2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 86941 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
odgledao sam prvu i deo druge četvrtine Lakers - Phoenix - na kraju prve četvrtine sam bio uveren da sledi još jedna laka pobeda Finiksa,

dok je moje mišljenje delom druge četvrtine počela da se menja,

i na kraju se nisam iznenadio videvši krajnji rezultat - pobeda Kobea...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nisam gledao ali mozes opisati da li je Phoenix igrao lose ili je Kobea isao sut svih 48 minuta???Mislim da ovde nema diskusije Phoenix ide dalje Smile :!:Napred Nesh Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
ma gledao sam samo prvu i početak druge četvrtine, 

Početak - Sansi sve pogadjali, dobra odbrana, Lejkerski ništa  Finiks na +17 ,
kraj prve i početak druge četvrtine - greške i loš šut Finiksa a Lejkersi i skaču i pogadjaju te stižu na nekih -(5-6) i onda odlazak na posao... 
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A klupa Lejkersa sutirala 1/16... to valjda zato sto su stalno 'ladni posto im Kobe ne dodaje dovoljno lopti...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma zbog Kobea sam prestao voliti i Lejkerse i NBA, on upropasti sve svojim solo igranjem!Ma zivim za dan kad ce otici u penziju i kad ce mu reci"Nisi ni blizu igrao ni blizu kao Jordan"(jer se nada da ce mu reci da je bolji igrac nego Jordan) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Nego, Kirilenko igra mnogo lošije nego prošlih sezona, broj datih koševa je u konstantnom padu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Da, to sam i ja primetio, kao da je to potpuno drugi igrač...

Sreća po Utah, Boozer je eksplodirao Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Detroit se "odlepio", Juta i Lejkersi na 1:2

Detroit Pistonsi nalaze se na dobrom putu da opravdaju status prvog nosioca Istočne konferencije, pošto ih od ekspresnog plasmana u drugu rundu plej-ofa deli samo još jedna pobeda.

"Klipovi" su kao gosti savladali Orlando Medžik ubedljivim rezultatom 93:77 i sada vode sa 3:0, što je prednost koju nije ispustio nijedan tim u istoriji NBA lige. Najbolji kod Detroita bili su Tejšon Prins sa 23 i Čonsi Bilaps sa 21 poenom, a u taboru Orlanda odskočio je Džamir Nelson sa 27 pogodaka.

Dvajt Hauard ostvario je "dabl-dabl" sa 11 poena i 12 skokova, dok je Darko Miličić zabeležio 11 poena (šut iz igre 5-7, penali 1-5) i dva skoka za još jednu solidnu partiju protiv tima koji ga je 2003. godine draftovao sa druge pozicije.

Na Zapadu nijedna od četiri serije neće biti okončana maksimalnim rezultatom, pošto su Juta Džez i Los Andjeles Lejkersi smanjili vodjstvo protivnika na 1:2, dok je u mečevima Dalas - Golden Stejt i San Antonio - Denver trenutno 1:1.

Juta je uhvatila slamku spasa pobedom nad Hjuston Rokitsima 81:67. Sve poene za goste postigla su samo četvorica igrača: Jao Ming 26, Trejsi Mekgrejdi 24, Šejn Batije 11 i Rejfer Alston šest.

Otkako postoji NBA liga, odigrane su 2.954 plej-of utakmice i ovo je prva u kojoj se tako malo košarkaša jednog tima upisalo u listu strelaca!

Los Andjeles Lejkersi protiv Finiksa su već u prvoj četvrtini zapali u deficit od 17 poena (14:31), ali su se na vreme trgnuli i najviše zahvaljujući Kobiju Brajantu, koji je ubacio 45 koševa, došli do trijumfa rezultatom 95:89.

REZULTATI:

Orlando - Detroit  77:93 (0:3 u seriji)
Juta - Hjuston      81:67 (1:2)
LA Lejkers - Finiks 95:89 (1:2)

NBA: Monta Elis najviše napredovao

Bek Golden Stejt Voriorsa Monta Elis proglašen je za igrača koji je u NBA sezoni 2006/07 pokazao najveći napredak. On je u izboru medija za nijansu nadmašio beka Sakramento Kingsa Kevina Martina - Elis je osvojio 47 prvih mesta i ukupno 352 boda, a Martin 44 prva mesta i 349 bodova.

Elis je ove sezone beležio 16,5 poena, 4,1 asistenciju i 3,2 ukradene lopte, čime je dao veliki doprinos prvom plasmanu Golden Stejta u plej-of još od 1995. godine. Kao debitant je imao prosek od svega 6,8 poena, a poboljšanje od 9,7 poena po meču najveće je u NBA ligi ove sezone.

Velike zasluge za njegov napredak pripadaju i novom strategu "ratnika", iskusnom Donu Nelsonu, koji ga je u pojedinim situacijama postavljao i na poziciju plejmejkera.

"Mislim da je Monta tek zagrebao površinu svog potencijala. Dao sam mu priliku jer sam video da je jedan od najboljih igrača koje imam na raspolaganju. Nije mi bilo važno što ima samo 20 godina, važno je da zna da igra", rekao je Nelson.

Elis je drugi član Golden Stejta koji je u poslednjih pet godina dobio ovu nagradu. Tada je priznanje pripalo Gilbertu Arenasu, aktuelnom plejmejkeru Vašington Vizardsa.

Izvor : MTS Mondo
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880

Kirilenko je izgleda pshicki puk'o,ne moze tek tako da zaboravi da igra.Negde sam citao i da Sloun pravi novi tandem (kao nekad Stokton-Meloun) od Vilijamsa i Buzera pa su ostali manje ukljuceni u igru,osim Okura. Inace,Buzer je zver,jak kao bik a rekao bih i da je malo naucio i da igra Smiley

Citat
Jason Kidd missed practice Thursday with a bruised left knee and will be a game-time decision for Friday's Game 3 against the Raptors.

Uopste ne bi bilo lepo da on ne zaigra veceras,iako mu sut ne ide nikako,kao i kompletnim Netsima osim mozda Nahbara. Karter je na prosloj imao sut 8/24,od cega je 7 puta ubacio sa najdalje ~3 metra (bez promasaja) i jednu trojku,a sa preko ~3 metra je imao sut otprilike 1/16. Covek jednostavno ne moze da pogodi ni sa poludistance ni za 3,ne znam koji mu je... Pogotovo mi je cudan njegov sut,delovalo je kao da se smorio najstrasnije i dosao na ulicni basket. Pod kosem je lepo resavao ko god da ga je cuvao (Parker,Bosh i Dikson). Jedino sto je dobro je sto je malo popravio odbranu,agresivniji je na skoku i daje dosta povratnih lopti posle prodora,pravi ostalima otvorene suteve. Da su saigraci bili samo malo precizniji,opet bi imao tripl-dabl ali jako lose su svi sutirali,cak je i Nahbar promasio sut za izjednacenje a bio je sam kao duh.

Sve u svemu,ovo je najgori par,cak bi mozda i Vasington imao neke sanse protiv obe ekipe.

Golden stejt - Dalas ce da bude pakleno,bilo je dosta kuvanja na drugom mecu. Onaj mali Monta Elis ce biti strasan igrac.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

posle povrede ove sezone stvarno je kao drugi igrac, a i nesto se posvadio sa Slounom, zbog minutaze, ja mislim da ce biti trejdovan ovog leta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.