.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
I ne znam kakav mu je ono trip sa slobodnim bacanjima i postavljanjem jedne noge ispred druge - ne secam se da je pre tako izvodio.

Обрати пажњу мало боље, већина играча ставља једну (десну ако шутира десном) ногу испред друге... Не изражено као Картер додуше, али...

Kad sam video onih 9.5 asistencija ja ocekivao novog Stoktona...

Што је и даље светлосне године далеко од Стоктонових (у појединим сезонама) скоро 15 по утакмици...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
BARKLEY: Calderon…my second-favorite Jose in the world.
KENNY: Who’s your favorite?
BARKLEY: Cuervo.
Znao sam sta ce reci i pre citanja zadnjeg reda!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sunsi ce rasturiti San Antonio puno su jaci i bolji napred Nash Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Обрати пажњу мало боље, већина играча ставља једну (десну ако шутира десном) ногу испред друге... Не изражено као Картер додуше, али...

Ne znam,nisam primetio,ali on stavlja skoro ceo korak jednu ispred druge...Radi i Dzeferson nesto slicno ali pogadja,a ovaj ne moze da se sastavi,svaki put po 4-5 promasaja.Verovatno je to neki trip kao svojevremeno Hornacek kad se mazio po licu i pozdravljao zenu ili sta vec bese Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne znam,nisam primetio,ali on stavlja skoro ceo korak jednu ispred druge...Radi i Dzeferson nesto slicno ali pogadja,a ovaj ne moze da se sastavi,svaki put po 4-5 promasaja.Verovatno je to neki trip kao svojevremeno Hornacek kad se mazio po licu i pozdravljao zenu ili sta vec bese Smile

Smile  Smile  Mazio se po licu... a Kristi je valjda onaj sektaški pozdrav upućivao ženi...  Smile

Sunsi ce rasturiti San Antonio puno su jaci i bolji napred Nash Smile

Iskreno se nadam da će kladionice da "razmišljaju" kao ti... parice su uvek dobrodošle...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.