2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87404 puta)
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
falzone, ti greshish, i to prilichno... calderon je doktor kosharke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
odlican igrac Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Bartuc,ja ti samo kazem utiske sa prva 4 meca,ovaj od sinoc upravo idem da preuzmem a u regularnoj sezoni ga skoro i nisam gledao.Da me ne mrzi i da imam nesto brze od dialupa isekao bih klipove iz meceva pa da vide ljudi,ovako nista.Dakle,ima brz dribling,pobegne iza bloka i sutira sam sa nekih 4-5m,to mu je omiljni potez.Do sinoc nije mogao da veze dva takva pogotka...Sto se organizacije igre tice,tu je mozda malo bolji od Forda iz razloga sto ovaj mnogo vise probija a manje dodaje ali na mene nije ostavio neki utisak,uz to - mnogo je gadan,ciganise se (sto i ne cudi s obzirom da je spanac,a znamo da su oni najvece sise od ljudi Smile )

Karter 30pts uz sut 10/22,ne moze da se sastavi u Torontu ali izgleda da ih je jos vise pokopao Nahbar,0/7 za tri i (opet) promasen zadnji sut,ovaj put za pobedu sa zvukom sirene.Inace,decko je vec sad mnogo dobar igrac a bice jos bolji,ima strasno dobar sut i zna cesto da udje pod kos i zakuca,ne boji se kontakta.

U ove dve nedelje samo se nagled'o NBA meceva ko nikad u zivotu,moram uzeti SkyStar2 i satelitski tanjir,definitivno Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 11:31:19 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jos se ja pitam gde ljudi gledaju sket...ja gledam na  ovim nasim mrtvim kanalima jednom godisnje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Bartuc,ja ti samo kazem utiske sa prva 4 meca

ok, igrao je uglavnom kao govno u ovoj seriji, ali valjda ga znash sa prvenstava iz repke i to ako vec nisi gledao nba... chovek ima mozak i zna igru i to je to. Smiley

inache, nije nba, ali nemam gde drugo da stavim. cubsi su potroshili blizu $300M na ugovore pre pochetka sezone, na plasman u world series chekaju od 1945, a na titulu od 1908 (naravno, bez problema najduzi niz u istoriji americhkog profesionalnog sporta)... sezonu su pocheli ochajno, a evo o chemu posle novih problema protiv pittsbugha nocas pricha jedna od akvizicija ted lilly:

Citat
Despite being unhappy with his pitching, Lilly allowed himself a moment of levity when Piniella came out to talk to him on the mound. Lilly mentioned the manager's zipper was down.

"I thought I'd better help him out," Lilly said. "I figured he might be on national TV."

"I said, forget about my zipper," Piniella said, suggesting Lilly concentrate on his pitching.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Toliko od Vašingtona za ovu godinu,mišljenja sam da više i nisu zaslužili,e sad brine me malo Dzejms jer u poslednje vreme deli manje asistencija od Brajanta,što ide u korist onim ljudima koji tvrde da je Sebični bolji od Dzejmsa...

Langdon brate uzdrzi se...  Smiley 1

Ko je trenutno bolji je mozda diskutabilno, mozda ne, ali pazi ovo - cifre jednog i drugog u svojim 3. sezonama:

Brajant -  15.4 poena, 3.1 skok, 2.5 asisten, 3.1 izgublj, 46.5% iz igre
Dzejms -  31.4 poena, 7.0 skok, 6.6 asisten, 3.3 izgublj, 48.0% iz igre

Ne razumem u čemu je problem,obojca tvrdimo da je Dzejms i bolji i kompletniji od Brajanta,samo sam po raznim forumima od raznih brajantoljubtelja poceo da vidjam komentara kako je eto i Kobe poceo da deli asistencije i "zacepio usta svima koji su govorili da je sebican".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Landgon 
Nisam te kritikovao brate, samo sam se osvrnuo na ovo "u poslednje vreme deli manje asistencija", zvucalo mi malo onako... A statistiku sam stavio iz fazona, kad si vec pomenuo obojicu (nije sluzilo da tebe demantuje)  Smile

@Falzone
Taman da pocnem opet da te kritikujem za Kalderona, kad procitah ovo tvoje za Spance...  Smile

I ne mogu da verujem da je ovaj Slovenac opet promasio sut za 3, i opet je bio sam...  Smile

A ovi debili sa Monda 'ladno napisali da se Dalas vratio posle -21...  Smiley 1  Ti ljudi stvarno nisu normalni...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kobea nikad nece dovoljno dijeliti asistencija jer ce se rada videti da on nije jedini u Lakersima koji zna da igra i ode plata Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Zanimljiv pogled na problem kolega...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Brendon Roj najbolji debitant

Bek Portlanda Brendon Roj proglašen je za najboljeg debitanta u NBA ligi ove sezone.

Bek Trejl Blejzersa je na 57 utakmica u proseku postizao 16,8 poena i beležio četiri asistencije.

Drugo mesto u glasanju novinara pripalo je prvom piku sa prošlogodišnjeg drafta Italijanu Andreji Barnjaniju iz Toronta, dok je Rudi Gej iz Memfisa zauzeo treću poziciju.

Roja je u NBA ligu dovela Minesota koja ga je primetila dok je igrao za Univerzitet iz Vašingtona, ali ga je odmah prosledila Portlandu. Ruki godine ove sezone je na 16 utakmica postigao 20 ili više poena, a Juti je 4. aprila ubacio u karijeri rekordnih 29.

Istraživanje: Sudije u NBA ligi su rasisti!

Košarkaške sudije u NBA ligi su rasistički nastrojene, pokazala je akademska studija profesora i studenata sa američkog univerziteta u Pensilvaniji, objavio je "Njujork Tajms".

Prema tom istraživanju, arbitri bele rase sude više prekršaja crncima iz NBA lige, odnosno tamnopute sudije belim košarkašima, ali ta razlika nije toliko drastična, kao u prvom slučaju.

Rukovodilac studije Džastin Volfers izjavio je da je razlika u kriterijumima "dovoljna da verovatnoća pobede neke NBA ekipe zavisi o rasnoj strukturi sudijske trojke na parketu".

Istraživanje je sprovedeno od 2004. godine i navodno je dokazalo kako boja kože utiče na 4.5 odsto odluka "delilaca pravde".

Medjutim, čelnici NBA lige oštro su napali rezultate studije jer je isključivo zasnovana na statističkim podacima koji ne pokazuju koji je arbitar, konkretno, doneo neku odluku.

"Studija Pensilvanija univerziteta, koja je objavljena u Njujork Tajmsu, nije istinita", kratko je rekao predsednik košarkaških operacija NBA lige Džoel Litvin.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.